Allodin 14.06.2023 16:34 пишет: Діма, з твого досвіду - такий шар землі/грунту/наповнювача "вкатати" так, шоб не просідав - тими 3-ма грунторівнялками/ущільнувачами - реально? Чи після зими і пучення/просідання - там буде чортзнашо, крім дороги? Як спишуть кошти - я навіть не питаю
Зробити нормально цілком реально, оскільки той грунт систематично поливають водою, окрім ущільнення технікою. Хотів написати щодня, та не буваю так часто. Але кожного разу я спостерігаю вологий грунт, навіть коли нема дощів. Сьогодні вийшов на пісок - він дійсно вологий як зверху, так й нижче
Приємно спостерігати як будують за технологією
Уточнення, це не просто вода, а розчин хлориду кальцію Місцевість вже розмітили, незабаром щебінь почнуть вкладати.
Sashok_Accent 14.08.2023 13:11 пишет: а от на фото справа внизу стоянка, не знаєш, випадково, яка її доля очікує?
Автомийка під знесення, на місці відкритої автостоянки три свічки, 22-поверхові. Землю 1.22 га вже відвели під забудову, отже це лише питання часу. На місці гаражів, що трохи на північ від цієї ділянки - багаторівневний паркинг, в який я особисто не дуже вірю, на відміну від свічок. Хоча було б непогано перетворити всі ці гаражі на щось більш містке.
Sashok_Accent 14.08.2023 13:11 пишет: а от на фото справа внизу стоянка, не знаєш, випадково, яка її доля очікує?
Автомийка під знесення, на місці відкритої автостоянки три свічки, 22-поверхові. Землю 1.22 га вже відвели під забудову, отже це лише питання часу. На місці гаражів, що трохи на північ від цієї ділянки - багаторівневний паркинг, в який я особисто не дуже вірю, на відміну від свічок. Хоча було б непогано перетворити всі ці гаражі на щось більш містке.
от бляха.. третя стоянка за останні роки, де батько ставив машину закривається
капец. три свечки...этак они , свечки, вдоль северной дойдут до приречной ( конечная 24 тралика). Ну и дрим таун- 3 напрашивается
RiderUA 14.08.2023 14:57 пишет: Автомийка під знесення, на місці відкритої автостоянки три свічки, 22-поверхові. Землю 1.22 га вже відвели під забудову, отже це лише питання часу. На місці гаражів, що трохи на північ від цієї ділянки - багаторівневний паркинг, в який я особисто не дуже вірю, на відміну від свічок. Хоча було б непогано перетворити всі ці гаражі на щось більш містке.
капец. три свечки...этак они , свечки, вдоль северной дойдут до приречной ( конечная 24 тралика). Ну и дрим таун- 3 напрашивается
Ні, там під забудову більше нема місця вздовж Північної. Але секонд "Баул" (колишній будівельний магазин "Майстер") також піде під знесення, проект будинку вже давно готовий, - в "Баулі" навіть певний час очікували команди на виїзд з того приміщення.
от бляха.. третя стоянка за останні роки, де батько ставив машину закривається
дякую за інформацію
Треба бактькові купити гараж у багатоповерховому гаражі напроти стадіону Оболонь. Його не планують зносити.
Станом на вчорашній ранок є два відрізки з вкладеним бетоном та нанесеним на нього бітумом. Ближе до Оболонського проспекту лише щебенево-піщана суміш. Вже повністю сформований лівий поворот з парної сторони проспекту на кільцеву, але не з'єднаний з самим проспектом. Правий поворот з кільцевої на проспект в процесі формування.
RiderUA 18.09.2023 08:53 пишет: Станом на вчорашній ранок є два відрізки з вкладеним бетоном та нанесеним на нього бітумом. Ближе до Оболонського проспекту лише щебенево-піщана суміш. Вже повністю сформований лівий поворот з парної сторони проспекту на кільцеву, але не з'єднаний з самим проспектом. Правий поворот з кільцевої на проспект в процесі формування.
на фото вже видна якість - Дунайські Хвилі... Трохи далі рівно, а перед мостом як п'яні прокладали.
RiderUA 18.09.2023 08:53 пишет: Станом на вчорашній ранок є два відрізки з вкладеним бетоном та нанесеним на нього бітумом. Ближе до Оболонського проспекту лише щебенево-піщана суміш. Вже повністю сформований лівий поворот з парної сторони проспекту на кільцеву, але не з'єднаний з самим проспектом. Правий поворот з кільцевої на проспект в процесі формування.
на фото вже видна якість - Дунайські Хвилі... Трохи далі рівно, а перед мостом як п'яні прокладали.
Пониження біля решіток дощоприймачів - для відводу води. Це стандартне рішення
Кільцева починає вгризатися в Оболонський проспект, де буде трохи змінено схему руху транспорта, а саме: розворот з парної на непарну сторону переїде трохи на північ.