Майже на кожній заправці є компресор для перевірки (підкачки) тиску в шинах. Не бачу проблем після заправки авто, витратити пару хвилин для контроля тиску. Сам так і роблю. Компресор також є, але живе він в гаражі і ним користуюсь тільки після заміни шин літо/зима.
Ага. А як людина в селі живе?
А де ця людина бензин бере? Цідить з кумового трактора?
Ваш сарказм - недоречний, бо питання дуже вірне, далеко не кожна сільська(та навіть міська) АЗС має той компресор. Я особисто, це днями перевірив...й не у селі а у чималому місті - райцентрі, але відкрив для себе інший робочий вариант - перевірка/підкачка на шиномонтажі. Наприклад, у Києві на будь-якому ШМ приїду й швидко отримаю перевірку тиску за певну оплату. А у цьому райцентрі, таке не проходить...хлопці на ШМ кажуть, нема в нас часу на таке, оно беріть та самі перевіряйте/підкачуйте)
У меня два таких, один из которых на крузаке R18. Если нет задачи стравливаться в грязи, то его хватает с головой. И резьбовое соединение мне лично нравится больше зажимного. Сам компрессор хорошего качества.
В мене схожий Baseus, але трошки інший, прямокутний. Купив за пару днів до війни. Так от 15 колеса нормально підкачує, а вже 18 починає тріщати і грітися. За майже 2 роки акуми вже полутрупи, при повному заряді 18 колеса з 1.5 атм до 2.4 не качеє, тупо "закінчується" акум і вирубається. Зараз він в мене тільки для м`ячів дитячих та велосипеду, а то б вже викинув.
а він не працює від авто? мене саме ця опція і приваблює. ну і велосипед/мяч підкачати сину.
Від авто його хіба що підзарядити можна, а це з нуля до повного десь 2 години... Я більше з акумуляторними не граюся, провідний зараз в мене на 2 машини. А для м'ячів і велосипедів безпровідний краще з алішки замовити, вони там рази в 3 дешевші.
Різьбове начебто надійніше, але коли відкручувати його після накачки , то втрачається незрозуміла кількість тиску. Принаймні я не можу швидко пальцями викрутити наконечник. Особливо як холодно.
nickka 17.11.2023 05:56 пишет: Різьбове начебто надійніше, але коли відкручувати його після накачки , то втрачається незрозуміла кількість тиску. Принаймні я не можу швидко пальцями викрутити наконечник. Особливо як холодно.
За моім досвідом - різбове зʼєднання набагато менш зручне. Його треба накрутити, потім скрутити, а з часом ще й злизується різьба. Ще й на одні піпки воно нормально накручується, з інших ледь не злітає. Нащо цей геморой?
На R18/R19 краще вже двохциліндровий з підключенням безпосередньо до акумулятора.
золотые слова, АпИрИдИл...
все остальные слабенькие, особенно новоделы китайские аля автономные такими в лучшем случае только подкачать смогут
насчет установки порога - не уверен в адекватности работы (хотя я может чего не знаю?) ибо когда идет накачка, то манометр показывает одно значение, чуть выше, а как остановился - то уже другое меньшее, что уже есть в колесе
У реальних умовах мабуть у 99% випадків компресор використовується саме для "підкачати 1-4 колеса". Тобто оті двоциліндрові із підключенням від акума непотрібні практично ніколи. Якщо навіть станеться біда і треба буде накачати колесо "майже з нуля", то це майже напевне буде 1 колесо і звичайний компресор впорається. Щодо програмування - звісно він показує не зовсім точний тиск, але качає усі колеса до одного і того самого значення. Шляхом певних експериментів з компресором і манометром нескладно визначити, який рівень тиску треба виставити у тому насосі, щоб у підсумку отримати бажаний тиск у колесі. Це за власним досвідом використання двох компресорів з програмуванням в двох різних автівках говорю.
+100 - навряд хтось качає 4 колеса з нуля у мене звичайний компресор (наче swisscar чи щось таке) - як раз нещодавно прийшлось качати колесо з 0 до 2,2 - а колеса у мене хоч і 17 але 65 профіль - фактично аналог нормальних 18 з 55 профілем чи 19 з 45-50 профілем - качало 4 хвилини десь, просто підкачати вистачає 0,5-2 хвилини єдине що мене не влаштовує - точність манометра (ділення маленькі тож малоінформативні, постійно треба вглядатись та ще й поки качає тиск показує вище ніж після зупинки) - крім цього суттєвого недоліка все інше вважаю абсолютно прийнятним, та ще й габарити норм, а 2 циліндрові займають суттєво більше місця
nickka 17.11.2023 05:56 пишет: Різьбове начебто надійніше, але коли відкручувати його після накачки , то втрачається незрозуміла кількість тиску. Принаймні я не можу швидко пальцями викрутити наконечник. Особливо як холодно.
чим? так зажав/віджав - справа однієї секунди, і тиск не витрачається
тим що якщо затискне не дуже якісне то його просто скидає з ніпеля. Різьбове не скине.
У мене як раз різьбове скидало. Коли різьба роздовбалася. Бо як правило у недорогих компресорах там різьбове з'єднання з якогось лайна зроблене типу тонкої латуні. А от з отими затискачами - ніколи.
upss 16.11.2023 13:54 пишет: У мене ось такий: 35 л\хв, до 10 Атм - Він в мене вже в 4 автівці їздить, більше 15 років Качав 16 колеса на Шевролє Лачетті, 17" на Шевролє Каптіві (з нуля без проблем 255/60/17), потім на Т5, зараз на Еспейсі (235/55/17). Дуже живуча і надійна моделька (доречі, в ній вже є можливість виставити потрібний тиск). Єдине-накручуючийся вентиль я замінив на швидкий зажим (він більш зручний), купив на Аліекспресі за 25 грн
Ті компресори, що мають два поршні і підключаються до аккума напряму, - дають вже 60 л\хв. Різниця досить суттєва. 60 л\хв, 10 атм Але чи потрібно воно? Кожен вирішує сам.
Для накачування-підкачування мені особисто - повністю вистачає 35 л\хв.
Також маю такий компрессор, але з спіральним шлангом(дуже зручно, мало місця займає). Вже років 7 працює на ура, колеса на бусі та на R18,19 спокійно качав коли є потреба, так гріється трохи, але не критично. Нещодавно товариш купив двоциліндровий, так там 90л/мін, але він втричі більший та тільки через акум, чи доцільно такий, не розумію -в кожному селі шиномонтаж, запаска
upss 16.11.2023 13:54 пишет: У мене ось такий: 35 л\хв, до 10 Атм - Він в мене вже в 4 автівці їздить, більше 15 років Качав 16 колеса на Шевролє Лачетті, 17" на Шевролє Каптіві (з нуля без проблем 255/60/17), потім на Т5, зараз на Еспейсі (235/55/17). Дуже живуча і надійна моделька (доречі, в ній вже є можливість виставити потрібний тиск). Єдине-накручуючийся вентиль я замінив на швидкий зажим (він більш зручний), купив на Аліекспресі за 25 грн
Ті компресори, що мають два поршні і підключаються до аккума напряму, - дають вже 60 л\хв. Різниця досить суттєва. 60 л\хв, 10 атм Але чи потрібно воно? Кожен вирішує сам.
Для накачування-підкачування мені особисто - повністю вистачає 35 л\хв.
Також маю такий компрессор, але із спіральним шлангом(дуже зручно, мало місця займає). Вже років 7 працює на ура, колеса на бусі та на R18,19 спокійно качав коли є потреба, так гріється трохи, але не критично. Нещодавно товариш купив двоциліндровий, так там 90л/мін, але він втричі більший та тільки через акум, чи доцільно такий, не розумію -в кожному селі шиномонтаж, запаска
а той спіральний шланг, окремо чи йшов у комплекті із компресором?