Насоветуйте плз. Приглянулся такой авто на замену своему Нисан Рог
Смотрю на рестайл, годов 15-17. Америкос, комплектация X line.
Подскажите по двигу 20і или 28і, я так понимаю двиг один и тот же только разное количество турбин. 1) что по расходу, 20і сильно меньше есть 2) какие болячки по двигу, на что смотреть при покупке 3) масложор - есть нет
Другие особенности: 1) коробка понимаю без проблемная 2) ходовка, привод есть нюансы? 3) другие проблемные места?
Подскажите по двигу 20і или 28і, я так понимаю двиг один и тот же только разное количество турбин. - нет, турбина 1 в 1 на 2 крыльчатки. 1) что по расходу, 20і сильно меньше есть - нет 2) какие болячки по двигу, на что смотреть при покупке - ниаких 3) масложор - есть нет - нет
Другие особенности: 1) коробка понимаю без проблемная - да 2) ходовка, привод есть нюансы? - нет 3) другие проблемные места? - в целом нет
Це двигун N20, але вони трохи різні по форсуванню. Головне слідкувати за натягувачем ланцюга та самим ланцюгом, там цілі балади ходять про цей двигун від "це повне дно" до "найкращій у світі". Із США Х3 і20 не бачив, майже всі і28. Їде він круто, жре в Києві теж, біля 12 - 15 літрів. Слабка рейка та передня ходовка. Але то через великі лапті які дозволяють добре навалювати по поганій дорозі. В мене у 20 році був Х3 F25 виробництва листопад 13, це ще дорест але вже деякі деталі були такі як в ресті. Пробіг був 140 т км, на сто охали та ахали, як це так без заміни ланцюга грм.
Ekspert83 08.12.2022 13:40 пишет: Це двигун N20, але вони трохи різні по форсуванню. Головне слідкувати за натягувачем ланцюга та самим ланцюгом, там цілі балади ходять про цей двигун від "це повне дно" до "найкращій у світі". Із США Х3 і20 не бачив, майже всі і28. Їде він круто, жре в Києві теж, біля 12 - 15 літрів. Слабка рейка та передня ходовка. Але то через великі лапті які дозволяють добре навалювати по поганій дорозі. В мене у 20 році був Х3 F25 виробництва листопад 13, це ще дорест але вже деякі деталі були такі як в ресті. Пробіг був 140 т км, на сто охали та ахали, як це так без заміни ланцюга грм.
Отметил полные неточности и непонимание авто в целом. Отвечаю:
1. Цепь тянулась до 15-го года, потом был рестайлинг и проблему исправили (правда добавили новую в виде пластикового кожуха который на перегревах плавится) 2. Расход 9,3-9,8. 3. Рейка в норме с ходовкой (хотя она алю). Пробег под 100к на сегодня. 4. Я езжу на полном аналоге х3 в другом кузове (F30).
Ekspert83 08.12.2022 13:40 пишет: Це двигун N20, але вони трохи різні по форсуванню. Головне слідкувати за натягувачем ланцюга та самим ланцюгом, там цілі балади ходять про цей двигун від "це повне дно" до "найкращій у світі". Із США Х3 і20 не бачив, майже всі і28. Їде він круто, жре в Києві теж, біля 12 - 15 літрів. Слабка рейка та передня ходовка. Але то через великі лапті які дозволяють добре навалювати по поганій дорозі. В мене у 20 році був Х3 F25 виробництва листопад 13, це ще дорест але вже деякі деталі були такі як в ресті. Пробіг був 140 т км, на сто охали та ахали, як це так без заміни ланцюга грм.
1. Цепь тянулась до 15-го года, потом был рестайлинг и проблему исправили (правда добавили новую в виде пластикового кожуха который на перегревах плавится) 2. Расход 9,3-9,8. 3. Рейка в норме с ходовкой (хотя она алю). Пробег под 100к на сегодня. 4. Я езжу на полном аналоге х3 в другом кузове (F30).
Ого, це коли 3-ка стала повним аналогом Х3? В якому саме місці вони аналоги, окрім двигунів. Рестайл х3 F25 був ще в 2014 році. N20 на авто і20 мав 184 к.с та той же самий N20 на авто з маркуванням і28 вже 245 к.с. В них різний тиск надуву та ступінь стискання. По надуву це 1.15 бар проти 0.55, це й називають форсування двигуна за рахунок роботу турбіни.
Балачки про 9 літрів по Києву у Х3 і28 на 245 кобил то не для мене! Або то по пр. Перемоги вночі зі швидкістю 90 км/ч. Він на трасі меньше 7.5 не їсть. Рейка завжди була слабким місцем Х3, це кожне СТО знає.
Про "полное мое непонимание авто" було смішно, особливо враховуючи скільки часу я провів за підготовкою тех завдання людині для програмування мого Х3, це 2 листи А4 тільки то що я хотів по опціям. Потім людина більше 5 годин все це робила, деяки речі вирішувались в суперечках. Але на виході я мав 100 % офіційну прошивку авто із занесенням в базу БМВ.
Ого, це коли 3-ка стала повним аналогом Х3? В якому саме місці вони аналоги, окрім двигунів. Рестайл х3 F25 був ще в 2014 році. N20 на авто і20 мав 184 к.с та той же самий N20 на авто з маркуванням і28 вже 245 к.с. В них різний тиск надуву та ступінь стискання. По надуву це 1.15 бар проти 0.55, це й називають форсування двигуна за рахунок роботу турбіни.
Балачки про 9 літрів по Києву у Х3 і28 на 245 кобил то не для мене! Або то по пр. Перемоги вночі зі швидкістю 90 км/ч. Він на трасі меньше 7.5 не їсть. Рейка завжди була слабким місцем Х3, це кожне СТО знає.
Про "полное мое непонимание авто" було смішно, особливо враховуючи скільки часу я провів за підготовкою тех завдання людині для програмування мого Х3, це 2 листи А4 тільки то що я хотів по опціям. Потім людина більше 5 годин все це робила, деяки речі вирішувались в суперечках. Але на виході я мав 100 % офіційну прошивку авто із занесенням в базу БМВ.
Зачем тратить часы на ТЗ если есть люди которые ВСЕ делают за пару часов? Бред какой-то, ИМХО. Моторы, что 28-й, что 20-й на одном железе кроме прошивки. Ну раз ТЗ делал от нечего делать, то можешь не верить. По расходу индивидуально, тут пожалуй соглашусь. На трассе у меня НИКОГДА больше 6,3 нее было в принципе. В городе крайне редко уходило за 10. Ну и для тех кто пишет что рестайл был в 2014 году скажу небольшой секрет, рестайл длится как BMW ГОД или около того. У меня пол машины рестайл (приборка, прошивка, опции, часть блоков), а пол машины дорестайл.
как только начнешь ездить не на аналоге, так сразу начинай советовать, а пока лучше молчать.
как только начнешь ездить не на аналоге, так сразу начинай советовать, а пока лучше молчать.
катаю на F25 2.8 атмо мотор правда год 2011 и 170 000 пробега пока доволен)) диагностировал в более профильном сервисе где Ф25 НЕ 1 РАЗ В ГОД ЗАЕЗЖАЕТ смотрели адаптации по коробке и мотора много инфы на ютюбе про выбор Ф25 рестайл
если мотор N20 то замена цепей на 100 000 км некоторые катают и 150 000 ценник 1000$ +- есть и за 600 вариант есть и за 1200
масло в коробке раз в 50 000 км масла в раздатках -не помню. есть регламент
Нашелся советчик
Сравнивать SUV с седаном - это ж нужно уметь! Расход там отличается на 1-2 литра только за счет сопротивления воздуха и массы, при всех прочих равных.
Нашелся советчик
Сравнивать SUV с седаном - это ж нужно уметь! Расход там отличается на 1-2 литра только за счет сопротивления воздуха и массы, при всех прочих равных.
Какой там коэффициент сопротивления и откуда ты взял 2 литра при этом? Что там разного по массе с обычной 3-й? 40 кг? Можешь не отвечать, диагноз ясен. Эти корыта созданы по принципу ctrl-с ctrl-v с другим кузовом, так что можешь не распинаться. Если что на 3-ке езжу, чтоб не подумал, что у меня предвзятое отношение.
Какой там коэффициент сопротивления и откуда ты взял 2 литра при этом? Что там разного по массе с обычной 3-й? 40 кг? Можешь не отвечать, диагноз ясен. Эти корыта созданы по принципу ctrl-с ctrl-v с другим кузовом, так что можешь не распинаться. Если что на 3-ке езжу, чтоб не подумал, что у меня предвзятое отношение.
вага F30 2л - від 1560 кг вага F25 2л - від 1680 кг + лобовий опір + кліренс з різницею майже 10 см, який суттево впливає на споживання.