лише питання одне: як алі продає по всьому світу дрібничкі менше долара вартістю з безкоштовною доставкою?
я це теж розумію - ЯК??? чохол за 1 долар з фрішипингом, авіа, за 3 тижні кинули у поштову скриньку. А нова пошта тільки по Україні бере мінімум 70 грн за конверт з листом.
При всіх своїх мінусах у 90% випадків Розетка залишається самим зручним сервісом при онлайн покупках. Так, сервіс поступово стає не иакмм "шаровим", але то тому що майже немає конкурентів. Та сама ситуація і з Новою Поштою. Якщо підтягнуться конкуренти, ситуація буде покращуватись, не підтягнуться, будуть і далі збільшувати профіт за рахунок сервісу.
лише питання одне: як алі продає по всьому світу дрібничкі менше долара вартістю з безкоштовною доставкою?
я це теж розумію - ЯК??? чохол за 1 долар з фрішипингом, авіа, за 3 тижні кинули у поштову скриньку. А нова пошта тільки по Україні бере мінімум 70 грн за конверт з листом.
Все включено у ціну товару. А за рахунок гігантських об"ємів, ця націнка буквально на рівні пару відсотків від ціни товару.
Для досягнення такого результату китайці багато років будували а потім віджимали порти і дороги по Євразії.
Mangust 29.02.2024 15:39 пишет: от зараз знайшов 2-3 товари Проблема існує тільки на форумі
Якщо обрати "Інші продавці (обробляє Rozetka)" то там багато безкоштовної доставки
Так, але за зазвичай там доставка вкладена в ціну товару. Й повернення цих товарів за кошт покупця.
Так недавно замовив вермикуліт на Розетці, 5 літрів за 115грн (по акції, заре вже 170грн) з безкоштовною доставкою, щоб забрати під домом, але обов'язково передоплата. Приїхав пил, фракція не відповідала опису, об'ємом 4 літри. Повернення платне. Залишив, но відгук написав
На днях був в Епіцентрі, глянув там тай прикупив 3 літри вермікуліту нормальної фракції за 60 грн.
Там два сценария. Если не забрать на новой почте или в точке выдачи (осмотрел - не понравилось - отказ от получения), то за обратную доставку не платишь и деньги предоплатные тебе возвращают. Если уже получил и потом дома оказалось, что оно не работает или гарантийный случай, то отправляешь за свой счет, да. Я так купил переходник за 120 грн у левого продавца в розетке, забрал в точке выдачи *бесплатно*, пришел домой, а он не работает В итоге пришлось отправлять продавцу укрпочтой за 55 грн Судя по отзывам, не первый случай и есть подозрение, что они просто нерабочее г..но отправляют периодически, типа кто там будет за 50 грн париться возвратами, просто выбросят. Так что дешевую мелочевку лучше проверять на месте. Розетка, кстати, четко реагирует на любые поползновения продавца и довольно сильно прессует даже за негативные отзывы, так что невозврат денег со стороны продавана маловероятен. Как-то заказывал товар, которого не оказалось (я был к этому готов, потому что его нигде не было), продаван позвонил, сказал нету и отмели заказа, так мне потом звонила розетке и очень дотошно спрашивали а что, почему отменили, как и куда.
В ответ на: продаван позвонил, сказал нету и отмели заказа, так мне потом звонила розетке и очень дотошно спрашивали а что, почему отменили, как и куда
Если много отказов , то Розетка на неделю банит продавца и понижает рейтинг . Еще , ведется рейтинг забираемости заказов покупателем . На Проме тоже Это в тему ... хочу заберу , хочу нет