Військовим потрібен Starlink. Я згоден його купити, знайшов інструкцію як купити. Але... Я не зміг знайти офіційних тарифів. "зараз $60 на депозит, а потім решта". А скільки ця решта? Скільки треба доплатити за Portability? Що ще треба оплатити? Скільки це коштує в місяць? Якось дивно, що цієї інформації немає на офіційному сайті. Чи це я не знайшов? У кого є реальній досвіт покупки та користування, пояснить, будь ласка. В статті вище, говорять, що обладнання коштує $385. Тобто це 15000грн. Водночас в багатьох продавців у Києві він є по 35-40 тисяч. Я розумію, що продавець "на ці 2 відсотки і живе", але не 100% же націнки! Чи крім цих $385 + доставлення ще треба щось доплачувати?
sigma 07.10.2022 09:01 пишет: Військовим потрібен Starlink. Я згоден його купити, знайшов інструкцію як купити. Але... Я не зміг знайти офіційних тарифів. "зараз $60 на депозит, а потім решта". А скільки ця решта? Скільки треба доплатити за Portability? Що ще треба оплатити? Скільки це коштує в місяць? Якось дивно, що цієї інформації немає на офіційному сайті. Чи це я не знайшов? У кого є реальній досвіт покупки та користування, пояснить, будь ласка. В статті вище, говорять, що обладнання коштує $385. Тобто це 15000грн. Водночас в багатьох продавців у Києві він є по 35-40 тисяч. Я розумію, що продавець "на ці 2 відсотки і живе", але не 100% же націнки! Чи крім цих $385 + доставлення ще треба щось доплачувати?
гугл нашел на оффсайте Starlink costs $110 per month with a $599 one-time equipment fee. Регишь аккаунт и только после этого заказываешь. Мы сейчас в Киеве покупаем очередной (уже брали), по 34000грн.
Зараз в Україні це коштує $60 в місяць. А обладнання - для України не видає ціну. Для Німеччини - 460Евро, для Польщі - 2300PLN ($460). Мито - 100Евро. Разом 560Евро = 21000Грн. Тобто 34000 це 70% націнки. Забагато! Но питання в тому, чи можна буде термінал куплений для Польщі перереєструвати в Україні. І ще одно: говорять, що у старлінка дуже погане покриття у східних областях. Може хтось має досвід роботи на сході.
WarFox 07.10.2022 11:04 пишет: гугл нашел на оффсайте Starlink costs $110 per month with a $599 one-time equipment fee. Регишь аккаунт и только после этого заказываешь. Мы сейчас в Киеве покупаем очередной (уже брали), по 34000грн.
Слушай, а 12в модификация с эзернетпортом попадалась? Она типа есть ,но где она есть никто не знает и я не нашел пока.
WarFox 07.10.2022 11:04 пишет: гугл нашел на оффсайте Starlink costs $110 per month with a $599 one-time equipment fee. Регишь аккаунт и только после этого заказываешь. Мы сейчас в Киеве покупаем очередной (уже брали), по 34000грн.
Слушай, а 12в модификация с эзернетпортом попадалась? Она типа есть ,но где она есть никто не знает и я не нашел пока.
До этого не в Киеве брали, их не видел. Как гуглил с езернетом идут первые круглые а в прямоугольных он как доп опция. по вольтажу пока вообще не в курсе.
sigma 07.10.2022 11:19 пишет: Зараз в Україні це коштує $60 в місяць. А обладнання - для України не видає ціну. Для Німеччини - 460Евро, для Польщі - 2300PLN ($460). Мито - 100Евро. Разом 560Евро = 21000Грн. Тобто 34000 це 70% націнки. Забагато! Но питання в тому, чи можна буде термінал куплений для Польщі перереєструвати в Україні. І ще одно: говорять, що у старлінка дуже погане покриття у східних областях. Може хтось має досвід роботи на сході.
Если тебе не горит заказывай, у нас парень себе домой со штатов заказал на свой акк. Но доставка займет месяц и более (ему вообще 2-3 ехало). Во львове точно нормально работает, 100прием когда тестили и 20 или 40 отдача.
sigma 07.10.2022 09:01 пишет: Військовим потрібен Starlink. Я згоден його купити, знайшов інструкцію як купити. Але... Я не зміг знайти офіційних тарифів. "зараз $60 на депозит, а потім решта". А скільки ця решта? Скільки треба доплатити за Portability? Що ще треба оплатити? Скільки це коштує в місяць? Якось дивно, що цієї інформації немає на офіційному сайті. Чи це я не знайшов? У кого є реальній досвіт покупки та користування, пояснить, будь ласка. В статті вище, говорять, що обладнання коштує $385. Тобто це 15000грн. Водночас в багатьох продавців у Києві він є по 35-40 тисяч. Я розумію, що продавець "на ці 2 відсотки і живе", але не 100% же націнки! Чи крім цих $385 + доставлення ще треба щось доплачувати?
те ж цікавлюся такою штукою. дружина готова смотатися в Європу(якщо він не важкий) і привезти.
sigma 07.10.2022 11:19 пишет: Зараз в Україні це коштує $60 в місяць. А обладнання - для України не видає ціну. Для Німеччини - 460Евро, для Польщі - 2300PLN ($460). Мито - 100Евро. Разом 560Евро = 21000Грн. Тобто 34000 це 70% націнки. Забагато!
мито - обов'язково платити? не можна ввезти "на дурника" як власне обладнання? якщо хочеш, можу спробувати допомогти купити
те ж цікавлюся такою штукою. дружина готова смотатися в Європу(якщо він не важкий) і привезти.
Навіть для Європи термін доставлення 3-6 тижнів. Декому доставляли більше ніж 2 місяців. Так що...
Про мито. По-перше, якщо приватна особа везе мотлох домашних речей та один старлінк - є шанс пройти "на халяву". По-друге, якщо це дійсно для військових, то можна запросити листа від командира частини з підтвердженням, що це для ЗСУ. Тоді це може розглядатися як гуманітарка.
Ми таку задачку вирішували 2 місяці тому. нічого кращого не знайшли як лагідно відібрати у одного з телеканалів, котрим це роздавали безкоштовно в березні. Бо в нас є зв'язки там. Прямою купівлею нічого розумного не знайшлось. Навіть в варіанті з переплатою через бізнес-структури і нашим прибутком.
Якщо комусь це цікавить. Купив "на OLX". "тут і зараз". Так, 35000 грн. Привіз домой. Не працює "Offline". Продавець постыйно на зв'язку. Сказав, що треба оплатити абонплату Добре. сплатив. Не працює. "В Европе гроші зараховуються довго...." На ранок теж Offline, але вже "Невірна адреса, запустить по реєстраційної адресі". Продавець задумався... "Раніше у всіх працювало!". Добре, в аккаунте знайшов "Підключити Portability". Підключив. 6 годин - offline. Пишу в support і лягаю спати. Зранку "Так, ми сінхронізували ваш термінал. Перегрузить, будь ласка". Все працює! Зараз роблю для нього коробку, тому що ця картонна більш 3 днів не витрімає. І буду відправляти.
Вже Маск сказав, що дядько з цімі грошамі і він буде і далі підтримувати Україну. Насправді, він великій хайпожер. Йому потрібен хайп. Ось він його і розводить.