А що можете сказати про АТІ Х1300 під AGP-шину? В мене якраз здохла стара АТІ 9600, і щось не дуже хочеться робити тотальний апгрейд. Розумію, що РСІе по всіх параметрах краще, але через РСІе занадто багато міняти доведеться - мамку, процесор, пам"ять...
В ответ на: А що можете сказати про АТІ Х1300 під AGP-шину?
Це дуже слабенька карта, якщо хтось грається на компі, то я не ражду купляти щось слабіше за 6600GT, до речі Х1300 з AGP коштує шалені гроши та я ніколи не бачив їх в Україні.
В ответ на: А що можете сказати про АТІ Х1300 під AGP-шину?
Це дуже слабенька карта, якщо хтось грається на компі, то я не ражду купляти щось слабіше за 6600GT, до речі Х1300 з AGP коштує шалені гроши та я ніколи не бачив їх в Україні.
Та й в нас в місті їх можна взяти. В тих же рейтингах відеосистем, які поперли в зв"язку із виходом TES4:Oblivion, Х1300 позіціонується як mid-range. Нижній, звичайно, але середняк.
Вибачте, погано шукав (мабуть томущо через неанглійське Х).
В ответ на: позіціонується як mid-range
Ось порівняння Х1300 Pro та 6600 з DDR-2, яка слабіша за звичайну 6600GT, а ось загальний рейтінг відеокарт, пропоную звернути увагу на рейтінги переспективи по ігровим тестам - 6600GT значно краще при ціні навколо 140$.
Справа в тому, що 6600GT - це найменьше, що має сенс купувати для іграшок, все, що слабіше треба дорівнювати до інтегрірованного відео и купувати те, що дешевше, 7300, наприклад.
Еще к вопросу о битве "полов"(пр-лей): http://www.overclockers.ru/lab/22021.shtml Выводы процитирую немного(выше 100уе нету смысла брать, т.к. прцессор ее не нагрузит в полном объеме): Таким образом, если брать целиком диапазон до $100, то лучше всех выглядит GeForce 6600, только убедитесь, что характеристики карты соответствует спецификациям. Если же каждые $15 имеют значение, то лидеров два – полноценная GeForce 6600, как самая быстрая, но относительно дорогая и GeForce 7300 GS, как самая дешёвая, но не очень медленная. Между этими двумя вариантами есть множество других, учитывая огромное разнообразие нестандартных карт, отличающихся от рекомендаций ATI и NVIDIA, которые выпускают производители готовых графических решений.