Mookker 12.01.2018 12:54 пишет: кстати, обычно к более мощным движкам в комплекте идут лучшие тормоза, это засчитывается, как плюс? например на октаве 1.4 и 1.8 они разные
і нормальна підвіска, а не балка, буває
ну у некоторых и на более мощных версиях балка, типа пежо и рено всяких
Mookker 12.01.2018 12:54 пишет: кстати, обычно к более мощным движкам в комплекте идут лучшие тормоза, это засчитывается, как плюс? например на октаве 1.4 и 1.8 они разные
І шо характерно - за ті самі гроші, що і менш потужна!
ні. Але для тих, хто не розуміє, за що платити більше, є Chana Benni, кросовки абібас, в'єтнамські джинси. Ну і львівське 1715, навіщо переплачувати за гіннес, все одно скоро вийде з організму
ні. Але для тих, хто не розуміє, за що платити більше, є Chana Benni, кросовки абібас, в'єтнамські джинси. Ну і львівське 1715, навіщо переплачувати за гіннес, все одно скоро вийде з організму
А що є для тих хто розуміє за що платить, хоче нову машину і має бюджет у розмірі 18 тис?
Та звичайно що плюс. Просто для мене і для будь-якої притомної людини очевидно, що потужніша машина за інших однакових умов має переваги над менш потужною у вигляді кращої динаміки. Але деякі дописувачі настирливо поширюють хибну думку, що в умовах України потужна машина - це не розкіш, а необхідність і безпека. Ну такі твердження можуть свідчити тільки про таке: а - дані дописувачі не їздили на мало/седедньопотужних машинах б - дані дописувачі не вміють їздити в - дані дописувачі тролять Інші варіанти якось на думку не приходять.
а на думку не приходить, що ти просто не аналізуєш всю "картину маслом"? менше на зустрічній знаходишся - безпечніше. простіше обганяти - менше втомлюєшся - безпечніше. швидше доїзжаєш - це вже просто класно.
Та звичайно що плюс. Просто для мене і для будь-якої притомної людини очевидно, що потужніша машина за інших однакових умов має переваги над менш потужною у вигляді кращої динаміки. Але деякі дописувачі настирливо поширюють хибну думку, що в умовах України потужна машина - це не розкіш, а необхідність і безпека. Ну такі твердження можуть свідчити тільки про таке: а - дані дописувачі не їздили на мало/седедньопотужних машинах б - дані дописувачі не вміють їздити в - дані дописувачі тролять Інші варіанти якось на думку не приходять.
Falwar 12.01.2018 11:53 пишет: По темі: якщо вже розглядати Golf Trendline 1.0 TSI за 527,456 грн (з кольором металік), то чому б не глянути Mazda 3 1.5 AT за 569,000?
Не хочу лошити трійку, але вона в салоні тісніша і менш практична. Хоча комплектація значно краща (та й двигун, я хоч і не люблю малі атмосферники, але виглядає більш виграшним)
Та то народ вже заганяється - якщо попереду дорога вільна, то я теж злиняв би по можливості з точки удару Пофігу на сигнал світлофору. Від ситуації "гідно прийняв удар на себе" легше не стане нікому Інше питання, що цей приклад ще й яскраво демонструє, що потрібен для потужного двигуна ще й повний привід Бо на тебе летить ззаду бус, ти тапку в підлогу і авто тупо шліфує асфальт на місці Вангую, що на повному і рамка лишилася б цілою
Ganni 12.01.2018 13:24 пишет: Та то народ вже заганяється - якщо попереду дорога вільна, то я теж злиняв би по можливості з точки удару Пофігу на сигнал світлофору. Від ситуації "гідно прийняв удар на себе" легше не стане нікому Інше питання, що цей приклад ще й яскраво демонструє, що потрібен для потужного двигуна ще й повний привід Бо на тебе летить ззаду бус, ти тапку в підлогу і авто тупо шліфує асфальт на місці Вангую, що на повному і рамка лишилася б цілою
так і було, трохи шліфанув
чувак потім такий вийшов злегка переляканий. Я глянув, шо у мене все ціле, кажу "ну шо, поїхали, горє ти майо?", а він "може якісь гроші дати?"
Falwar 12.01.2018 11:53 пишет: По темі: якщо вже розглядати Golf Trendline 1.0 TSI за 527,456 грн (з кольором металік), то чому б не глянути Mazda 3 1.5 AT за 569,000?
Не хочу лошити трійку, але вона в салоні тісніша і менш практична. Хоча комплектація значно краща (та й двигун, я хоч і не люблю малі атмосферники, але виглядає більш виграшним)
тісніша - так (кому це дуже важливо, місця над головою та для задніх ніг можна було б зробити трошки більше, але "шнобель" двигуна і низька в угоду дизайну), а що з практичністю не так? можливо менше зашитих панелей - так трохи є (за це мазду трохи не розумію) а так - чорний салон, глянцу обмаль, ну і в користуванні все простіше ніж у гольфі, все під рукою, ергономіка краща
Ganni 12.01.2018 13:24 пишет: Та то народ вже заганяється - якщо попереду дорога вільна, то я теж злиняв би по можливості з точки удару Пофігу на сигнал світлофору. Від ситуації "гідно прийняв удар на себе" легше не стане нікому Інше питання, що цей приклад ще й яскраво демонструє, що потрібен для потужного двигуна ще й повний привід Бо на тебе летить ззаду бус, ти тапку в підлогу і авто тупо шліфує асфальт на місці Вангую, що на повному і рамка лишилася б цілою
І як ти на такому овочі катаєшся? Тобі навіть не вистачило потужності відскочити так, щоб він зовсім тебе не коцнув! Терміново міняти машину на більш потужну!
Якраз після того випадку поміняв
Ну і даремно. Так само (а може і краще) тебе б врятувала відстутність гальм. Ти би не спинився і автобус би не в'їхав. Тож відсутність гальм краще за потужний двигун.
тісніша - так (кому це дуже важливо, місця над головою та для задніх ніг можна було б зробити трошки більше, але "шнобель" двигуна і низька в угоду дизайну), а що з практичністю не так?
Я все це загалом і мав на увазі А ще значно тісніші відділення в картах дверей (в дорестайлі взагалі були лише під підстаканники) - для мене це взагалі хвора тема, так як автомобілі юзаються в якості сімейних повозок (там і вода, і книжки, і купа всілякого барахла)
"Подушка переднего кресла у Фольксвагена короче, чем у других машин, но профиль сиденья самый удачный. Сзади места примерно как в Renault и меньше, чем в Мазде."
"Mazda3 совсем не та девчушка-простушка, что была раньше. Владельцам «японки» уже не так страшны неровные российские тракты, а на качественных извилистых дорожках «трёшка» по-прежнему обеспечивает максимум драйва за эти деньги. Плюс к азарту — наиболее вместительный салон"
а на думку не приходить, що ти просто не аналізуєш всю "картину маслом"? менше на зустрічній знаходишся - безпечніше. простіше обганяти - менше втомлюєшся - безпечніше. швидше доїзжаєш - це вже просто класно.
Кожний подібний плюс, має свій мінус. - більше обгонів скоїв - нижча безпека; - при обгоні вища швидкість - наслідки гірші.
P.S. Я після заміни машини, та подвоєння потужності двигуна став їздити до Криму не за 8-9 годин, а за 9-11.