А порекомендуйте роутер (чи навіть репітера\точки доступу вистачить), який би мав USB підключення та умів шарити через NFS протокол фільміки на флешці\диску.
Маю Гугл хромкаст, але інет не витягує високу якість фільмів, тож зручніше було б просто закачати на флешку заздалегідь і в локалці просто розширити ресурс.
windowz 08.08.2023 09:49 пишет: Мікротік, не дешево, але інколи воно того варте. А в деяких випадках альтернативи просто немає.
А який саме? Бо щось не бачив там саме NFS. Samba, навіть dlna бачив, фтп, а ось NFS не бачив.
Зрештою, замовив HOPPER KN-3810-01EU KEENETIC, здається там також не має NFS, буду пробувати самбу.
Що скажете про кінетік?
На скільки знаю, то штатно у кінетіків нема NFS, але на 4pda бачив що прикручували, проте до більш потужних девайсів як ультра. Подивіться, може і на хуппер та інструкція підійде.
У мене 3 кінетика в меш системі, все працює супер. Правда юсб і нфс не користуюсь, є окрема дс
А ось з ЮСБ якось воно.. читать - без проблем. Відкрив AFP для Мак-ОС, там навіть в кінетік є TimeMachine галочка.
Так ось. Якщо я папку створюю через вебморду кінетіка - туди файли записувать можна, а ось нову папку створити через AFP не дає. Все перелазив, не можу знайти.. Вже пробував і користувачів створювати, і заново папку створював.. Зараз все на анонімному, і все одно, папку віддалено створити не дає, папку вимушений створювати через вебморду кінетіка, аби потім туди міг закинути файли. Файли. Але не папки.
UPD: через самбу все норм, проблема чомусь тільки з AFP