Привет. Инструкции нет под рукой, может кто-то знает. На А6 загорелся датчик колодок. Я бы поменял, но я только приехал на отдых и планирую тыщи 2-3 ещё накатать, пока домой вернусь. Не станет ли моя машина где-нибудь на полпути?
Мда, полярные мнения. На глаз все норм с передними (ну точнее они ещё явно есть, хоть и не много), а задних накладок просто не вижу (там спрятано все так, что фиг рассмотришь).
svized 10.08.2023 23:02 пишет: так і є. Це у ВАГа такий "перестрахуй". Трішки стерлись - їдь на сервіс. П.С.: я діагност, повірь, надивився )
Звичайно вірю. От якби ти написав 300-400 залишилось, тоді б сумнівався)) Насправді неприкольно: поїхав в відпустку чи деінде з планами заїхати всюди і тут на тобі думай. Краще б тих датчиків не було: по старинці на сервісі сказали: ще на Х тисяч вистачить - в ганяєш собі спокійно, і міняєш потім вчасно. І з таким підходом за 17 років керування жодних проблем не було.
svized 10.08.2023 23:02 пишет: так і є. Це у ВАГа такий "перестрахуй". Трішки стерлись - їдь на сервіс. П.С.: я діагност, повірь, надивився )
Звичайно вірю. От якби ти написав 300-400 залишилось, тоді б сумнівався)) Насправді неприкольно: поїхав в відпустку чи деінде з планами заїхати всюди і тут на тобі думай. Краще б тих датчиків не було: по старинці на сервісі сказали: ще на Х тисяч вистачить - в ганяєш собі спокійно, і міняєш потім вчасно. І з таким підходом за 17 років керування жодних проблем не було.
Та хай собі світиться той датчик ))) Це ж не АдБлю де якщо скінчилось то не запустишь двигун.
В мене датчика немає але після першого повідомлення СТО про терміному необхідність заміни колодок я проїхав ще 18 000 км і ще на колодках лишилось 3 мм матеріалу.
Та хай собі світиться той датчик ))) Це ж не АдБлю де якщо скінчилось то не запустишь двигун.
В мене датчика немає але після першого повідомлення СТО про терміному необхідність заміни колодок я проїхав ще 18 000 км і ще на колодках лишилось 3 мм матеріалу.
Так я саме за це і хвилююсь, щоб не було як з Адблю.
Проехал 2 тыщи, полет нормальный)) Даже с учётом жены, которая учится и тормозит строго в пол((
Был на СТО, колодки закажут... но у меня ещё одна поездка на 1.5Ккм и заменить не успеваю. Чисто визуально (опять-таки) мастер дал добро ехать) Все же трасса, чего там особо тормозить. Надеюсь, пронесёт. Как сдерживающий фактор, чтоб не гонять (а значит и не тормозить активно) возможно водружу на крышу бокс!))
все залежить від "жорсткості" колодок. Якщо у вас диски постійно у чорному шламі диски-- це круті м'які колодки. Шикарно гальмують, бережуть ваші гальмівні диски -- але живуть не довго. Ящо ваші колеса ледве у пилюці -- це вибачте [*****], а не колодки. Вони з'їдять ваші гальмівні диски. Тому питання, на скільки вистачить після спрацювання індикатора -- дуже слизьке ))
svized 02.09.2023 00:24 пишет: все залежить від "жорсткості" колодок. Якщо у вас диски постійно у чорному шламі диски-- це круті м'які колодки. Шикарно гальмують, бережуть ваші гальмівні диски -- але живуть не довго. Ящо ваші колеса ледве у пилюці -- це вибачте [*****], а не колодки. Вони з'їдять ваші гальмівні диски. Тому питання, на скільки вистачить після спрацювання індикатора -- дуже слизьке ))
Диски красиві, шламу/пилюки нема. Колодки оригінал. Були. Але історії вже кінець: вчора ввечері колодки були поміняні (текстар якийсь поставили). А сьогодні я вже в Будапешті розмірковую, а чи не накотити "Унікум")
ivv 07.09.2023 10:10 пишет: Бо в мене 90к с заводу, ще не просяться. Я такого ще не бачив.
Я посмотрел историю и похоже, что колодки ещё не меняли. Машина трассовая, теоретически можно поверить... Но 215К чтоб колодки ходили я такого ещё не слышал. Возможно не отметили в сервисной, просто потому, что есть сервисы чисто замены масла и там нет перечисления, что именно менялось. А есть те же сервисы замены масла и там перечисляют а-ля масло, фильтр. Причем делал один и тот же дилер, видимо приемщики разные, по-разному учёт вели. Как-то так