Ось зараз підбираю варіант на заміну своєму шестирічному Форду Фієсті, наткнувся на цікавий варіант. Whatcar.com хвалить, у своєму огляді п'ять зірочок дали Гольфу. Подивився щодо надійності на anusedcar.com - краще за середню цифру. Шумоізоляція у відповідності до http://www.auto-decibel-db.com/index_kmh.html теж як у авто бізнес класу. Ніби з усіх боків цікава пропозиція, але цікавить які можуть бути підводні камені в умовах української експлуатації. Чи все ж таки краще взяти Форд Фокус?
Цуг 07.01.2018 21:17 пишет: Пенсіонеру в місто у країні, де нема здохлих камазів і маршруток піде. І мазохістам
Дуже глибока відповідь, я не настільки проникливий.
Ну побутує думка, що камаз чи фуру машиною, в якій менше ніж 200 сил обігнати доволі проблемно. Звідки ця тема пішла невідомо, але точно не з власного досвіду тих, хто цю маячню поширює. По темі - нормальний гольф. Єдине місце, де буде не зовсім комфортно - автобан, оскільки крейсерські 140-150 будуть на відносно високих обертах. Але, знову-таки залежить з чим порівнювати. Після атмофієсти в будь-якому разі буде норм.
Цуг 07.01.2018 21:17 пишет: Пенсіонеру в місто у країні, де нема здохлих камазів і маршруток піде. І мазохістам
Дуже глибока відповідь, я не настільки проникливий.
Ну побутує думка, що камаз чи фуру машиною, в якій менше ніж 200 сил обігнати доволі проблемно. Звідки ця тема пішла невідомо, але точно не з власного досвіду.
Не говоря уж о том, что можно включить режим рециркуляции, если едешь за камазом.
Цуг 07.01.2018 21:24 пишет: Воно надто кволе для комфортної їзди в Україні. Чого не купити корейця, якщо шкода грошей на гольф із нормальним моторчиком?
Я в стріт-рейсінгу участі не беру, мені цей мотор цілком нормальний. На Форді з двигуном 1.2 від'їздив шість років, дискомфорту не було. Їздив і в Болгарію, і в Грецію, і в Туреччину, і до Львова і в Одеську область. Набагато більший дискомфорт був від якості наших доріг, але аж ніяк не від потужності двигуна.
Цуг 07.01.2018 21:24 пишет: Воно надто кволе для комфортної їзди в Україні. Чого не купити корейця, якщо шкода грошей на гольф із нормальним моторчиком?
Я в стріт-рейсінгу участі не беру, мені цей мотор цілком нормальний. На Форді з двигуном 1.2 від'їздив шість років, дискомфорту не було. Їздив і в Болгарію, і в Грецію, і в Туреччину, і до Львова і в Одеську область. Набагато більший дискомфорт був від якості наших доріг, але аж ніяк не від потужності двигуна.
Тоді у чому суть теми?
Підходить - бери. Чи відчуваєш, що це дещо екстравагантний вибір?
Після фієсти 1.2 буде ц всіх відношеннях апгрейд. Динаміка співставна з фокусом 1.0, яких в Україні їздить море. Ще раз - фактично єдині 3 відрізки на яких в Україні на цій машині буде не зовсім комфортно - траса Львів - Київ, Київ - Бориспіль і Умань - Одеса, це якщо ти любиш їхати 140+.
Звісно. Тільки ж думаю, яке-небудь кіа/хюндай того ж цінового рівня піде потім вигідніше
Кіа Сід піде краще за Гольф? Ні, наше суспільство точно схиблене...
Чому? Якраз навпаки. Чим може приваблювати найбубновіший затенімець?
О. Ще як корпоративна тачка - ок. Але щоб таке хотілося купити у власне користування? Ну не знаю.
Чим може приваблювати бубновий гольф 2017 р.в. людину, яка їздить на фієсті 1.2 атмо якраз зрозуміло. Ти краще поясни переваги неіснуючого сіда з аналогічною ціною (17.9 тис. дол).