vasikk 06.07.2017 18:11 пишет: Цікавіше, що буде співати "порадник" (який рве рубаху - що сітка то колгосп), якщо камрад дотримається його поради і (т-т-т) загробить радіатор спіймавши болта з-під фури?
А в когось взагалі з форумчан був такий досвід? Відгукніться розкажіть про свій ікспіріенс!
Я спіймав саме такого болта з під фури при обгоні - отримав тріснуту решітку і вмятину десь на 5 кв см на краю капоту. Попав би він в низ радіатора - хана йому була б.
Ganni 06.07.2017 12:59 пишет: А шо воно дає? Ну залетить камінець і шо? Мене більше цікавить як вберегти лобове від камінців бо стабільно шо на одній, шо на іншій автівках міняю/лагоджу скло
ІМНО КАСКО онлі... Скло на наших дорогах розхідник...(
Ganni 06.07.2017 12:59 пишет: А шо воно дає? Ну залетить камінець і шо? Мене більше цікавить як вберегти лобове від камінців бо стабільно шо на одній, шо на іншій автівках міняю/лагоджу скло
ІМНО КАСКО онлі... Скло на наших дорогах розхідник...(
Так КАСКО рулить. От тільки я останні пару разів все ж їхав в майстерню запаювати, а не замінювати. З однієї причини: я запарився щоразу Умвельтзоне-наліпку купувати (ту зелену, яка для в"їзду в німецькі міста) Вона ж там намертво клеється і переклєїти не можна
vasikk 06.07.2017 18:11 пишет: Цікавіше, що буде співати "порадник" (який рве рубаху - що сітка то колгосп), якщо камрад дотримається його поради і (т-т-т) загробить радіатор спіймавши болта з-під фури?
А в когось взагалі з форумчан був такий досвід? Відгукніться розкажіть про свій ікспіріенс!
Был и не раз, по нашим дорогам это постоянно, если конечно ездить, а не...и сетка очень спасала, переодически из нее выковыривал камни. И был случай как раз из под фуры, на доблестной дороге на днепр вылетел ряд камней, сетка спасла, но морде досталось, один камень так влупил, что не маленький и достаточно крепкий значек "Рено" осталась вмятина и трещина. Еще раз повторюсь, если катать как "все" да по Киеву и хорошим городам то дето % так 70 нече не будет, но если разок сгонять в ипеня то 70% шо попадет еще и как. Лобовуха это отдельная тема, у меня на рено она уже такая, притом, что уже менял раз, посеченная, что на солнце выглядит как лобовуха 20летней машины. Ибо я езжу и активно эксплуатирую авто, тем кому на дачу да 3км до работы - оно вообще не надо равно как и машина в целом проще на прокат брать. имхо.
Есть пленка бронировочная, типа как для фар. Родственнику х6м поклеили, доволен:)
а она дворниками не затирается? потому что у меня тупо за полтора года стекло уже посечено мелочью и потертое дворниками было но у меня много трассового пробега быстрого
Был и не раз, по нашим дорогам это постоянно, если конечно ездить, а не...и сетка очень спасала, переодически из нее выковыривал камни. И был случай как раз из под фуры, на доблестной дороге на днепр вылетел ряд камней, сетка спасла, но морде досталось, один камень так влупил, что не маленький и достаточно крепкий значек "Рено" осталась вмятина и трещина. Еще раз повторюсь, если катать как "все" да по Киеву и хорошим городам то дето % так 70 нече не будет, но если разок сгонять в ипеня то 70% шо попадет еще и как. Лобовуха это отдельная тема, у меня на рено она уже такая, притом, что уже менял раз, посеченная, что на солнце выглядит как лобовуха 20летней машины. Ибо я езжу и активно эксплуатирую авто, тем кому на дачу да 3км до работы - оно вообще не надо равно как и машина в целом проще на прокат брать. имхо.
Ну от я так само їжджу багато. Так само дуже часто їжджу в "ипеня". Так само лобовуха як з дупи. Сколи капоту/бамперу навіть вже не беруться до уваги
За мои 4 года вождения мне один раз камешек прилетел А вот сколы на капоте часто. Думал затянуть бронепленкой, но оно потом так по-жлобски смотрится, когда край пленки затирается - видна граница.
Murzik2.0 07.07.2017 10:22 пишет: За мои 4 года вождения мне один раз камешек прилетел А вот сколы на капоте часто. Думал затянуть бронепленкой, но оно потом так по-жлобски смотрится, когда край пленки затирается - видна граница.
а вот когда на мойке кусочек пленки отдирается ваще замечательно. если уж клеить пленку то на весь капот.
б"є і мне еее пластини радіатору, від чого погіршується тепловіддача
Типу двигун потім закипить чи що?
гірше охолоджується, як двигун так і кондиціонер. а що тут дивного?
гірше охолоджується, як двигун так і кондиціонер. а що тут дивного?
Та нічого дивного. От я ж лише так думаю, що або електроніка якось відчує, або ж на плановому сервісі помітять. Нє?
помітять що? що пропєллєр радіатора включається набагато частіше, ніж на новому радіаторі? скоріше не помітять кондиціонер гірше холодить. в сильну спеку помітно. на ТО теж не побачать цього, бо в цеху не так спекотно ))
я як на свій радіатор дивлюсь, сумно стає, покоцаний сильно. але міняти жаба давить бо працює. але жалкую, що дрібну сітку не поставив "з нуля".