upss 16.11.2023 13:54 пишет: У мене ось такий: 35 л\хв, до 10 Атм - Він в мене вже в 4 автівці їздить, більше 15 років Качав 16 колеса на Шевролє Лачетті, 17" на Шевролє Каптіві (з нуля без проблем 255/60/17), потім на Т5, зараз на Еспейсі (235/55/17). Дуже живуча і надійна моделька (доречі, в ній вже є можливість виставити потрібний тиск). Єдине-накручуючийся вентиль я замінив на швидкий зажим (він більш зручний), купив на Аліекспресі за 25 грн
Ті компресори, що мають два поршні і підключаються до аккума напряму, - дають вже 60 л\хв. Різниця досить суттєва. 60 л\хв, 10 атм Але чи потрібно воно? Кожен вирішує сам.
Для накачування-підкачування мені особисто - повністю вистачає 35 л\хв.
Також маю такий компрессор, але із спіральним шлангом(дуже зручно, мало місця займає). Вже років 7 працює на ура, колеса на бусі та на R18,19 спокійно качав коли є потреба, так гріється трохи, але не критично. Нещодавно товариш купив двоциліндровий, так там 90л/мін, але він втричі більший та тільки через акум, чи доцільно такий, не розумію -в кожному селі шиномонтаж, запаска
а той спіральний шланг, окремо чи йшов у комплекті із компресором?
тоді йшов, зараз в таких моделях нема вже, звичайний чорний йде.
upss 16.11.2023 13:54 пишет: У мене ось такий: 35 л\хв, до 10 Атм - Він в мене вже в 4 автівці їздить, більше 15 років Качав 16 колеса на Шевролє Лачетті, 17" на Шевролє Каптіві (з нуля без проблем 255/60/17), потім на Т5, зараз на Еспейсі (235/55/17). Дуже живуча і надійна моделька (доречі, в ній вже є можливість виставити потрібний тиск). Єдине-накручуючийся вентиль я замінив на швидкий зажим (він більш зручний), купив на Аліекспресі за 25 грн
Ті компресори, що мають два поршні і підключаються до аккума напряму, - дають вже 60 л\хв. Різниця досить суттєва. 60 л\хв, 10 атм Але чи потрібно воно? Кожен вирішує сам.
Для накачування-підкачування мені особисто - повністю вистачає 35 л\хв.
Також маю такий компрессор, але з спіральним шлангом(дуже зручно, мало місця займає). Вже років 7 працює на ура, колеса на бусі та на R18,19 спокійно качав коли є потреба, так гріється трохи, але не критично. Нещодавно товариш купив двоциліндровий, так там 90л/мін, але він втричі більший та тільки через акум, чи доцільно такий, не розумію -в кожному селі шиномонтаж, запаска
В мене MIOL аналогічний того ж віку. Теж все добре, переважно в гаражі з нуля качаю R14-15, якщо влітку, то даю охолонути після кожної пари. Заживлюю від компового БЖ, середньої потужності цілком вистачає.
в авто маю від прикурювача, але минулого року придбав такий
так я про великий і забув, по перше ним зручно і вдома накачати лісапеда колеса, м'ячі, в авто без проблем, для розуміння крайній раз, коли на зиму перевзувався так він 4 колеса (17") з 1,5 (1,6) до 2,4 накачав без проблем, перше колесо трохи довго, я й цигарку скурив поки він качав, решта швидше, при тому він сам вимикається коли докачав, не пам'ятаю скільки там поділок заряду (3 чи 4), та після процедур лишилося 2 з нуля качав хлопцям 15" правда одне, без проблем
в нас декілька чел покупляли xiaomi - всі задоволені
а швидкоз'єми також купив, і вожу, але стаціонарний, той що накручується набагато кращий, він не зіскочить, там шланг короткий, накрутив повісив на колесо і він точно не злетить
на вольві 4 роки відїздив з докаткой але без домкрата як пересів на ваз 2105 купив Автокомпрессор VITOL K-72 жалко було грошей але зараз не жалію було таке що пробив колесо - підкачав і доїхав бігом до шинки було таке що вночі пробив колесо - поставив запаску а вона спущена на опелі 1 колесо попід диск пропускало - раз в 2 тижні підкачуував 16 колеса без проблем батьку давав він на бусі спрінтері (маршрутці) накачував 2 поршневий від акума напряму з мінусів шланг довгий але кнопка на компресорі а манометр біля колеса поки компресор качає манометр непоказує і якщо качаєш заднє колесо незручно бігати зупиняти компресор і вертатись до манометра
в києві у Вас там круто а в мене в райцентрі заправки небрендові (з брендових лише авіас) на них не підкачаєш колесо три шинки так з 9 до 17 працюють було таке що по 3 дні катався на запасі на роботу в 8 їдеш - шинки закриті з роботи їдеш в 8 вечора теж закриті
на перефирії компресор потрібна штука виручає в нестандартних ситуаціях
та й в звичайній ситуації якщо спускає по трошку я краще підкачаю і доїду до шинки
в теперішній зафірці з германії ніши під запаску нема і запаски небуло лише балончик жижі і компресор
але кинув запаску на всяк випадок в багажник та й запаска мішає як на газових машинах хоча мотор дизель
Також маю такий компрессор, але з спіральним шлангом(дуже зручно, мало місця займає). Вже років 7 працює на ура, колеса на бусі та на R18,19 спокійно качав коли є потреба, так гріється трохи, але не критично. Нещодавно товариш купив двоциліндровий, так там 90л/мін, але він втричі більший та тільки через акум, чи доцільно такий, не розумію -в кожному селі шиномонтаж, запаска
якби ж в мене в містечку після 6 вечора шиномонтажі закриті на азс компресорів нема пробєш колесо і якщо з запаскою щось не так - хз тормозить автівки не факт що хтось стане шукать таксистів хіба що а якщо за містом на трасі
так само як і бустери возять з собою інколи сильно виручає собі хочу (але нема фінансів) вроді й дорого але може бути таке що він 1 раз знадобиться але зекономить більше коштів ніж він коштує про час і нерви я мовчу
не кругом ще на жаль є цивілізація коли пробив колесо чи сів акум відправив смс - зайшов в кафе за 50 метрів випив кави з булочкой і вже асістанс примчався підкурили чи колесо залатали повню в студентські роки підробляли в УМЦІ 500 грн абонемент був і ми на тавріях підвозили по києву бенз підкурювали авто і колеса на шинку відвозили
egorka 19.11.2023 11:48 пишет: Вчора поміняв колеса , то і протестував свій Ураган двохпоршневий. Качае дуже швидко
https://profline.net.ua/p1758143495-kompresor-uragan-u12030.html - за 3 минуты колесо которым притер к бровке и "хлопнул" накачало до 2,5 ,заодно и соседу самокатное накачали до 9ки. Минус - только прикуриватель а не выбор прикуриватель-клемы на акумулятор.
egorka 19.11.2023 11:48 пишет: Вчора поміняв колеса , то і протестував свій Ураган двохпоршневий. Качае дуже швидко
https://profline.net.ua/p1758143495-kompresor-uragan-u12030.html - за 3 минуты колесо которым притер к бровке и "хлопнул" накачало до 2,5 ,заодно и соседу самокатное накачали до 9ки. Минус - только прикуриватель а не выбор прикуриватель-клемы на акумулятор.
та маленький якійсь кітайчик в мене є, але ураган мені подобается більше.
igg 16.11.2023 10:52 пишет: Щоби ефективно та відносно швидко накачувати/підкачувати/контролювати тиск на R18/19 колесах? Порадьте з свого досвіду, що краще обрати? Ніколи таким не користувався, завжди ножним качав...та от днями, під рясним дощем, тре було підкачати...а ножним не дуже хотілося в таку погоду(...от й замислився про компресор. Подивився на аліекспресі - очі розбігаються, навіть бездротові вже є...який саме, краще обрати?
igg 16.11.2023 10:52 пишет: Щоби ефективно та відносно швидко накачувати/підкачувати/контролювати тиск на R18/19 колесах? Порадьте з свого досвіду, що краще обрати? Ніколи таким не користувався, завжди ножним качав...та от днями, під рясним дощем, тре було підкачати...а ножним не дуже хотілося в таку погоду(...от й замислився про компресор. Подивився на аліекспресі - очі розбігаються, навіть бездротові вже є...який саме, краще обрати?
Майже на кожній заправці є компресор для перевірки (підкачки) тиску в шинах. Не бачу проблем після заправки авто, витратити пару хвилин для контроля тиску.
Вони то є, тільки не всюди ті пістолети працюбть. Місяць назад на ОККО не працював пістолет. Буває що манометр не працює. Тому така собі порада.
Майже на кожній заправці є компресор для перевірки (підкачки) тиску в шинах. Не бачу проблем після заправки авто, витратити пару хвилин для контроля тиску.
Вони то є, тільки не всюди ті пістолети працюбть. Місяць назад на ОККО не працював пістолет. Буває що манометр не працює. Тому така собі порада.
На UPG зручні стаціонарні колонки для перевірки тиску. Ними і користуюсь. Рідко коли попадали не працюючі.
у вівторок саме натрапив на таку ситуацію, що по БДН в бік мосту Патона з двох наявних АЗК на першій послуги підкачки шин не було, на другій не працювало, і тільки вже на Дніпровській набережній на ОККО було і працювало, тільки місце підїхати до підкачки зайнято автівками зі складеними дзеркалами, але зміг дотягнути через них
Таки знайшов, здається майже ідеальний(для мене) вариант сабжа отакий акумуляторний дирчик От саме так я й уявляв собі "насос мрії" ...цей бездротовий, як на мене, буде зручнішим, ніж той двопоршневий крутий Uragan що вже раніше купив та ще жодного разу(тільки перевірив працездатність) не використав за призначенням...бо тільки но уявлю, як довго й складно оті всі дроти виймати(та ще й лізти під капод до АКБ), а потім... взад оце все згортати то вже й нічого (це про підкачку тиску) не хочеться Мабуть таки, поставлю на продаж той ураган та куплю собі мрію)) Як вважаєте, варто заморочитись?
Прикольний насос але ж час від часу потрібно буде підзаряджати акум, оскільки саморозряд нармальне явище. І може так статися, що акум буде підсаженим і нічого не накачає.
А з приводу вашого Урагану. Не розумію нащо було купувати компресор без штекера в прикурювач.
А де ви ще плануєте використовувати і як часто компресор? Яи є сенс заміни? Бо у мене він лише для авто і тупо лежить в багажнику. Для веліка дитячого чи мяча є ручний насос.