У замглавы Нацполиции Александра Фацевича. Особый шик происшествия - увели служебный, полицейский Lexus GX. Сняли с баланса МВД, можно сказать.
Бесследно пропал он 11 августа ночью из-под дома водителя на Боголюбова 25 в Софиевской Борщаговке. При этом заява (ЄО №33433) в Киево-Святошинский отдел ГУНП поступила почему-то только 16.08.2017 в 18:07. Пытались ли в полиции по-тихому "порешать" с угонщиками и почему не вышло, не знаю.
18.08.2017 | 14:25 Голова Національної поліції України Сергій Князєв підтвердив факт незаконного заволодіння службовим авто. На його розшук орієнтовано поліцейські підрозділи, як це передбачено під час розшуку інших викрадених транспортних засобів. Кримінальне провадження за цим фактом розслідує поліція Київської області.
Факт незаконного заволодіння транспортним засобом, який належить Національній поліції України, мав місце. Зовні викрадений автомобіль виглядав як цивільний. Будь-яких засобів, пристроїв, чи механізмів, які могли б вказувати на те, що це поліцейський транспортний засіб, у нього не було. «На розшук машини орієнтовано особовий склад Київської області та прилеглих регіонів, як це відбувається зазвичай при угонах автомобілів. Гарантую, що знайдемо», – підкреслив Голова Національної поліції України Сергій Князєв. Кримінальне провадження за цим фактом розслідує поліція Київської області. Департамент комунікації Національної поліції України
машина 2004 г.в. Дети взяли покататься.
Кто там с кем чего решать будет? Уже списали этот рыдван наверное задним числом да и всё. А сразу заяву не подали, бо думали что найдётся сам.
Он не того возраста, чтобы дети уже на авто за рулем катались. А вживую вообще как юноша выглядит.
Он не того возраста, чтобы дети уже на авто за рулем катались. А вживую вообще как юноша выглядит.
Я имел ввиду посторонних детей, с улицы. Ну хулиганы типа
Та і таврії 94-го крадуть , навіть під сигналізацією. А так, це вже другий крадений авто керівництва поліції, перший теж здається лексус був.
Нашли. Кто-то сомневался?
Думаю был маячек. Тупо приехали по адресу и повязали всех кто был в то время вокруг.
Думаю был маячек. Тупо приехали по адресу и повязали всех кто был в то время вокруг.
Думаю не было маячка,а просто отсмотрели записи камер и установили направление поиска