в обох авто розглядаю практично базову комплектацію + 3й ряд сидінь+ мінімум доп опцій. бюджет обмежений. адаптивні підвіски, круїзи і тд особливо не цікавлять. кодіак влаштовує на 99%, просто хочеться преміум( не для понтів, а для самореалізації і реалізації дитячої мрії). обидва авто однаково подобаються. інших варіантів поки не розглядаю, таурег уже відкинува як варіант. цікавить, що упустив при виборі і на що варто звернути увагу.
vasikk 15.09.2019 16:33 пишет: Мене у Вольво засмучує лише ціна обслуговування. Третій ряд гадаю там буде комфортніший ніж у gle, а можливо навіть ніж у gls. Ку7 не розглядається?
Щось мені підказує що на мерсі вона тебе буде засмучувати не менше.
Конечно ГлЕ) новая модель, а вольво уже 4 года) Нужно еще учитывать, что у МВ часто одни опции обязывают заказывать вместе с другими) Возможно Ваши 7 мест нужно будет дополнить например электрорегулировкой 2-го ряда или что-то подобное. Нужно крутить конфигуратор, слава Богу, на немецком сайте он отлично работает.
vasikk 15.09.2019 16:33 пишет: Мене у Вольво засмучує лише ціна обслуговування. Третій ряд гадаю там буде комфортніший ніж у gle, а можливо навіть ніж у gls. Ку7 не розглядається?
Про цену обслуживания - свою обслуживали, или от кого то слышали ? )))
я заходив в ауді, там 2 мінуса: 1) цінник якийсь неконкурентний 2) панель - центральна консоль не подобається.
Щось мені підказує що на мерсі вона тебе буде засмучувати не менше.
Я б дивився Х5.
бмв гарне тільки зовні. в всередені не справляє враження. не " цепляет".