Підскажіть якої фірми краще брати профнасти для тину? Тин буде складатись із цегляних стовпчиків і профнастилу закріплених на кутках. Збираємось брати Rannila 35 (десь по 8 Є/кв.м) з покриттям. Які є нюанси?
Зустрічне запитання - а ти не рахував скільки буде коштувати такий забор з стовпчиками?.. хочу собі на дачу такий, але мені треба 40 метрів... і ще запитанна про ворота. Хочу автоматичні... може даси наводку..
В ответ на: а ти не рахував скільки буде коштувати такий забор з стовпчиками?..
Рахував. Покищо мої 36 м (14 стовпчиків, без врахування калітки, двох автомобільних воріт, кутів та бетонних фундаментних блоків (блоки вже є)) виходить сума яка мене просто сильно лякає - порядка 10 тис.грн . Гадаю вона ще підросте до 11...12. Одна тільки цегла на стовпчики коштує 1,97 грн/шт (можна і дешевше але то вже не облицювальна буде). А треба її десь 2000 штук. Коротше жах...
В ответ на: і ще запитанна про ворота. Хочу автоматичні... може даси наводку..
Усілякими автоматичними крутими воротами займається мій друг. Можу дати координати в приваті.
Забор - не кровля, можно было бы и сэкономить слегка, но на приличный материал цены оч похожи. Для проверки можно прозвонить, например http://arsenal-center.com.ua (у них вроде профнастильчик неплохо выглядит..). Знаю, что "финская" Rannila (массовая продукция) катается тут, из местного металла.
В ответ на: Усілякими автоматичними крутими воротами займається мій друг. Можу дати координати в приваті.
В ответ на: я когда вижу такие заборы, реакция такая:
мне такой тоже не очень просто сразу не нашел картинки другой, а они есть получше...под натуральный камень например ... собственно это был всего-лишь пример к фразе о совковом бетонном заборе вокург предприятия ... вариантов много ... вот тут например окраски убогие, но представление дает...
В ответ на: можно конечно понты гонять с раннилой, но это ВСЕГО ЛИШЬ забор
Ну... кожному своє . Якщо для Вас ранніла це понти... Такий тинок з бетону який представлений вище на фото простоїть не більше 3...5 років до того як почне розсипатись. Через 10 років його вже не буде. Але комусь подобається - ну й добре.
ЗІ: Питання не стоїть щоб було "дешево и сердито". Питання стоїть щоб було надійно/якісно і за помірну ціну.
насчет того, что бетонный забор гораздо недолговечней, чем та же Ранилла? Хм.. Я читал, что бетонный забор по долговечности приближается к каменному, в тех же "Идеи вашего дома"..