якось щось таке обговорювали, але с того часу пройшло багато часу. потрібно телефон в першу чергу для відео, тому цікавить щоб був стаб хто що використовує ? ну і не моделі за 1-2 штуки баксів, айфон не цікавить
Vladya 16.08.2022 11:23 пишет: якось щось таке обговорювали, але с того часу пройшло багато часу. потрібно телефон в першу чергу для відео, тому цікавить щоб був стаб хто що використовує ? ну і не моделі за 1-2 штуки баксів, айфон не цікавить
Vladya 16.08.2022 11:23 пишет: якось щось таке обговорювали, але с того часу пройшло багато часу. потрібно телефон в першу чергу для відео, тому цікавить щоб був стаб хто що використовує ? ну і не моделі за 1-2 штуки баксів, айфон не цікавить
Pixel 6?
згоден , це поки що найкраще в цьому плані, дивлюсь і 6 і 4 Ціна блін як мій ноут коштує ))) це як що хочаб 6/128 , можно зменшити там наприклад до 64гб, буде дешевше, але хочеться багато ))
В мене 6pro з моменту їого виходу. Я камерою розчарувався (багато років користуюсь pixel). У дружини Samsung's s22ultra, мені більше подобається як він знімає.
Не хотів зразу писати яка модель телефону у мене. Так от у мене Xiaomi Redmi Note 9 Pro я задоволений і продуктивностью і зарядкою і фото, відео. Єдине буває літом коли жара і багато робити фото, то може тупануть.
Але постало питання обновити малій телефон і вона хоче узяти мій, то я хотів знайти щось може дорощу, але краще в плані фото, відео.
Другий тиждень читаю і не бачу по тим ж параметрам що є сенс заплатити і отримати або так само, або враховуючи ціну то не варто того.
Так досі і не зміг вирішити. Купувати телефон за 30-40 + тгр. я ще не готовий морально. А те що 15-20 то якось і сенсу не побачив.
1/2 off: В мене не так вже й багато фото та відео, але колись намагався бути із більш/менш сучасною фото-відео технікою. Нещодавно в черговий раз вирішив продати накопичену фототехніку (Canon 7D із бустером, спалах Canon 430EX, камкодер Canon Legria 506 та багато іншіх дрібниць) та зрозумів що воно майже ничого нп коштуе (500$ максимув при тому що купувалось за ~4 тис.$). Але в мене завжди у кишені iPhone 13 pro, a у подорожах ще й стабілізатор від Hohem та noname чохол від вологи та це вирішує УСІ питання із зйомками. Вимушений констатувати, що 99,9% користувачів не потребують окремого дівайсу та можуть використовувати телефон.
Влад а почему не Айфон? Можно поискать 11 про в нормальном состоянии. Ну или как выше писали Самсунг. Вообщем я за Айфон но только прошку для видео фото. Может кто-то в Польше есть то там купить и таксфри оформить. Можно и у нас например в оплату частями купить. Не так сильно жаба давить будет. И не привязывается к доллару евро. А каждый месяц в гривне платишь и не паришься. Просто возьми у знакомых у кого Айфон прошка и сравни фото видео как снимает. Посмотри обзоры ютуб Айфон Самсунг
Взял недавно Motorola Edge 20. очень доволен, как работай самого аппарата, так и качеством фото/видео. у нас в продаже вижу только модели 8/128 гб, в Европе можно взять 8/256
slivabox 19.08.2022 01:38 пишет: 6pro з моменту їого виходу. Я камерою розчарувався
В шестой серии они откровенно забили на камеры, там просто слабое железо. А вот в седьмой, похоже, хотят исправиться. Во всяком случае, Pixel 7 Pro выглядит многообещающе - улучшенное железо + вычислительные фичи. И всего-то 900 баксов.
В шестой серии они откровенно забили на камеры, там просто слабое железо. А вот в седьмой, похоже, хотят исправиться. Во всяком случае, Pixel 7 Pro выглядит многообещающе - улучшенное железо + вычислительные фичи. И всего-то 900 баксов.
Подивимось, має приїхати p7pro на наступному тижні. Якщо вірити презентації то має бути набагато краще ніж p6pro.
egorka 21.09.2022 14:20 пишет: Влад а почему не Айфон? Можно поискать 11 про в нормальном состоянии. Ну или как выше писали Самсунг. Вообщем я за Айфон но только прошку для видео фото. Может кто-то в Польше есть то там купить и таксфри оформить. Можно и у нас например в оплату частями купить. Не так сильно жаба давить будет. И не привязывается к доллару евро. А каждый месяц в гривне платишь и не паришься. Просто возьми у знакомых у кого Айфон прошка и сравни фото видео как снимает. Посмотри обзоры ютуб Айфон Самсунг
ні не купив (( понаробили цих телефонів що капець. поки схильний к сяомі 12 або піксель, але теж , не хочу я беу якось 5 років перестав купувати будь що беу. [*****] ці айфони (це моє бачення і мені пофігу у кого там все з ним класно, ну так сказав навсяк випадок ))), ну може картинка крута, але ціна не варта того, а враховуючи що отримуєш цей иос то в загалі пропадає усіляке бажання. ще почекаю до різдвяних разводил, а може щось і вигорить .
Вчора отримав Pixel 7 pro. Трохи страждаю теперь після Oneplus 7 pro. Але камера і постобробка кращі. Плюс є дуже корисні для мене живі фотки і Magic eraser. Перший день грівся дуже сильно, підтримка каже, що до тижня телефон "звикає до користувача" і виконує багато background тасків. Сьогодні наче холодніший.