Використовую Waze в авто через андроід авто. Раніше застосовував пошук місця призначення через голосовий пошук, після якого програма пропонувала варіанти на екрані і я обирав в яку точку їхати. Знедавна, після голосового пошуку, Waze проговорює знайдену адресу і.. все, ніяких дій. І я не можу ніяк обрати місце призначення Підкажіть, може щось в налаштуваннях треба підкрутити?
Belka 14.02.2022 13:14 пишет: Використовую Waze в авто через андроід авто. Раніше застосовував пошук місця призначення через голосовий пошук, після якого програма пропонувала варіанти на екрані і я обирав в яку точку їхати. Знедавна, після голосового пошуку, Waze проговорює знайдену адресу і.. все, ніяких дій. І я не можу ніяк обрати місце призначення Підкажіть, може щось в налаштуваннях треба підкрутити?
Можливо якісь проблемі з Гугл Асістентом або гуглом в телефоні? Бо шукає насправді не вейз, а гугл. Перевстановити, або оновити, або дозволи перевірити, що до гугла?
Чесно кажучи те, як Вейз будує маршрути Києвом схиляє до думки взагалі відмовитися від його послуг у місті. От тільки 3 дні тому їхав є пізно увечері з Броварів. Мені треба було в район музею історії туалету. Так вейз намагався мене повісти не по мосту метро, а запропонував розкрутитися і поїхати через Дарницьку площу на міст Патона, далі по БДН до Лесі, по лесі до Паруса, там повернути і біля метро Кловська підніматися. Пробок немає. Світлофорів на запропонованому Вейзом маршруті ледь не удвічі більше, аніж через міст метро, Московську, Кловський узвіз. Ще й на 5 км майже довше. Нащо така навігація?
Rucha 15.02.2022 08:36 пишет: Ну вот и причина найдена. Теперь надо пробовать разные версии АА чтобы проблема ушла.
Так іншу ж версію АА встановити неможна - попереджає, що працювати не буде Плюс плей маркет не дозволяє встановлювати АА в нашому регіоні. Тож завантажена апк версія з інтернетів.
Уже говорили что задача Вейза не вести вас по дорогам без пробок, его задача равномерно регулировать трафик в этих пробках. Ваши удобства его мало волнуют.
flute 15.02.2022 16:50 пишет: Уже говорили что задача Вейза не вести вас по дорогам без пробок, его задача равномерно регулировать трафик в этих пробках. Ваши удобства его мало волнуют.
Які затори на шляху від Броварів до центру Києва у суботу о 22:30? Навіщо вести у Броварах (при заїзді з Києва) до басейну Купава через приватний сектор із 10 поворотами, так, що з'їжджати з вул.Київської треба не на вул.Т.Шевченка, а раніше, ще до розвилки, на вул.І.Гонти і далі крутитися вузькими провулочками приватного сектору. Знов таки у той час, коли заторів немає взагалі?
flute 15.02.2022 16:50 пишет: Уже говорили что задача Вейза не вести вас по дорогам без пробок, его задача равномерно регулировать трафик в этих пробках. Ваши удобства его мало волнуют.
Так Вэйз не навигатор шоле, а агент КМДА и Моссада? Это что-то новенькое из мира навигаторов.