Про 2Гб прописаних як 4Гб в приставках не чув. Може і буває. Китайці такі китайци... Брати mibox можно. Краще інших нонеймов, но є китайци краще за ньго. Подивився, що є на "публичному" українському ринку з MiBox - жах! 2ГБ + Android 8 у кращому випадку за $100! Це замало! Так, зараз воно працює, але вже "не поспішаючи". Немає сенсу зараз купувати таки пристрої. Краще дивиться на свіжих китайців.
Ясно, я чомусь помилково думав що вони всі йдуть га блютуз технології. Той Нвідіа, може і хороший, але ціна перебор.)) Буду диуитися класичну китайщину значить. Дякую
sigma 16.05.2022 17:27 пишет: Практично, усі приставки до $100 - майже однакові. Обирай Андроїд 11+ (12+) пам'яти від 4Гб. Bluetooth пульт - практично, не буває. Може ти мав на увазі "радіо"? Таки приставки є, але їх не багато. Краще буде обрати приставку без нього і купити окремо. Він недорогий. А вот в категорії >$100 - подивись на Nvidia Shield. Дорого! Але дуже потужна. Зараз моделі 2018 року ще досить актуальні.
Чи є сенс дивитися на mi box в плані стабільності роботи?
Як не купити приставку з 2 Гб оперативки, яку китайці прописали як 4 Гб? Читав що були такі випадки.
Про пульт мав наувазі саме блютуз. Не зустрічав інших "радіо".
в ми боксе минус это только что только вай-фай. Лан порта нету
R.Karp 16.05.2022 20:05 пишет: У меня в приоритете Ugoos X4 Pro (4/32) или Mecool KM6 Deluxe (4/32 или 4/64). Приличные отзывы, нормальная поддержка и пульты можно докупить любые.
Тоже так выбирал, в итоге купил Угос АМ6В+, раз настроил и забыл. Пол года работает радует. С поднятием только своего сервера не разобрался сразу, а долго вникать лень ( Вместо пульта подключил обычную 2,4 мышь все устраивает, но пользуюсь на кухне, на диване не валяюсь
Вирішив брати Mecool KM6 Delux 4/32, але бачу в ту саму ціну є KM7 4/64. В чому секрет? Чи KM6 Deluxe настільки вдала модель і не варто ртзикувати з свіжішою KM7?
zumnuj 21.05.2022 22:44 пишет: Вирішив брати Mecool KM6 Delux 4/32, але бачу в ту саму ціну є KM7 4/64. В чому секрет? Чи KM6 Deluxe настільки вдала модель і не варто ртзикувати з свіжішою KM7?
zumnuj 21.05.2022 22:44 пишет: Вирішив брати Mecool KM6 Delux 4/32, але бачу в ту саму ціну є KM7 4/64. В чому секрет? Чи KM6 Deluxe настільки вдала модель і не варто ртзикувати з свіжішою KM7?
Кто-то завез по такой цене, кто-то по другой.
Ні, це в одному і тому ж магазині. Запитаю продавця ще.
Кто-то завез по такой цене, кто-то по другой.
Ні, це в одному і тому ж магазині. Запитаю продавця ще.
Вот что нашел.
"...Стоит отметить, что в продаже есть и более простая версия приставки - Mecool KM6 Classic. От версии Deluxe, Classic отличается меньшим количеством оперативной и встроенной памяти, также в приставке использовали более простой WiFi 5 модуль и 100 мегабитный ethernet порт. Но и в цене она конечно дешевле...."
Питання до більш прошарених. Користуюся вищезгаданою Mecool KM6 Deluxe. Впринципі в плані перегляду відеоконтенту питань 0 - швидка, не глючна. Але... подарували синові джойстик до неї, і тут я стикнувся з тим що не всі ігри зі звичайного гугл плей, присутні в гугл плеї для Android TV. Хто як виходив з цієї ситуації? Чи реально наприклад скачувати .apk і пробувати встановлювати на приставці, чи може є якісь інші шляхи?
Так, іноді можна запустити apk під "звичайний" Android на AndroidTV, але далеко не всі. А з іграми зовсім погано - шансів, майже немає. І ніяк не вирішити. Тільки перешивати приставку на звичайний андроід.
sigma 24.12.2022 09:01 пишет: Так, іноді можна запустити apk під "звичайний" Android на AndroidTV, але далеко не всі. А з іграми зовсім погано - шансів, майже немає. І ніяк не вирішити. Тільки перешивати приставку на звичайний андроід.
Це біль... за вчорашній вечір і сьогоднішній ранок я вже в цьому неодноразово переконався. А наскільки реально в домашніх умовах перешити? Які нормальні робочі збірки? І бажано щоб була можливість колись як малий награється залити назад прошивку від мікул?
sigma 24.12.2022 09:01 пишет: Так, іноді можна запустити apk під "звичайний" Android на AndroidTV, але далеко не всі. А з іграми зовсім погано - шансів, майже немає. І ніяк не вирішити. Тільки перешивати приставку на звичайний андроід.
Це біль... за вчорашній вечір і сьогоднішній ранок я вже в цьому неодноразово переконався. А наскільки реально в домашніх умовах перешити? Які нормальні робочі збірки? І бажано щоб була можливість колись як малий награється залити назад прошивку від мікул?
Тобі шлях на 4pda.to шукати тему зі своїм девайсом. Перешиваеться легко.
Тобі шлях на 4pda.to шукати тему зі своїм девайсом. Перешиваеться легко.
Та я вже шерстив тему там, пишуть що нема прошивки під звичайний андроїд. Каюсь що свого часу вибрав її, а не ugos...
zumnuj 24.12.2022 17:37 пишет: Каюсь що свого часу вибрав її, а не ugos...
А у мене є і югос і мікул, так навпаки, думаю що треба було брати тільки мікул, бо в югосі пульт не безпровідний, а інфрачервоний, і прошивати під андроід тв довелось танцювати з бубном
zumnuj 24.12.2022 17:37 пишет: Каюсь що свого часу вибрав її, а не ugos...
А у мене є і югос і мікул, так навпаки, думаю що треба було брати тільки мікул, бо в югосі пульт не безпровідний, а інфрачервоний, і прошивати під андроід тв довелось танцювати з бубном
Історія з пультом свого часу якраз зіграла на руку мікулу.