Доброго дня, читаю форум вже дуже давно, хочу почути пораду на своє питання В сімі на балансі є Ваз 21093, 1991 року випуску, пригнана в 2001 році з Німеччини, майже рік машина у мене, до цього була 99 модель 2004 року, на вазах якось вже набридло іздити, хочеться трохи комфорту, продати іі можу за 2000 тис, доплюсувати можу 1000, всього 3000-3200 вічно-зелених, на нормальний ланос не вистачає, а як на рахунок ланоса з двигуном 1.4 від сенса і коробкою від ланоса? Або ваші варіанти Девятка міщки не виносить, пробіг десь 1000 км на місяць, є син 6 років, і в квітні передбачається поповнення в сімі
eurofood 11.02.2016 14:19 пишет: Доброго дня, читаю форум вже дуже давно, хочу почути пораду на своє питання В сімі на балансі є Ваз 21093, 1991 року випуску, пригнана в 2001 році з Німеччини, майже рік машина у мене, до цього була 99 модель 2004 року, на вазах якось вже набридло іздити, хочеться трохи комфорту, продати іі можу за 2000 тис, доплюсувати можу 1000, всього 3000-3200 вічно-зелених, на нормальний ланос не вистачає, а як на рахунок ланоса з двигуном 1.4 від сенса і коробкою від ланоса? Або ваші варіанти Девятка міщки не виносить, пробіг десь 1000 км на місяць, є син 6 років, і в квітні передбачається поповнення в сімі
Продать за 2000$ я сомневаюсь, но то такое. Если можешь добавить только 1000$ то лучше езди на тазе, ты его по крайней мере знаешь. А так продать б/e тазик и купить чужой б/у тазик смысла не вижу. А купить 30ти летнего кадета или из этой серии тоже не вариант. Мое мнение подкопить денег хотя бы до 4000 + от продажи и тогда думать про замену.
eurofood 11.02.2016 14:19 пишет: Доброго дня, читаю форум вже дуже давно, хочу почути пораду на своє питання В сімі на балансі є Ваз 21093, 1991 року випуску, пригнана в 2001 році з Німеччини, майже рік машина у мене, до цього була 99 модель 2004 року, на вазах якось вже набридло іздити, хочеться трохи комфорту, продати іі можу за 2000 тис, доплюсувати можу 1000, всього 3000-3200 вічно-зелених, на нормальний ланос не вистачає, а як на рахунок ланоса з двигуном 1.4 від сенса і коробкою від ланоса? Або ваші варіанти Девятка міщки не виносить, пробіг десь 1000 км на місяць, є син 6 років, і в квітні передбачається поповнення в сімі
Продать за 2000$ я сомневаюсь, но то такое. Если можешь добавить только 1000$ то лучше езди на тазе, ты его по крайней мере знаешь. А так продать б/e тазик и купить чужой б/у тазик смысла не вижу. А купить 30ти летнего кадета или из этой серии тоже не вариант. Мое мнение подкопить денег хотя бы до 4000 + от продажи и тогда думать про замену.
2000 давали вже на руки, викидав на авторіа для того щоб зрозуміти скільки можна за неі отримати, сенс не хочеться, є славута службова з двигуном 1.3, девятка набагато краще, у кума ланос 1.5, базова комплектація, в порівнянні з девяткою, ну краще, але в 10000 разів, хочеться ланоса SE чи SX. А як на рахунок нексіі?
Rайder 11.02.2016 16:42 пишет: За такую сумму лучше искать пассата не франкенгтейна,если хочется прорыв в комфорте
Это Б3 или Б4?
Даже в Б3 огромная пропасть в безопасности, комфорте и на ходу между ВАЗом. Вот только не будет ли он уже требовать капиталки кузова и двигла? Для семьи с двумя детьми простора будет намного больше чем в ВАЗе или Ланосе.
Ланос не кажется чем отличимым от девятки. При разнице в 2-3 т $. Слишком увесистая сума для такой минимальной разницы.
Хочется фокус 2)
Така сама думка, переплата за ланос 2000 , а отримуєш майже те ж саме авто, думки були за солензу, майже та сама ціна як на девятку але вже іномарка, але зовнішній вигляд як у славути
Выглядит как замена шила на мыло. Не советую ибо за 3200 будет такой же хлам. В теории может быть Сенс за такие деньги, но там двигатель будет на подходе. Так что катайся, если оно не ржавеет и пихло относительно в норме.
egorka skodnik 11.02.2016 21:25 пишет: Отличная девятка. Подсобрать ещё денег. Потом уже можно что брать. За 3000 будут трупики. А так да. Немного больше бюджет и можно поискать пассата.
Коли немає грошей на машину (маю на увазі не підбирати добитий хлам) варто лишити те, що є, варто навіть, якщо гнила, переварити її. Колись років вісім тому ЖЕКівському сантехніку (розповідав) втюхали на вигляд таку ж машину, але гнилу в хлам, зверху ляля. Людина продала батьківську хату в селі і без розбору купила те що "блищить". На автостоянці усі сміялися, що такий "лох" за такі гроші... Але ж, переварив, пофарбував і сьогодні 2016, а машина також виглядає привабливою і в ідеальному стані. Тому - це такий собі конструктор, який можливо складати все життя. Сам так Таврію взяв 9 років тому, на нове мондео, або навіть сенс грошей не було і немає, а по тій необхідності, що мені машина потрібна Таврії з головою вистачає.