Есть рацпредложение в калькуляторе ОСАГО обновить страховые суммы - везде 130000 по ущербу имуществу пишет вместо 160000. С 1 июля новая сумма (https://ips.ligazakon.net/document/pb22128), некоторых сбивает с толку.
Усім привіт! Дуже вдячний за дуже оперативне вирішення питання з оформлення "Зеленої карти". Щира подяка Максиму Все було зроблено за пів дня Autoua.net Страхування респект. Autoua найкращі. Усім мира, перемоги, терпіння. Слава Україні,ЗСУ. Героям Слава
Підкажіть: Людина купила авто в розстрочку, відповідно авто повне КАСКО. Якщо, не дай Бог, в авто прилітає ракета, що відбувається далі? КАСКО не покриває, але і далі платити по кредиту не обов'язково чи обов'язково? Може хтось чув про такі кейси.
Karae 29.06.2023 15:31 пишет: Підкажіть: Людина купила авто в розстрочку, відповідно авто повне КАСКО. Якщо, не дай Бог, в авто прилітає ракета, що відбувається далі? КАСКО не покриває, але і далі платити по кредиту не обов'язково чи обов'язково? Може хтось чув про такі кейси.
Це все є в договорі Можна перепитати у свого банку
Але чисто на подумати, це з якого дива банк має пробачити борг?
Karae 29.06.2023 15:31 пишет: Підкажіть: Людина купила авто в розстрочку, відповідно авто повне КАСКО. Якщо, не дай Бог, в авто прилітає ракета, що відбувається далі? КАСКО не покриває, але і далі платити по кредиту не обов'язково чи обов'язково? Може хтось чув про такі кейси.
Я собі так і думав, що банки все собі вигребуть і їм срати на людей, але я більше хотів почути може вже десь був такий кейс, багато авто вже було пошкоджено руснею.
Я собі так і думав, що банки все собі вигребуть і їм срати на людей, але я більше хотів почути може вже десь був такий кейс, багато авто вже було пошкоджено руснею.
Скоріш за все КАСКО не покриває воєнні ризики, так було завжди і у всіх країнах. По логіці, в Договорі прописано, що це не покривається, але ж має бути кредитний Договір і якщо він був оформлений до повномасштабної війни, то запевняю на 100% що згідно договору можете призупинити виплати банку, ну а потім перекинути відповідльність на сосіян і на їх репарації...просто треба перечитати всі договори, бо на форумі викладати суть пробуми в двух постах і чекати відповідь, то таке... пальцем в небо
до чого тут банк у мене в договорі окреме виключення: "не покриваються збитки, насталі від бойових дій" не хочеш - не купуєш таку страховку. Все.
Відповідно до Закону України 7441-1"Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо підтримки позичальників, майно яких було знищено або отримало пошкодження внаслідок збройної агресії російської федерації проти України", громадяни країни можуть списати свої борги перед банками. Однак є кілька нюансів.
Для повного анулювання боргу вам потрібно: - станом на 23.02.2022 не мати жодних заборгованостей за кредитом; - довести, що кредит ви брали на придбання або реконструкцію пошкодженого майна; - куплена квартира по площі не перевищує 140 кв м, а будинок - 250 кв м; - зруйноване житло було єдиним місцем проживання постраждалого українця, а машина - єдиним засобом пересування.
hugo-smk 06.08.2023 12:29 пишет: А чого ПЗУ по ціні стали на рівні ноунейм страхових? Все погано?
взагалі вони просто одні з перших піднімали ціни і поки не переглядали. Доволі дешеві вони з франшизою 2600, а з нульовою нормальная ціна. Скоро піднімуть
hugo-smk 06.08.2023 12:29 пишет: А чого ПЗУ по ціні стали на рівні ноунейм страхових? Все погано?
взагалі вони просто одні з перших піднімали ціни і поки не переглядали. Доволі дешеві вони з франшизою 2600, а з нульовою нормальная ціна. Скоро піднімуть
Наскільки скоро?)) Бо десь у вересні підходить срок по братовому авто, в базі мтсбу не можу глянути наперед дату. Можна якось дізнатись дату закінчення без полісу на руках? І за скільки "наперед" можна придбати новий?
Наскільки скоро?)) Бо десь у вересні підходить срок по братовому авто, в базі мтсбу не можу глянути наперед дату. Можна якось дізнатись дату закінчення без полісу на руках? І за скільки "наперед" можна придбати новий?
кажуть за пару днів до підвищення... а іноді повідомляють по факту зміни цін...