Гаджетів вдома все більше, а кількість розеток не змінюється.
При чому буржуї продають гаджети без зарядних мікроюсб і я втомився будувати складні стратегії з черговості зарядки телефону, гарнітури, навушників, мишки
В ідеалі це має бути коробочка з трьома (максимум - 4) виходами USB-A на невеликому гнучкому шнурі, що втикається в 220 (але якщо буде прямо в розетку - я переживу). Заряджатись будуть два телефони і, можливо, якась дрібнота
І вона має забезпечувати quick charge з зачатками інтелекту: щоб телефони заряджати веселіше, а всякі гарнітури - вже як ті можуть.
Що порадите, куди дивитсь? Пошукав на хотлайні, їх є в наявності, але ж питання - що обрати?
Глянувся Defender UPA-50 (це ж китайський китай?), але там один порт type-C 3A, один usb 2A а інші два - по 1А. Я б волів краще купити той, де три по 2А
Так от питання - чи є в кого особистий досвід використання таких зарядок? Що порадите, на які фірми хоч дивитись?
У меня Anker 60W USB Wall Charger, вот такого типа работает уже два года без особых заморочек. Удобно брать с собой в отпуск, закинул в чемодан и не нужно тащить кучу зарядок.
oleksa 06.05.2020 11:49 пишет: Так от питання - чи є в кого особистий досвід використання таких зарядок? Що порадите, на які фірми хоч дивитись?
у меня "амазон" 1 на 1 гнездо и 1 на 4 гнезда правда мне нужны были USB обычные но для "новых" тоже есть там же ж на полке лежало ))
первый помечен на 9 ватт айпад заряжает нормально второй написано 4х10 ватт тоже самое просадок на отдельных портах не заметил правда полностью загрузить нечем ))
оба вставляются непосредственно в розетку но поскольку розетка американская то я по случаю прикупил настольную лампу которая теперь стоит в местах обычного обитания всех гаджетов и соотв. теперь и зарядки вот всё думаю надо бы б туда вверх на уровень этой полочки вывести ещё 4+ уже обычных "силовых" розеток но пока работает не актуально
из марок которые в списке я бы б брал Belkin. у него же ж точно есть кабель USB-A to USB-C (я только что проверил есть) и для зарядки его точно хватит и соотв. мне пока мои зарядные даже не придётся менять на новые просто кабелей ещё докуплю по мере ))
Але в Anker є зарядки в яких прописано Не совместим с Qualcomm Quick Charge и Xiaomi Air.
але сумісний з Qualcomm Quick Charge протокол використовується в самсунг і моторолах (а телефони якраз моторола і самсунг...)
Там, до речі, мамадарагая скільки стандартів швидкої зарядки. Які закриті і за які беруть ліцензійні відрахування. Якщо раніше були різні фізичні роз'єми, то зараз вони відрізняються різними протоколами для швидкої зарядки
Напомню,что саму розетку можно поменять на двойную и даже на тройную в том же подрезетнике. А по теме,то прикупил tplink на 4 usb ,который вставляется прямо в розетку.
Baseus три рази купував і дві зразу ж продав, так як постійно є якісь недоліки(одна пищала, друга перемикає порти якщо, щось інше підключити) і третю теж заміню на Anker.
neex 07.05.2020 23:04 пишет: І Anker є з двома Quick Charge
є, звичайно, вже бачив і таки спробую. Дякую за підказку
Здивований був сильно, що не кожна швидка зарядка може бути швидкою для мого телефону. І що знову треба читати написане дрібними літерами навіть на зарядках до телефонів
у моих самсунгов fast charge, беда в том что зарядки с QC телефоны не понимают и заряжаются как от обычных 2А зарядок, поэтому особо не парюсь, быстрая зарядка вредная для аккумулятора