Добрый день. Стал вопрос о покупке авто, машина первая, но стаж вождения имеется (служебные). Особых требований к авто или зависимостей от марок не имеется, единственное что хотелось бы хэтчбек, не убитый естественно. Машина для города, возможна последующая установка ГБО. Бюджет до 5000-5200$ что можно взять за эти деньги?
Просмотрел обявления на нескольких сайтах и выбрал из предлагаемого в цену 5000-5500. Opel Astra G, Ford Fiesta mkVI, Chevrolet Lacetti, VW Golf IV. Понятно что выбирать нужно по состоянию, но все же может кто что посоветует?
AM 26.01.2016 19:25 пишет: Авео? А з дешевих хетчів мені прям ну дуууже сподобався Рено Кліо 2007 року здається. В нас стояв на базарі за 5999 1.2 мех. Можна шукати Фабію 1.
Плюсану за Авео. Підходить чи не найкраще по заданих параметрах (хоча мені Шевроле не дуже подобаються, але це фломастери). Щодо Фабії 1 - на них такі ціни луплять, що в бюджет в нормальному стані не влізе, роками буде старіше, плюс 90% це "одноразовий" 1.2 та й з газом він вроді не дружить...
Oleg249 26.01.2016 23:17 пишет: рено симбол с гбо 1.4 если повезет 16 кл.
Побажання автора - хетчбек. Сімбол це ж седан. А Кліо в нас не так багато є в даному бюджеті. Ще щодо Авео в хетчі - часто в них не великі пробіги, їх купували як авто для жінок чи 2 авто, на відмінну від тієї ж Фабії, що дуже часто була корпоративним авто з відповідними наслідками. Звісно є й мінуси - це можлива корозія, слабкий метал, маленький багажник.
Симбол, хоть и не хетч. Если постараться, найти Клио, но их мало и могут быть дороже. А Симбол простая неприхотливая машинка, но гораздо комфортней ланоса и как по мне, сугубо мое ИМХО, интересней авео.
1. Авео 2. Ланос, 3. Корса (олд) 4. Кліо/Симбол 5. Фабія 6. Фіоріно/Біппер/Немо (якщо влізе року так 2008)
Все з цього можна брати. Тут більше важливо дивитися на стан. На що в кращому стані натрапити - те й брати. Чи мсвіжіше і в доглянутішому стані - тим краще. А по надійності вони всі більш-менш однакові. Інтер'єр теж після місяця їзди на другий план відійде.
знакомый возможно будет продавать лачетти седан 2006 год 1.6, гбо, идеальное состояние, пробег 210000, крашен только капот и бампера - а так вся в родной краске и без ржавчины, он второй владелец а я был первый - 5500$ без торга. продаст только в том случае, если надумает забрать мою октавию
я за эти деньги взял то что на аватаре (попалса с пробегом всего 90 тык). Расход- и без газа сказка, и едет прикольнее чем авео. посмотрите на Fiat Punto
Бюджет збільшив до 5500-5600 дивився форд фієста, гольф4, меган і мазду 323 універсал. Поки що не визначився, бо шукаю по стану, а не марку. Може ще щось варте уваги є?