В ответ на: p.s. від кого, від кого, а від власника мазди не очікува
Просто я не прив"язуюсь до бренда, захищаючи абсолютно всі його авто у всіх класах Після Фокуса думав, що наступним авто буде Форд. Виявилося, що в класі паркетників на момент покупки були кращі авто за ціною Куги (виключно на мою думку), - тому пересів на CX-5.
П.С. про Sportage - то просто вставив авто, що підпадало під вимоги стартпосту, а не однозначно стверджував, що він однозначно буде кращим (хоча може це й насправді так - треба вживу CX-3 пощупати).
Falwar 20.11.2017 15:48 пишет: [ Виявилося, що в класі паркетників на момент покупки були кращі авто за ціною Куги (виключно на мою думку), - тому пересів на CX-5.
я до речі дивився kuga 2.0 АТ6 4WD BUSINESS за 811 тис, але оскільки підбираю авто не для себе, хоча в переважній більшості за свої гроші, то хочеться знайти щось дешевше.
я до речі дивився kuga 2.0 АТ6 4WD BUSINESS за 811 тис, але оскільки підбираю авто не для себе, хоча в переважній більшості за свої гроші, то хочеться знайти щось дешевше.
Плюси: - надійний двигун, що може споживати навіть 92-й бензин; - великий кліренс; - просторий салон, об’ємний багажник з трьома великими нішами - органайзерами; - камера заднього огляду; - зручне мульти-кермо з електропідігрівом; - електропідігрів лобового скла ; - плавність роботи варіаторної коробки Jatco, всі дитячі хвороби виліковані; - моторизований привід задньої ляди; - пристойна шумоізоляція; - LED денні ходові вогні та задні ліхтарі.
Мінуси: - відсутня штатна навігація в ГУ; - запасне колесо ззовні знизу; - невелика кількість бардачків та ящичків по салону; - невелика кількість інформації, що доступна на БК
Якщо гарненько поторгуватись у салоні, то , можливо, вдасться вкластися в суму < 700 Кгрн.
Невже він усередині гірший за СХ-3? Як на мене, салон там супер за якістю та дизайном (зрозуміло, як для свого класу та ціни). И все ж таки там місця побільше, аніж у цій мазді. І двигун від альфи цікавіший. І є ще такий собі Mini Countryman ALL4 страница Дещо дорожчий, але все одно не буде дорожчий за Леона ХР в подібній комплектації.
Плюси: - надійний двигун, що може споживати навіть 92-й бензин; - великий кліренс; - просторий салон, об’ємний багажник з трьома великими нішами - органайзерами; - камера заднього огляду; - зручне мульти-кермо з електропідігрівом; - електропідігрів лобового скла ; - плавність роботи варіаторної коробки Jatco, всі дитячі хвороби виліковані; - моторизований привід задньої ляди; - пристойна шумоізоляція; - LED денні ходові вогні та задні ліхтарі.
Мінуси: - відсутня штатна навігація в ГУ; - запасне колесо ззовні знизу; - невелика кількість бардачків та ящичків по салону; - невелика кількість інформації, що доступна на БК
Якщо гарненько поторгуватись у салоні, то , можливо, вдасться вкластися в суму < 700 Кгрн.
Falwar 20.11.2017 16:19 пишет: harald67, а де Ви встигли посидіти в CX-3? Їх вже завезли в Україну, чи щупали десь в іншій країні?
В ответ на: місця побільше, аніж у цій мазді
Чому Ви вважаєте, що всім потрібно обов"язково багато місця? Може авто обирається для тендітної леді зі зростом 160 см?
Три тижні тому, під час відпустки ось тут: страница бачив і намагався туди втиснутися. Із усього ассортименту лише СХ-9 сподобалася (без тест драйву). А у Києві теж вже бачив таку на дорогах. По задній ходовій - не роздивлявся. Привезуть - побачимо. Хоча погано собі уявляю конструкцію із балкою ззаду і приводними напівосями до коліс.