От що мене цікавить... Тут (дивитись з 5:49) кажуть що для нових водіїв видаватимуть посвідчення на 2 роки (ну це пам'ятаю) і що ця штуковина ВЖЕ діє. Може хто бачив пруф? Бо я не знаходжу
San40S 27.11.2017 17:32 пишет: От що мене цікавить... Тут (дивитись з 5:49) кажуть що для нових водіїв видаватимуть посвідчення на 2 роки (ну це пам'ятаю) і що ця штуковина ВЖЕ діє. Може хто бачив пруф? Бо я не знаходжу
Grossmeister 27.11.2017 16:38 пишет: У мене 50 це саме та швидкість, на якій я ніколи не їжджу. Бо на 3-й там забагато обертів, а на 4-й - замало. Тому я завжди їду або 40, або 60. Схожа ситуація із діапазоном 60-80, де я, як правило, "пропускаю" 70.
WOLF_S 27.11.2017 20:07 пишет: это получается что по бажана и набережной можно будет в левой полосе тупить 69 км/ч и никто не будет сгонять и учить?
Якщо ще в ВР приймуть закон, і все ж почнуть штрафувати за швидкість - то можна буде тошнити 59 км/час, а щоб постійно не втикати в спідометр і без круїзу - то краще 50 км/час і читати книжку
WOLF_S 27.11.2017 20:07 пишет: это получается что по бажана и набережной можно будет в левой полосе тупить 69 км/ч и никто не будет сгонять и учить?
Якщо ще в ВР приймуть закон, і все ж почнуть штрафувати за швидкість - то можна буде тошнити 59 км/час, а щоб постійно не втикати в спідометр і без круїзу - то краще 50 км/час і читати книжку
В ход пойдут 3-х ступенчатые КПП, ибо зачам для 59 четвертая передача? Я сегодня попробовал не обгонять всех по Сырецкой, а соблюдать общий трафик в 50 км/ч .. там дорога многих к этому принуждает. Так да, можно новости фейсбука читать если планшет не на коленях держать, при определенных навыках можно и ответы на фтуя строчить ..
Tehnoton 27.11.2017 19:42 пишет: 50 - опасная скорость, все будут ехать фейсбук читать в телефоне, потому что не надо концентрации на такой скорости.. да и вообще уснуть можно
Це реально так... В Румунії так задовбали ці 50 км/год...