...а ну, всезнаюче автоюа, підскажіть альтернативу Toyota Camry 2016 (в даному випадку максимальна комплектація Premium). Основні критерії: - комфорт задніх пасажирів; - вмісткий багажник (3 великі чемодани); - комфортна підвіска.
Нинішній Акорд можливо вважати альтернативою? (бо судячи з того, що я бачу на автошляхах, то зробили величезну баржу з океаном хрому...) СуперБ не подобається.
Батяр 12.05.2016 09:08 пишет: Нинішній Акорд можливо вважати альтернативою? (бо судячи з того, що я бачу на автошляхах, то зробили величезну баржу з океаном хрому...) СуперБ не подобається.
Батяр 12.05.2016 09:08 пишет: Нинішній Акорд можливо вважати альтернативою? (бо судячи з того, що я бачу на автошляхах, то зробили величезну баржу з океаном хрому...) СуперБ не подобається.
а они есть в наличии? а пассат?
вони, це хто/що? Камрі - є, а Аккорд - не знаю.
Пассат, та судячи з того, як вибирали авто брату, то в озвучений бюджет Хайлайн не вміститься... хоча вибір однозначно класний, так.
а они есть в наличии? а пассат?
вони, це хто/що? Камрі - є, а Аккорд - не знаю.
Пассат, та судячи з того, як вибирали авто брату, то в озвучений бюджет Хайлайн не вміститься... хоча вибір однозначно класний, так.
аккорды живые. бо у хонд че-то туго было в последнее время с машинами. а так, наверное, кроме камри выбора нет
1. Mazda Mazda 6 2. Chevrolet Malibu 3. Honda Accord 4. Toyota Camry 5. Kia Optima 6. Hyundai Sonata 7. Ford Fusion 8. Nissan Altima 9. Volkswagen Passat 10. Subaru Legacy 11. Chrysler 200 Но надо учитывать, что отделка и двиг. для рынков США и др. стран могут несколько отличатося. Кстати, Chevrolet Malibu (Insignia) несколько опережает и тойоту, и аккорд. У каждого свои предрассудки)))
Да уже и новые привезли с этой мегамордой в хроме. Не знаю, меня еще после тест-драйва не покидало чувство что оверпрайс все же. Вариатор зачем-то втулили, такое.
Бегемoт 12.05.2016 12:24 пишет: А авенсіс - конкурент камрі чи ні? Чи є в них "класова відмінність"?
Якби різні назви моделей однієї марки самі натякають на "класову відмінність"
То які машини конкуренти камрі, а які - авенсісу? Ну, щоб розуміти... От наприклад мазда6, мондео, пассат, суперб, оптіма... ну й решта "вже не С-клас"... довго перераховувать.
Бегемoт 12.05.2016 12:24 пишет: А авенсіс - конкурент камрі чи ні? Чи є в них "класова відмінність"?
Якби різні назви моделей однієї марки самі натякають на "класову відмінність"
То які машини конкуренти камрі, а які - авенсісу? Ну, щоб розуміти... От наприклад мазда6, мондео, пассат, суперб, оптіма... ну й решта "вже не С-клас"... довго перераховувать.
avensis - D-клас. Cуперники — Alfa Romeo Giulia, Audi A4, Cadillac ATS, BMW 3 Series, Mercedes-Benz C-class, Saab 9-3, Volvo S60, Citroen C5, Dodge Avenger, Ford Mondeo, Nissan Altima, Opel Insignia, Peugeot 508, Renault Talisman and VW Passat
camry - E-клас. Cуперники — Audi A6/A7, BMW 5 Series, Citroen C6, Jaguar XF, Lexus GS, Mercedes E Class, Volvo S80, Kia Oprima і тд
Реальный прямой конкурент у Камри на сегодня только один - Аккорд. Есть еще полуконкурент Мазда 6(из за дизайна) и такая редкая относительно машина, как Хундай Азера. Вот ее я бы и смотрел. Если честно.