Появился было украинский производитель MiniTeam, который собирался выпустить серию фигур украинских солдат в 1/16 масштабе в 3D печати, но выпустили всего лишь одну фигуру и больше проект ничем не радовал.
Замовив дитині спробувати МіГ 29 "Привид Києва" з деколями "піксель". Продавець каже "піксель" то майже ексклюзив. Спробуємо, чи "зайде". Перша модель, 8 років. Сам обрав сучасний літак, я був готовий на щось класичне гвинтове часів 2СВ.
Andrey-Mil 16.09.2023 15:58 пишет: Замовив дитині спробувати МіГ 29 "Привид Києва" з деколями "піксель". Продавець каже "піксель" то майже ексклюзив. Спробуємо, чи "зайде". Перша модель, 8 років. Сам обрав сучасний літак, я був готовий на щось класичне гвинтове часів 2СВ.
десь читав, що у південних корейців військові централізовано займаються моделюванням, бо це заспокоює нерви. Це частина курсу психологічної реабілітації, чи щось накшталт цього
Andrey-Mil 16.09.2023 15:58 пишет: Замовив дитині спробувати МіГ 29 "Привид Києва" з деколями "піксель". Продавець каже "піксель" то майже ексклюзив. Спробуємо, чи "зайде". Перша модель, 8 років. Сам обрав сучасний літак, я був готовий на щось класичне гвинтове часів 2СВ.
десь читав, що у південних корейців військові централізовано займаються моделюванням, бо це заспокоює нерви. Це частина курсу психологічної реабілітації, чи щось накшталт цього
Цікаво! Можна було б іноземним донорам запропонувати такий напрям допомоги та реабілітації!