25 під замовлення з 100% оплатою. 29. 28,8. 28,5 (вже зустрічав і 27,8 рекламу) в Києві в наявності
Залежить від комплектації. Пур плюс та нижче вже не бачу сенсу брати зараз.
та мені і пура вистачить... ну не суть. суть в тому що вже за до 30 можна купити з наявності. те що я бачу, тесли 3 (рестайл) вже наближаються до 25к, а лонгренжи до 30к (ступінь битості та якість відновлення поки до уваги не беру - весняні об'яви (по архівах гугла) були на 5к вище.
Може Вам повезе, але відносно цілі Тесли завжди плюс 10 відсотків від реальних варіантів по низу. Я б так розраховував. Але дивитися дуже уважно все одно потрібно.
я так езжу. кто то может ездит на метро или на моно колесе, им ваще на цену пробега теслы пофиг:) а мне интересно, это же форум, у человека электричка и потому логично у него спросить.
Извините, но если Вы так ездите, то Вы - идиот. Сам иногда шалю, но три часа до Одессы - это верх слабоумия. Вам не Электричка нужна, а санитары. Без обид. У меня все.
я за три часа до одессы не езжу, сейчас это мало реально. Но ваше мнение мне очень важно, примерно как мнение корабля рус. военного....ну вы поняли.
Абрвалг 19.09.2023 12:30 пишет: пан HD_Zed на Тesla Model 3 2019, во сколько обойдется 1 км пробега ( мне не полошить, мне для поднятия образованности) если заряжаться по 12 грн за к.вт :
У мене виходило в районі 30 кВт. Коли більше, коли менше. Стиль їзди як на ДВЗ, за економію не паримся.
ну вот, любопытство удовлетворил. 4 грн за 1 км. нет шары, но один фиг не дорого.
garlic_ua 19.09.2023 11:33 пишет: наверное, я чего-то не понимаю. Но продать условную Октавию-ТТур можно и в возрасте 20 лет. Её эксплуатационный характеристики актуальны и будут актуальны и в будущем. А Лиф первого поколения сейчас.....на него реально есть желающие (кроме самых-самых бедных таксистов)?
так Октавию 20-річну також не багаті мажори куплять, там вже від авто також мало що залишилось ми ще дійсно не знаємо, яким буде ринок бв електричок, тому всі прогнози та авторитетні думки мають таку ж цінність як ймовірність в анекдоті про динозавра.
Ну, насчет 20-летней "октахи" - это таки крайность, а вот свой 10-летнй Фокус я продал во вполне приличном состоянии, и он будет служить, с успехом, еще 5-10 лет. А вот что делать с 10-летним "Лифом"?
Абрвалг 19.09.2023 13:10 пишет: ну вот, любопытство удовлетворил. 4 грн за 1 км. нет шары, но один фиг не дорого.
Бо це публічні зарядки по публічному тарифу. Якщо не займатись підготовкою власної інфраструктури для електрички, сенсу брати її не особливо бачу. Бо економії не багато, а гемору додається норм. Але ж у більшості камрадів, хто перейшов на електро, є де ставити і заряджати по нічному тарифу. Так то економічний сенс є.
Абрвалг 19.09.2023 13:10 пишет: ну вот, любопытство удовлетворил. 4 грн за 1 км. нет шары, но один фиг не дорого.
Бо це публічні зарядки по публічному тарифу. Якщо не займатись підготовкою власної інфраструктури для електрички, сенсу брати її не особливо бачу. Бо економії не багато, а гемору додається норм. Але ж у більшості камрадів, хто перейшов на електро, є де ставити і заряджати по нічному тарифу. Так то економічний сенс є.
Ну это при условии, что дом подготовлен к приему большой мощности (уже изначально подведено 3 фазы). А если фаза одна, то время заряда таки увеличится, и владение "электричкой", особенно с большой батареей, станет не настолько интересным.
Абрвалг 19.09.2023 12:30 пишет: пан HD_Zed на Тesla Model 3 2019, во сколько обойдется 1 км пробега ( мне не полошить, мне для поднятия образованности) если заряжаться по 12 грн за к.вт :
1) ездить по Киеву с кондерами-шмондерами, не в среднем ряду тошня, а так шо б и щтрафы с камер приходили иногда:)? 2) Ну и , если вдруг все же ехать "в Одессу за 3 часа", т.е. по трассе если ехать 130-160 в час?
Ну так ось вони, цифри, я навів вище Траса була не Одеса, а Вінниця, але то суті не міняє. Середня 87 бо звільнення Києва, п'ятниця, а так як тут всі люблять, 120-130 з максималкою 170.
проблема в тому, що економічний сенс втрачається напропалу бо за різницю в ціні між електричкою і бензинкою того бенза накупити можна дофігіща
Пф, а какой экономический смысл в форменторе по сравнению с дизельным сидом? Сколько дизеля можно купить на их разницу в цене?
Поэтому большинство и покупает условные "дизельные Сиды", а Форменторы покупают фанаты. Другой вопрос, что тот, кто покупает "дизельный Сид", никогда в сторону электрички не посмотрит. То же самое и с условным "электрическим Фиатом-500" - никто не согласиться отдать за него 45-50 штук баксов, за исключением пары тройки эксцентричных неформалов.
И этот человек обижался на якобы хамское обращение У тебя даже в одном посте двоемыслие, если форментор - то покупают "фанаты", а если задорную электротабуретку - то "неформалы" Ты понимаешь, что все твое присутствие в теме - это просто обосрать противоположную точку зрения, с бесконечным возведением частного в общее типа "никто не..."?
Парочка неформалов, ок According to brand CEO Olivier Francois, the only zero-emission passenger car in Fiat’s current lineup, the Fiat 500e, sold nearly 120,000 units in 2022, with 66,000 of them being registered in Europe. The 500e was the best-selling EV in Italy, the second-best in France, and the third-best in 10 major European markets including Germany.
Як відповідь на паливну кризу, була куплена ZOE 2013 року в комплектації «бубон» - та, по суті, і вибирати на той момент не було з чого.
Після півтора року експлуатації статистика така:
Електричка: 30 000 ДВЗ: 7000
Тобто, ZOE стала основною машиною у сім'ї. Використовується постійно для щоденних поїздок.
Так, передмістя, свій будинок, нічний тариф – все це робить експлуатацію максимально комфортною.
Жалкую тільки про те, що не купив електричку до війни, до моменту зростання цін на них. Для моїх потреб така пара, (електричка як основна і ДВС як резерв), підходить ідеально
Ну так ось вони, цифри, я навів вище Траса була не Одеса, а Вінниця, але то суті не міняє. Середня 87 бо звільнення Києва, п'ятниця, а так як тут всі люблять, 120-130 з максималкою 170.
Ну от нашо бути таким чесним, скріни постити, щось комусь пояснювати?
Це фтуя, тут всі їздять нон-стоп Київ-Лісабон з середньою 180 на одному 50-літровому баку бензину, спілкуючись на форумі в телефоні. І про це з захватом пишуть. Тому пишіть і Ви! "Ізжу на Теслі з середньою 170 (і це по коркам, коли дорога вільна, то за 200), витрати 14-16кВг на сотню, заряджаю на власному суперчарджері десь по 4-6 хвилин три рази на місяць, Ілон особисто оплачує мої зарядки щомісячно, тому все поки безкоштовно, пропонували ще доплачувати мені за готовність сприйняти нове, але я відмовився, бо гроші наразі є." І все, нехай або вірять або ні. У 99% тих ДВЗшників, яким Ви тут намагаєтесь шось доводити, електрички ніколи не було і вони в ній навіть за кермом не сиділи, тому писати можна будь-що, вони довірливі, як діти, хавають все.
amazit 19.09.2023 14:40 пишет: Як відповідь на паливну кризу, була куплена ZOE 2013 року в комплектації «бубон» - та, по суті, і вибирати на той момент не було з чого.
Після півтора року експлуатації статистика така:
Електричка: 30 000 ДВЗ: 7000
Тобто, ZOE стала основною машиною у сім'ї. Використовується постійно для щоденних поїздок.
Так, передмістя, свій будинок, нічний тариф – все це робить експлуатацію максимально комфортною.
Жалкую тільки про те, що не купив електричку до війни, до моменту зростання цін на них. Для моїх потреб така пара, (електричка як основна і ДВС як резерв), підходить ідеально
Вроде как уже писал кто то, что с покупкой электрички на нее переносится основное передвижение. И вряд ли тут фактор экономии играет большую роль. Может просто пользоваться ими приятнее?
1) ездить по Киеву с кондерами-шмондерами, не в среднем ряду тошня, а так шо б и щтрафы с камер приходили иногда:)? 2) Ну и , если вдруг все же ехать "в Одессу за 3 часа", т.е. по трассе если ехать 130-160 в час?
Вывсьоврьоти! На трассах электрички никогда не едут больше 100, а то до Одессы не доедут, даже если едут в Житомир, а не в Одессу, что только доказывает, на ДВС в Житомир бы никто не ехал - сразу в Одессу! Это вам любой тролль ДВС-ник скажет!
Вроде как уже писал кто то, что с покупкой электрички на нее переносится основное передвижение. И вряд ли тут фактор экономии играет большую роль. Может просто пользоваться ими приятнее?
В моем случае и экономия присутсвует. 17 грн (в среднем) на 100 км. против 450 грн за 100 км. на ДВС. Насчет "приятнее". Мне сравнивать особо не с чем - первая электричка, да еще и бюджетная сама по себе, но меня устраивает, пользуюсь с удовольствием, свои задачи решает.