Підскажіть якої фірми краще брати профнасти для тину? Тин буде складатись із цегляних стовпчиків і профнастилу закріплених на кутках. Збираємось брати Rannila 35 (десь по 8 Є/кв.м) з покриттям. Які є нюанси?
Зустрічне запитання - а ти не рахував скільки буде коштувати такий забор з стовпчиками?.. хочу собі на дачу такий, але мені треба 40 метрів... і ще запитанна про ворота. Хочу автоматичні... може даси наводку..
а ти не рахував скільки буде коштувати такий забор з стовпчиками?..
Рахував. Покищо мої 36 м (14 стовпчиків, без врахування калітки, двох автомобільних воріт, кутів та бетонних фундаментних блоків (блоки вже є)) виходить сума яка мене просто сильно лякає - порядка 10 тис.грн . Гадаю вона ще підросте до 11...12. Одна тільки цегла на стовпчики коштує 1,97 грн/шт (можна і дешевше але то вже не облицювальна буде). А треба її десь 2000 штук. Коротше жах...
і ще запитанна про ворота. Хочу автоматичні... може даси наводку..
Усілякими автоматичними крутими воротами займається мій друг. Можу дати координати в приваті.
Забор - не кровля, можно было бы и сэкономить слегка, но на приличный материал цены оч похожи. Для проверки можно прозвонить, например http://arsenal-center.com.ua (у них вроде профнастильчик неплохо выглядит..). Знаю, что "финская" Rannila (массовая продукция) катается тут, из местного металла.
Усілякими автоматичними крутими воротами займається мій друг. Можу дати координати в приваті.
И мне..
В тому то й справа, що ціна практично однакова на раннілу і арсенал.
ЗІ: В привати відправив телефончик.
1
В тому то й справа, що ціна практично однакова на раннілу і арсенал.
ЗІ: В привати відправив телефончик.
Тільки не арсенал Іржа по всій площі на другому році після встановлення!
Тільки не арсенал Іржа по всій площі на другому році після встановлення!
Цінна інфа! Дякую!
ЗІ: В приват HBond відправив
А простой наборной бетонный забор не будет дешевле и, при необходимой покраске, веселее? За телефон спасибо!
А простой наборной бетонный забор не будет дешевле и, при необходимой покраске, веселее?
Бррр... У мене ж дача а не завод совкового типу
неужто совсем плохо... к примеру:
неужто совсем плохо...
Як на мене (тобто ІМХО), то погано . І гадаю не такий довговічний як той, що планую робити.
я когда вижу такие заборы, реакция такая:
Не, ну чё вы так сразу.. Многим нравится . О вкусах жыж не спорят.
Кстати на днях видел заборчик из профнастильчика. Неплохо. Рвотных рефлексов не вызывает.
Такой наборной забор достаточно долговечный И вид у них разный есть, хотя вкус, конечно, у всех разный
мне нравится. можно конечно понты гонять с раннилой, но это ВСЕГО ЛИШЬ забор !
мне такой тоже не очень просто сразу не нашел картинки другой, а они есть получше...под натуральный камень например ... собственно это был всего-лишь пример к фразе о совковом бетонном заборе вокург предприятия ... вариантов много ... вот тут например окраски убогие, но представление дает...
а мне нравится из природлного камня
можно конечно понты гонять с раннилой, но это ВСЕГО ЛИШЬ забор
Ну... кожному своє . Якщо для Вас ранніла це понти... Такий тинок з бетону який представлений вище на фото простоїть не більше 3...5 років до того як почне розсипатись. Через 10 років його вже не буде. Але комусь подобається - ну й добре.
ЗІ: Питання не стоїть щоб було "дешево и сердито". Питання стоїть щоб було надійно/якісно і за помірну ціну.
это был всего-лишь пример к фразе о совковом бетонном заборе вокург предприятия ...
Ваш приклад цю фразу і підтвердив
а мне нравится из природлного камня
То всього лише битон... Чесно
насчет того, что бетонный забор гораздо недолговечней, чем та же Ранилла? Хм.. Я читал, что бетонный забор по долговечности приближается к каменному, в тех же "Идеи вашего дома"..