Терміново продам VW Jetta 2017 року, VIN-код: 3VW2B7AJ6HM368143. Mотор 1, 4 TSI 150 к.с. (третє покоління двигунів TSI: EA211, CZTA, цепний привід ГРМ), АКПП 6 ст. (гідротрансформатор Aisin). На сьогодні пробіг 110000 км. Привезена в Україну рік тому, відремонтована, сертифікована, поставлена на облік. Пошкоджені деталі бралися з донора в такому ж кольорі, фарбувалися ліві задні двері та поріг, безпека не спрацьовувала. Було не значне ДТП до продажу на аукціоні: фарбувалося в США праве переднє крило та праві передні двері. Замінено сидіння з європейської версії: більш розвинена бокова підтримка, зручніші подушки, регулювання поперекової підтримки, комбінація шкіри та якісної тканини, підігріви, задній підлокітник та лючок в багажне відділення. Замінені всі технічні рідини та фільтри, повна заміна масла та фільтра в АКПП. Всі системи, вузли та агрегати працюють відмінно, жодних вкладень не потребує. Два комплекти шин. Базар: https://bazar.autoua.net/volkswagen/jetta/id330545/ Ріа: https://auto.ria.com/uk/auto_volkswagen_jetta_28658432.html Ціна 10600$
Ваша правда: ремінь ГРМ, вибачаюсь за не точність. Сьогодні на СТО міняв мастило в двигуні та фільри, попросив при мені перевірити. Із хорошого: зі слів механіка ремінь не рідний і вже мінявся. Із поганого: його потрібно буде замінити на 120 тис км пробігу. Нова ціна: 10400. Причина продажу: новий автомобіль з салону, який вже чекає
alik-tk 13.01.2021 13:52 пишет: Ваша правда: ремінь ГРМ, вибачаюсь за не точність. Сьогодні на СТО міняв мастило в двигуні та фільри, попросив при мені перевірити. Із хорошого: зі слів механіка ремінь не рідний і вже мінявся. Із поганого: його потрібно буде замінити на 120 тис км пробігу. Нова ціна: 10400. Причина продажу: новий автомобіль з салону, який вже чекає
Механик не компетентный в плане теории. Ремень ходит 200+ тыс км.
alik-tk 13.01.2021 13:52 пишет: Ваша правда: ремінь ГРМ, вибачаюсь за не точність. Сьогодні на СТО міняв мастило в двигуні та фільри, попросив при мені перевірити. Із хорошого: зі слів механіка ремінь не рідний і вже мінявся. Із поганого: його потрібно буде замінити на 120 тис км пробігу. Нова ціна: 10400. Причина продажу: новий автомобіль з салону, який вже чекає
FORTOVIY 16.01.2021 14:21 пишет: Друг предложил вам 9800... Думайте теперь ))) и паралельно ищет машину в таком бюджете.
Вашому другу я повідомив своє рішення під час розмови, змінювати його не маю наміру. В його бюджеті варто глянути дещо старші авто, або з більшим пробігом, або іншої марки, або іншого класу...
не всегда!!! замена по регламенту 90000-120000, конечно можно и 300000 в режиме пенсионера, но в любой момент в дороге может произойти печалька... поэтому не советую!!! я на Джетта V менял на 120000, хотя по книжке стоит 90000, но нафига нервничать лишний раз)
не всегда!!! замена по регламенту 90000-120000, конечно можно и 300000 в режиме пенсионера, но в любой момент в дороге может произойти печалька... поэтому не советую!!! я на Джетта V менял на 120000, хотя по книжке стоит 90000, но нафига нервничать лишний раз)
Чтобы не нервничать, нужно изучить матчасть. На сери ЕА211 нет единого регламента замены. В развитых странах он идёт на весь срок службы мотора.