Судя по теме, это не очевидно. Сложно представить, что это покупка для "себя любимого", так как обсуждается самый унылый бубен из всех возможных.
Що означає слово "унилий"?
Значит, что это самый low end среди Гольфов из всех возможных. При всем желании, купить Гольф хуже чем этот - ничего не выйдет. Значит, что даже ручки и зеркала будут не в цвет кузова. Значит, что для того, чтобы сложить зеркала на парковке нужно будет бегать вокруг машины и пачкать руки\перчатки. Значит, что летом ты будешь продолжать постоянно крутить ручки кондиционера, вместо того, чтобы 1 раз выставить температуру. Значит, что зимой сидения греть ты будешь собственным задом, а о том что закончилась омывайка ты узнаешь уже по факту и в самый неподходящий момент.
Про такие мелочи как парктроники, датчики дождя\света, руль не из пластика, противотуманки, сидения с регулируемой поддержкой и прочее прочее говорить тоже не приходится. И всё это за 18к в 2017 2018 году.
Донг Жуанг 08.01.2018 11:49 пишет: Автомобіль повинен возити з точки А в точку Б, не ламатись, бути дешевим в експлуатації
Ну дійсно, вагівський сервіс - дешевше нікуди! А ламатися? Чому там ламатися, якщо двигуна нема? До 500 тисяч без проблем. Тоді хіба щітку заднього склоочисника поміняв і вйо до мільйона!
Про такие мелочи как... датчики дождя\света, ...говорить тоже не приходится.
Це дійсно жахливо. Як же мені без датчиків світла зрозуміти, що вже сутеніло, а без датчиків дощу зрозуміти, що пішов дощ? І як вони можуть таке нам пропонувати?
А який сервіс зараз дешевший? Я подивився скільки коштує сервіс на "бюджетні" Логани, то він виходить в рази дорожчий на мою Фієсту. Добре, кажіть скільки за корейський сервіс зараз деруть?
Про такие мелочи как... датчики дождя\света, ...говорить тоже не приходится.
Це дійсно жахливо. Як же мені без датчиків світла зрозуміти, що вже сутеніло, а без датчиків дощу зрозуміти, що пішов дощ? І як вони можуть таке нам пропонувати?
И не говори. Для неучей каких-то придумали. Какой адекватный человек за такое заплатит?
Ага, так і є! Аж дивно, навіщо вони туди втулили ці буржуазні електричні склопідйомники! Адже що може бути простіше та природніше за ці приємні і знайомі з дитинства кругові рухи корбою, як у м'ясорубки. Ех, мені аж запахло котлетами!
Ваг апрідільонно балує своїх клієнтів надміром розкоші!
Якщо вас реально влаштовує комплектація і динаміка, то там ніяких підводних каменів немає ІМХО Окрім маловідомого двигуна - він досить новий і про нього ніхто нічого не знає особливо в Україні.
п.с. моє ставлення до бубнового ВАГу відоме - я б краще вже взяв напівбубнового француза якогось
Окрім маловідомого двигуна - він досить новий і про нього ніхто нічого не знає особливо в Україні.
Из-за этого и уточнил пробег у ТС. Лично у меня страх к малолитражным двигателям появился после двух рабочих Тойот Королла 1.33 101 лс, когда обе после 100тыс км резко потребовали постоянной доливки масла. Как бы, если покупать машину на 4-5 лет, то у ТС есть все шансы отъездить беспроблемно, но скидывать на вторничном рынке, уверен, придётся с хорошим торгом.
Как бы, если покупать машину на 4-5 лет, то у ТС есть все шансы отъездить беспроблемно, но скидывать на вторничном рынке, уверен, придётся с хорошим торгом.
Для ТС - это не проблема, как он сам заявил.Иимхо, при продаже ТАКОГО сабжа, вопрос торга вообще не будет стоять, там - лишь бы купили, хоть за какие-то деньги, или - под разборку
Окрім маловідомого двигуна - він досить новий і про нього ніхто нічого не знає особливо в Україні.
Из-за этого и уточнил пробег у ТС. Лично у меня страх к малолитражным двигателям появился после двух рабочих Тойот Королла 1.33 101 лс, когда обе после 100тыс км резко потребовали постоянной доливки масла. Как бы, если покупать машину на 4-5 лет, то у ТС есть все шансы отъездить беспроблемно, но скидывать на вторничном рынке, уверен, придётся с хорошим торгом.
Це теж неправильно всі малолітражки рівняти по одному не дуже вдалому двигуну Загалом в мене до нової лінійки двигунів TSI, котра пішла в серію з 7м поколінням, жодних нарікань. Тобто мене теж якби бубнова комплектація і неїдучий двигун напрягають, але якщо автору це не важливо, то в чому проблема? А по суті все звелось в темі до банальної декламації гидування подібними версіями - одна вода нуль конкретики
Притягнули на продаж від німців октавію а5 2011 року з двигуном 1.2 - 105, здається л.с. Був дуже приємно здивований динамікою. Турбіна дає своє, дискомфорту взагалі не відчуваю як по місту так і по трасі. КПП 6 ст - бувало і 180-190 давав - спокійно, можна й більше, в межах 4-5 тис. обертів. Тільки витрата страшна при такій швидкості. Загалом нові мотори в обємах зараз виміряти вже не так, як привикли. Але продати все ж проблема, люди шугаються від слова 1.2, кажуть ресурс не альо, другі просто бояться... Може згодом народ не так буде дико дивитись на малі обєми, але наразі продати дуже важко таке авто, вже й трохи голову чухаю, нащо взяв таке... Ціна була гарна там, та й зараз в Україні майже сама дешева з октав, вже і боком той заробіток, хочеться вже щось нове притягнути, в ділі бути.
Незнаю что там у гольфа Но если опасения по мошности могу описать свои 82лс 1.2+ робот на пежошке 2008 ездить можно, причем даже по трасе!
хотя конечно лучшее больше если по трасам много ездить ну и после 110кмч начинает безбожно жрать 7-8л (у меня) зато в городе в 5.5-6 литров по тянучкам