Sashok_Accent 03.09.2023 18:46 пишет: Їздив на вихідні провітритися Дорого, море чисте. На в'їзді прискіпливо перевіряються паспорти.
Це ти про Затоку написав? А то, гуляють в мережі відео, як жодної людини там.
та люди є але не порівнять як раніше було то звісно їздив по справам та трохи скупався. Та й зараз по Одесі багато чого летить далеко не всі хочуть ризикувати що логічно
Дякую. Бачив цей отель. Це на 10 станції Великого фонтана. Але там народу багато. То раніше Ми ходили на 12/14 станцію, там і вода прозоріша, і народу меньше
Дякую. Бачив цей отель. Це на 10 станції Великого фонтана. Але там народу багато. То раніше Ми ходили на 12/14 станцію, там і вода прозоріша, і народу меньше
Не так і багато народу було
Дивився якийсь відос на Ютубі тиждень , два назад то народу було багато
zizudm 13.09.2023 16:54 пишет: а підкажіть плз де територіально краще в Одесі зупинитись. Є задачка на вихідних там, вирішив корисне з гарним поєднати...
Є сенс брати готель десь біля моря? чи краще десь в середині міста?
Задача, поки буду по справам, щоб дружина в суботу відпочила біля басейну/моря + ночівля.
ми зупинялись біля вул. садової (щоб недалеко від кафе бенедікт ) - можу порекомендувати готель бортолі - і поруч з центром і тихо і не надто далеко від моря (ну, відносно - 3км до делфінарія , для мене просто все що до 5км це поруч )
Якщо на пару днів то рекомендую готель ОК Одеса, Гагаринське плато, 5, Аркадія, до моря, басейнів, ресторанчиків дуже близько по головній алеї Аркадії, є парковка прям перед готелем! номера полулюкс в принципі гарні і не дорого, поруч гарний торговий центр Гагарин Плаза з сільпо і кінотеатром мультиплекс!
Були на цих вихідних. Погода в принципі ще є. Купались, загорали. Голову не морочили,зупинились на Аркадії, є вибір житла і ціни досить лояльні, сезон то закінчується. На другий день переїхали на Ланжерон,пляж забитий був. На вихідні, з компанією - топчик.
а як зараз там ТЦКшники в Одесі? Я не ховаюсь і стою на обліку, просто не хочеться якогось гемору із-за відсутності документів. Потрібно з собою мати приписне, результати ВКЛ, тощо?
По Аркадії ходили ввечері, повно було. Але склалося враження що забирають тіх хто навалився сильно, або всяких маргіналів. Нас не питали. Біля дельфінарію теж ходили. Короче є їх там)