Смотрю на сайте очень интересное предложение бмв 318 комплектация простенькая, но и цена! http://ua.bmw.ua/ua/ua/insights/special/...ign=bmw_rem_img Кто что скажет по этому предложению, стоит ли связываться? Что скажете в общем по машине кто ездил?
merrie 20.06.2017 21:20 пишет: Смотрю на сайте очень интересное предложение бмв 318 комплектация простенькая, но и цена! http://ua.bmw.ua/ua/ua/insights/special/...ign=bmw_rem_img Кто что скажет по этому предложению, стоит ли связываться? Что скажете в общем по машине кто ездил?
3 горшковая бмв в бубне за 30к? Это отличное предложение?
Andrey120 21.06.2017 16:13 пишет: Справедливости ради, в европках очень много бубновых БМВ и мерседес попадается. Шото знают)
Ну от я цього не доганяю (незалежно від країни). Це мої таргани і вузьколобість, я ж не заперечую І нікому в жодному разі не вказую як витрачати свої гроші
Але коли я бачу базовий преміум на галогенках і залізяках, то втриматись від іронічної посмішки не можу
Sashok_Accent 22.06.2017 11:54 пишет: який в тебе цікавий курс доллара.... 596 000 грн вже 20 кілобаксів? доречі не така вже й погана там комплектація безпека+клімат є
А де я писав про долар?
п.с. Я відмовляюсь коментувати комплектацію з релігійних міркувань
Я в 2013му за 371т брав 318d десь в такій самій комплектації, як тут в пропозиціях дизельна. З часом поміняв обвіс, колеса, перешив салон, мультимедійну систему замінив на NBT, накладки на дзеркала, спойлер, чіп і ще там всяке і в цілому авто на 100% задоволений, буду їздить поки не розвалиться )) ніяких проблем за 70т тьфу-тьфу не було. Якщо брати це все з заводу в 2-3 рази дорожче буде, однак якщо заморочуватися саому теж часу треба витратити)
Але коли я бачу базовий преміум на галогенках і залізяках, то втриматись від іронічної посмішки не можу
подвеска и рулевое, безопасность 5 звёзд при этом такие же как и в упакованной. вы иронично улыбаетесь, а человек осознанно взял ездить с удовольствием. Фары и диски доустановит и вовсе не понятно будет есть у него bluetooth или нет.
подвеска и рулевое, безопасность 5 звёзд при этом такие же как и в упакованной. вы иронично улыбаетесь, а человек осознанно взял ездить с удовольствием
Пардон, а це ми все ще про акційні трициліндрові бемеве ведем дискусію? Бо 136 коней на седан С/Д-класу це ж таке удовольствіє від драйву шо куди там