В ответ на: у меня ни разу ничего нормального не сложилось с розеткой. при чем случаи эпические просто.
В 2020 году дофига всего покупал дистанционно в Эпицентре и в Розетке. Понял, что Эпицентру в плане организации процесса и четкости до Розетки еще ползти и ползти. Узнал, в частности, что можно заказать 3 пары обуви разных размеров, померять и взять одну или вовсе отказаться. Сколько лет Розетке, столько лет я ею регулярно пользуюсь и уходить не собираюсь.
С карантином это норма, заказывать, мерять, повторно заказывать. Я ботинки с третьей ил и четвертой попытки взял, жена пуховик в спортмастере. Кто в выигрыше, так это НП )
В ответ на: у меня ни разу ничего нормального не сложилось с розеткой. при чем случаи эпические просто.
В 2020 году дофига всего покупал дистанционно в Эпицентре и в Розетке. Понял, что Эпицентру в плане организации процесса и четкости до Розетки еще ползти и ползти. Узнал, в частности, что можно заказать 3 пары обуви разных размеров, померять и взять одну или вовсе отказаться. Сколько лет Розетке, столько лет я ею регулярно пользуюсь и уходить не собираюсь.
мне показывает 1400грн с копейками.. это типа цена как у оригинала? С учётом того, что продавец должен что-то накрутить? Гммм
Отвечу сейчас, потому что был забанен... После возврата средств розеткой, подождал ближайшей акции в фирменном магазине рибок пл. и приобрел там кроссовки еще дешевле, за 1248 грн, плюс пересылка 300 грн
А кто в курсе - как связаться с ними сейчас? Контакт-центр не работает, почты на сайте не нашел, только бот в телеграме вспомнился,который тоже молчит...
hugo-smk 25.05.2022 15:57 пишет: А кто в курсе - как связаться с ними сейчас? Контакт-центр не работает, почты на сайте не нашел, только бот в телеграме вспомнился,который тоже молчит...
hugo-smk 25.05.2022 15:57 пишет: А кто в курсе - как связаться с ними сейчас? Контакт-центр не работает, почты на сайте не нашел, только бот в телеграме вспомнился,который тоже молчит...
підніму трохи тему ще одним негативом про розетку. Нещодавно став власником генератора RZTK G 3500 (https://rozetka.com.ua/ua/rztk_g_3500/p250474846/). На сайті на момент покупки було написано - обмотка генератора мідна. Це важлива характеристика і є одним з критеріїв вибору моделі. Але, як виявили інші покупці, по факту алюміній. Розетка прибрала мідь з опису та каже, що "виробник має право вносити несуттєві зміни". Отакий кидок.
maksym 06.12.2022 12:39 пишет: підніму трохи тему ще одним негативом про розетку. Нещодавно став власником генератора RZTK G 3500 (https://rozetka.com.ua/ua/rztk_g_3500/p250474846/). На сайті на момент покупки було написано - обмотка генератора мідна. Це важлива характеристика і є одним з критеріїв вибору моделі. Але, як виявили інші покупці, по факту алюміній. Розетка прибрала мідь з опису та каже, що "виробник має право вносити несуттєві зміни". Отакий кидок.
В чем кидок? Если свою заявленную мощность развивает, то какие претензии? Бтв, в пылесосах уже данвным-давно двигатели с алюминиевыми обмотками ставят и никто не жалуется
Я хотел бы добавить свое фу розетке Купил утюг в черную пятницу (в конце ноября), естественно по акции, за 2900, сейчас не по акции 2500. Просто какая-то мелкая манипуляция, аж противно стало. Естественно, следующая техника в розетке покупаться не будет.
Парад 06.12.2022 21:47 пишет: Я хотел бы добавить свое фу розетке Купил утюг в черную пятницу (в конце ноября), естественно по акции, за 2900, сейчас не по акции 2500. Просто какая-то мелкая манипуляция, аж противно стало. Естественно, следующая техника в розетке покупаться не будет.
Розетка может быть и не при чем. Поставщик может "сливать" остатки чтобы годовой план дотянуть.
Ще одне успішне повернення неякісного товару, але на цей раз в фірмовий магазин reebok (adidas) Купував не я, а мій син кросівки в середині серпня Фото для того щоб розуміти яка була в них форма Із-за війни ми не бачилися з ним до початку листопада і тоді як я побачив ціж кросівки після трьох місяців я був вражений що з ними могло таке статися Вони полопались і втратили форму Гарантію вони дають на 60 днів, а я їх повернув через 4.5 місяці Для тих хто хоче перевірити номери Тепер треба замовляти тільки за кордоном, довіри до наших бариг вже немає
В ответ на: Гарантію вони дають на 60 днів, а я їх повернув через 4.5 місяці
І гарантія їх вже не гарантія насправді. Принаймні для мене від сьогодні.
Купили ручку для душової батькам. Гарантія 3 роки. За рік "нержавіюча" хромована ручка з заявленим "виготовлений із металу з хромованим покриттям, що запобігає утворенню корозії" повністю покрилася іржею. Причому лише вона. Змшувачі, полички, крючки, душова кабіна, інше - жодного натяку. В душовій примусова автоматична вентиляція з датчиком вологості.
Сервісний центр розетки через три тижні "експертизи" сьогодні видав: "Добрий день, шановний Клієнт! Перепрошуємо за затримку з відповіддю.За результатами експертизи було виявлено що це негарантійний випадок, такі пошкодження не можуть виникнути через вологу, такого роду дефект буває у випадку використання агресивних мийних засобів.Прийняти товар на повернення не зможемо, є можливість повернути товар Вам назад."
Тобто "експертиза" Розетки повідомила, що іржа не може виникнути від вологи... Варінат, що матеаріал самої ручки неякісний та/або з неякісним покриттям навіть не розглядається.
Так що думаю, що навіть якби ви вчасно звернулися за гарантією, вам би відповіли, що ви не правильно носили кросівки. І на тому все.
hugo-smk 08.09.2023 23:48 пишет: Мінімальне замовлення тепер 200 грн? Чи в залежності від категорії товару?
Ты смотришь товар левого продавца, а не розетки. У розетки нет минимального заказа по деньгам, кроме редких случаев типа минимально 2шт идут комплектом типа 2 пачки чая, одну не купишь.
hugo-smk 08.09.2023 23:48 пишет: Мінімальне замовлення тепер 200 грн? Чи в залежності від категорії товару?
Ты смотришь товар левого продавца, а не розетки. У розетки нет минимального заказа по деньгам, кроме редких случаев типа минимально 2шт идут комплектом типа 2 пачки чая, одну не купишь.