Точніше презентований десь був у 21ому, а до нас тільки доїхало. Стартували продажі в Україні. Ну начебто і нічого такого, двигун 1,3 турбо, в європах обіцяли з якимся там "м`яким" гібридом, у нас про це щось взагалі не згадують. Є в наявності модний двоколірний кузов, як у рав4 і нового спортеджа. Але головне - прайс, як на божественний рав4. Імхо - це фейл. Або все буде тільки дорожчати.
Точніше презентований десь був у 21ому, а до нас тільки доїхало. Стартували продажі в Україні. Ну начебто і нічого такого, двигун 1,3 турбо, в європах обіцяли з якимся там "м`яким" гібридом, у нас про це щось взагалі не згадують. Є в наявності модний двоколірний кузов, як у рав4 і нового спортеджа. Але головне - прайс, як на божественний рав4. Імхо - це фейл. Або все буде тільки дорожчати.
Таки да, инфляция "твердых" валют продолжится.
Хоч би лінк якийсь кинули чи шо Да, самому ліньки гуглити))
Хоч би лінк якийсь кинули чи шо Да, самому ліньки гуглити))
Та яким моментом? В салонах кажуть, що не раніше травня. І то...
Це якби отут і зараз автівки були в наявності, то ще може щось би там
п.с. загалом, екстер'єр (по картинкам) досить Ок. Інтер'єр (по картинкам), поки 50/50, але дякя їм за те, що не напихали сенсорних кнопок Але, особисто для мене, в цьому Кашкаї два великих мінуси: 1) варіатор; 2) ціна не дивлячись навіть, на непогану напакованість.
Пользуются моментом, пока дефицит )
Та яким моментом? В салонах кажуть, що не раніше травня. І то...
Це якби отут і зараз автівки були в наявності, то ще може щось би там
п.с. загалом, екстер'єр (по картинкам) досить Ок. Інтер'єр (по картинкам), поки 50/50, але дякя їм за те, що не напихали сенсорних кнопок Але, особисто для мене, в цьому Кашкаї два великих мінуси: 1) варіатор; 2) ціна не дивлячись навіть, на непогану напакованість.
а що з варіатором не так? авто повністю перероблене, всі асистенти, адаптивний лед навіть в базі, пропілот ціна ще невідома (чи вже відома?) в Європі ціна трохи вища за попередній (десь на 1000-1500 євро)
а от реальний мінус (а не якийсь фантомний як з варіатором) - так це алюмінієвий кузов, тобто крила, двері, полімерний багажник, важелі підвіски алюмінієві, а також відсутність багатоважильної підвіски у монопривідних версіях, а ще повний гібрид буде тільки в 2022 році, зараз м’який - електродвигун з батарейкою який додає трохи крутного моменту на прискореннях
чекаю з березня, але так як в Україну щось везуть мабуть пішлю всіх автовиробників на ХХХ
Прайс на сайті імпортера - від 700 тис.грн до 1,1 млн. ІМХО це занадто, попит буде якщо скинуть тисяч по 200 від кожної комплектаціїї. А з такою ціною він не конкурентний на ринку переповненому кросоверами і бітками, звісно імхо. ))
UPD так ціни є, як на мене на 50кгрн завищені а ще адаптивне дальне всеж таки тільки в текна та текна+, хоча всюди фул лед
Прайс на сайті імпортера - від 700 тис.грн до 1,1 млн. ІМХО це занадто, попит буде якщо скинуть тисяч по 200 від кожної комплектаціїї. А з такою ціною він не конкурентний на ринку переповненому кросоверами і бітками, звісно імхо. ))
не можу сказати за попит, але ціна досить адекватана якщо зважити на те що вони зробили, якби були більш потужні двигуни для дрочерів то думаю ціну ще б увалили, але той же рав та субару хтось бере, чому б не взяти щось краще за тіж гроші а с приводу "конкурентності" подивимось на статистику продажів у Європі в кінці 2022 року, от тоді і побачимо
Япам однозначно сердечко за те, що безпека однаково максимальна по всіх комплектаціях
Ну і за повний привід на двох педалях
UPD так ціни є, як на мене на 50кгрн завищені а ще адаптивне дальне всеж таки тільки в текна та текна+, хоча всюди фул лед
На 50? Серйозно? Повнопривідна версія стартує з 950кгрн то за кашкай... конкурентів в цьому ціннику - безліч. І переважна більшість з них покладе кашкая на лопатки одною лівою. З переваг у Кашкая лиш, новий, який ще не приївся людям, дизайн. Як правильно написав камрад вище -200к тоді продажі підуть. А так - позбавлено всілякого сенсу.
Повнопривідна версія стартує з 950кгрн то за кашкай... конкурентів в цьому ціннику - безліч. І переважна більшість з них покладе кашкая на лопатки одною лівою.
напомни хотя бы трех за те же или меньшие деньги, чтобы было: полный привод, автомат, фулл лед, круговой обзор, кии-лесс, рядность с контролем выезда, автоторможение, автодальний
ЗЫ - скоро рестайл рава приедет, думаю там тоже веселые цены будут. видно, что все производители (КИА с спортейдж особенно) чётко дали понять - бубна на палке с моноприводом не будет, хотим зарабатывать.
На 50? Серйозно? Повнопривідна версія стартує з 950кгрн то за кашкай... конкурентів в цьому ціннику - безліч. І переважна більшість з них покладе кашкая на лопатки одною лівою. З переваг у Кашкая лиш, новий, який ще не приївся людям, дизайн. Як правильно написав камрад вище -200к тоді продажі підуть. А так - позбавлено всілякого сенсу.
хто і в чому? наприклад? і цінник згоден лише що не пропонувати потужний мотор за 1000000 це повний фейл
Вон в соседней теме выложили ссылку на цены спортейжа. Кашкай всегда тягался с спортягой, и в последнее время проигрывал...
Повнопривідна версія стартує з 950кгрн то за кашкай... конкурентів в цьому ціннику - безліч. І переважна більшість з них покладе кашкая на лопатки одною лівою.
напомни хотя бы трех за те же или меньшие деньги, чтобы было: полный привод, автомат, фулл лед, круговой обзор, кии-лесс, рядность с контролем выезда, автоторможение, автодальний
ЗЫ - скоро рестайл рава приедет, думаю там тоже веселые цены будут. видно, что все производители (КИА с спортейдж особенно) чётко дали понять - бубна на палке с моноприводом не будет, хотим зарабатывать.
Тушкан Из перечисленного нет только кругового обзора, зато стоит 834'800 с 2.0 6АТ и 935'400 с 1,6 CRDI на 7 DCT.
Куга. Кругового обзора нет разве что и не уверен про "контроль выезда" - не понял, что это. Полный стартует с 900к, в топе - 1012к + цвет (до 21к) + 37к спорт-обвес с некоторыми свисто-перделками, если надо. Бенз 1.5 на 182лс/240нм, 8АТ
хто і в чому? наприклад? і цінник згоден лише що не пропонувати потужний мотор за 1000000 це повний фейл
Та той же рав4 у топі програє тільки на 2 дюйми планшетом і відсутністю панорами. У всій решті, це авто розміру х-трейла, а не кашкая. І у максималці з нормальним гібридом. А пежопель грандленд, взагалі буде у топі дешевше на 300 тищ і з дизелем і акпп айсін.
Куги, как не брали, так и не будут брать. У Ниссан лояльность марки с большим отрывом от Форда. Насчёт ценника, что можно взять нового за 25 тыс? Разве что Аутлендер. Так он многим не нужен, здоровый. А тут, тот же Лексус по внешности, только дешевле.
Туксон вообще на любителя дизайн, явно Кашкаю проигрывает, + атмосферник 2.0, который не едет и кушает. У Кашкая неоспоримое преимущество, это расход на 1.3 турбобензине и динамика. За 700 тыс, Я бы точно Туксон не брал. Посмотрим с какой ценой приедет Киа. Есть подозрения, что Кашкай возьмёт пальму первенства.