благодарствую, я там субарку делал, в курсе я себе если линзы буду ставить, то чтобы было максимально визуально похоже на штатный, т.е. никаких ангельских глазок, фиолетовых ламп и т.п.
Sashok_Accent 16.12.2019 13:08 пишет: резинки Масуму и себе заказал а то у меня уже заметен износ но я дворниками часто возюкаю люблю чистое стекло. Год где-то прожили
у меня дворники тоже год живут резинки я не менял на сиде, неделю назад поставил дворники от goodyear и таки очень добротно сделаны, я аж удивился
За 3,5 роки, я туманки на Сіді вмикав аж один раз, коли з салону забирав і перевіряв чи працюють в нас тумани бувають настільки рідко, що... Адептам їздити з туманками в ясну погоду, вже приготували окремий котел з окропом і соусом Табаско в дупу
San40S 19.12.2019 10:43 пишет: Так а що там з ледами? Пфир заїжав на оглядини?
та не так оце щось і мовчить я собі так думаю - у всіх вже передноворічний цейтнот почався
джентльмены, таки передновогодняя беготня но я таки буду ксенон ставить с заменой линз, осталось только оперделиться где и главное - когда
апдейт: оказалось таки что у меня стояли обычные стоковые Osram (nightbreaker перегорел летом, поставил временно сток и забыл). мне тут надо было в тернополь сгонять, поставил себе перед выездом osram nightbreaker laser и света стало реально сильно больше. в итоге как вернусь в киев, то отполирую плёнку на фарах (нагуглил, оно полируется) и попробую LED лампочки в штатные фары
Пфыр 08.01.2020 14:30 пишет: мне тут надо было в тернополь сгонять, поставил себе перед выездом osram nightbreaker laser и света стало реально сильно больше. в итоге как вернусь в киев, то отполирую плёнку на фарах (нагуглил, оно полируется) и попробую LED лампочки в штатные фары
Купив Філіпс Естрім Віжн, та все лінь поміняти поки по місту шморгаюсь. Розкажеш про ЛЕДи, якщо поміняєш
Щось мій Сід, на холостих трохи "вібрує". Буває стоїш з заведеним двигуном когось чекаєш і чутно, особливо якщо руки на кермо покласти, як є невеличка вібрація. Двигун прогрітий до робочої температури, якщо що.
San40S 07.02.2020 17:00 пишет: Щось мій Сід, на холостих трохи "вібрує". Буває стоїш з заведеним двигуном когось чекаєш і чутно, особливо якщо руки на кермо покласти, як є невеличка вібрація. Двигун прогрітий до робочої температури, якщо що.
Шо рабить?
Мій теж Я нічого не роблю Може вже втомлюються опори двигуна, можливо вже й форсунки треба мити. Я поки не парюсь