hugo-smk 08.09.2023 23:48 пишет: Мінімальне замовлення тепер 200 грн? Чи в залежності від категорії товару?
Ты смотришь товар левого продавца, а не розетки. У розетки нет минимального заказа по деньгам, кроме редких случаев типа минимально 2шт идут комплектом типа 2 пачки чая, одну не купишь.
Точно?
7 вересня 2023 року забрав з пункту видачі розетки замовлення вартістю 198 грн. Може обмеження по мінімальній ціні стосується товарів які поштою доставляються.
Ты смотришь товар левого продавца, а не розетки. У розетки нет минимального заказа по деньгам, кроме редких случаев типа минимально 2шт идут комплектом типа 2 пачки чая, одну не купишь.
Точно?
7 вересня 2023 року забрав з пункту видачі розетки замовлення вартістю 198 грн. Може обмеження по мінімальній ціні стосується товарів які поштою доставляються.
Як тільки в корзину кладеш -вискакує те повідомлення. В мене по дефолту там стоїть точка видачі
Як тільки в корзину кладеш -вискакує те повідомлення. В мене по дефолту там стоїть точка видачі
Так не спливло таке повідомлення. Я ж замвляв днем раніше.
hugo-smk 08.09.2023 23:48 пишет: Мінімальне замовлення тепер 200 грн? Чи в залежності від категорії товару?
Є, і продавець саме розетка, і давно. Тепер вже 200 грн обмеження, раніше 100 було. З.Ы. Можливо, від пункта доставки залежить, є по франшизі наче працюють
Є, і продавець саме розетка, і давно. Тепер вже 200 грн обмеження, раніше 100 було. З.Ы. Можливо, від пункта доставки залежить, є по франшизі наче працюють
Залежить від товару, а не від пункта чи чогось іншого. Ніхто вам не продасть одну коробку сирників чи одну пляшку пива. А от кабель за 40 грн - продадуть.
з іншого боку, враховуючи халявну доставку, краще на ті гроші купити щось для дому ще, аніж взяти один і єдиний товар дешево десь там, де треба доставка через нп, яка накидає в середньому 100+ грн до вартості товару
мені завжди було цікаво як саме аліекспрес відправляє фіг зна звідки копійчану фігню з безкоштовною доставкою і іноді цю доставку по Україні виконує саме нова пошта
В результаті моє замовлення з 2 позицій (щоб була мінімалка 200 грн) розбилось на 2,бо різні склади. В магазин приїхали з різницею пару годин. Так собі схема...
nickka 10.09.2023 12:38 пишет: мені завжди було цікаво як саме аліекспрес відправляє фіг зна звідки копійчану фігню з безкоштовною доставкою і іноді цю доставку по Україні виконує саме нова пошта
Там хитрые мутки, основные это то, что частично государство компенсирует расходы в качестве стимулирования экспорта и притока иностранного капитала, плюс большая конкуренция в логистике, плюс доставка уже в стоимости товара.
Месяца 3 назад заказывал из Китая товар стоимостью что-то около 50 грн. Как, вопрос как, может быть бесплатная доставка на такую стоимость из Китая!!!, пусть даже и вес был не больше 200 грамм? Забирал в почтомате Розетки.
Месяца 3 назад заказывал из Китая товар стоимостью что-то около 50 грн. Как, вопрос как, может быть бесплатная доставка на такую стоимость из Китая!!!, пусть даже и вес был не больше 200 грамм? Забирал в почтомате Розетки.
не флудю, але просто згадалося...кілька разів брав товари за 1 цент, і раз їх везли через НП, раз через Міст...з УП теж ок все було. з недавнього це була невелика металічна поличка у ванну, мікрофіброва тряпка 30*30, і ще деякі дрібнички. Тому, як на мене, товар за 50 грн, то вже для них мегакруто. В мене більшість замовлень звідти на 1-2 бакси, завжди норм їдуть
2 Admins - може останні повідомлення в розділ про Алі вже перекинути?