Можна й такий, але є прості універсали в такому конфізі
В ответ на: Тут 6 до 100 буде точно більше 500 баксів
не буде. Кастомний stage1 зараз коштує близько 150$. Турба IS20 від GTI - 200$ в гарному стані. На виході 260-270 сил. Мій тазік стабільно їде 6,5 на передньому приводі і тормознутому аісіні. DSG і повний привод ці півсекунди легко відіграють.
В ответ на: а штуку мабуть тільки в гальма треба вкласти
Два передніх диска + дві передні скоби = маєш гальма від GTI. Задні на повноприводних вже такі як треба.
В ответ на: Тим більше за такий бюджет є gli Яку дешевше до рівня gti допиляти.
Є, але це стара платформа яка сильно більш дубова як в плані керованості, так і в плані комфорту.
The standard 4Motion all-wheel-drive system features a rear differential that can actively distribute torque between the left and right rear wheels for improved handling. The Golf R's selectable drive modes (Comfort, Sport, Race, Special, Drift, and Individual) can be activated by pressing an "R" button on the steering wheel.
Я не впевнений, що в alltrack вони так само заморочились
Але той хай фанати vw кажуть. Я щось думав, що alltrack - банальний мікс гольфа з тігуаном, що перевиріти концепцію, що універсал на ринку штатів може бути або аутбек, або ... знову аутбек
А Golf R - вже щось більш продвинуте. Звісно не STI, але хоча б з LSD хоча б десь
Я думаю там мався на увазі звичайний повнопривідний гольф на 1.8 TSI моторі (хоча на ріа я від 12 тільки бачу). Altrack буде ще дорожче і вищий кліренс тут не потрібен. Drive mode в звичайного гольфа теж є, тільки набір буде інший. Для бажаючих заморочитись з тонкими настройками Haldex 5 є можливість покодити через OBD.
не буде. Кастомний stage1 зараз коштує близько 150$. Турба IS20 від GTI - 200$ в гарному стані. На виході 260-270 сил. Мій тазік стабільно їде 6,5 на передньому приводі і тормознутому аісіні. DSG і повний привод ці півсекунди легко відіграють.
Я розумію, що це все теоретичні розрахунки аби топік підтримати, але все такі звучить занадто рожево щоб хтось реально пішов по цьому шляху і з таким бюджетом. Це треба сміливість! Щоб прийняти і наслідки подібного підходу.
Я розумію, що це все теоретичні розрахунки аби топік підтримати, але все такі звучить занадто рожево щоб хтось реально пішов по цьому шляху і з таким бюджетом. Це треба сміливість! Щоб прийняти і наслідки подібного підходу.
Це з власного досвіду. Але повторюю: в мене набагато менш ефективна трансміссія, ніж DQ250+Haldex.
поставив вживану турбу за $200 і зашився за $150? Моя повага, без підколу - я б засцяв наприклад, щось робити з тсі отакот от по бомжу. Воно і так є чому відригнуть, в цих вагах
А навіщо для 260 сил міняти турбу? Мій 1.8 на ст1 катався з 245 на 95 і 260 на 98. Мені підвʼязуватись на 98 було влом, я так показав сезон і зупинився на 245.
Paulskit 29.11.2023 18:13 пишет: А навіщо для 260 сил міняти турбу?
Давка стабільніша при перемиканнях передач (а в мене вони з розривом моменту, на відміну від ДСГ). На маленькій було 238 сил (сток 170), на більшій 266.
pacak 29.11.2023 18:06 пишет:
поставив вживану турбу за $200 і зашився за $150? Моя повага, без підколу - я б засцяв наприклад, щось робити з тсі отакот от по бомжу.
Турба свіжіша за мою в декілька разів, стає болт-он Зашився за сотку по старій дружбі))
Я не наполягаю, що це бойовий конфіг, але закрут був за ГТІ початково, то ж я кажу, що можна отримати більш швидкий і універсальний гольф за менші гроші. Якщо шо, є здоровенні гальма від Ауді S4/S5, це баксів 600 вийде, де.
Друзі, а як ДСГ ставить до більш-менш регулярної єксплуатації з причіпом? Скажемо раз-два на тиждень по 300-400 км з навантаженням кілограмів 400-500. Наскільки ресурм ДСГ впаде? В 2, або 10 разів?
axon 30.11.2023 09:11 пишет: Друзі, а як ДСГ ставить до більш-менш регулярної єксплуатації з причіпом? Скажемо раз-два на тиждень по 300-400 км з навантаженням кілограмів 400-500. Наскільки ресурм ДСГ впаде? В 2, або 10 разів?
Або ламповий гідротрасформатор лише вихід?
та якщо не перевищувати паспортні параметри по масі, то що їй зробиться? Як на мене - замкнуте зчеплення може ще й краще ніж гідротрансформатор в цьому плані. Але я теоретик
Маленькая, говорю посматривая на машину рядом, но хорошенькая.
п.с. а как на ней полный работает или ХЗ? Вот как в кадиллаке я ХЗ, на экран это не выводится, а лексус рисует на экране, какие колеса крутятся, так если просто тошнишь, ну типа как на тесле, то перед ведет, а при старте и когда по снегам и так далее, то зад добавляется. В какие пропорциях, не вникал ( визуально где то 50 на 50, а там пойди разберись, мало ли шо оно рисует)
Абрвалг 30.11.2023 09:26 пишет: Маленькая, говорю посматривая на машину рядом, но хорошенькая.
п.с. а как на ней полный работает или ХЗ? Вот как в кадиллаке я ХЗ, на экран это не выводится, а лексус рисует на экране, какие колеса крутятся, так если просто тошнишь, ну типа как на тесле, то перед ведет, а при старте и когда по снегам и так далее, то зад добавляется. В какие пропорциях, не вникал ( визуально где то 50 на 50, а там пойди разберись, мало ли шо оно рисует)
гарно працює непомітно коли треба то і працює ну і точно весь час якийсь момент на зад передається, тобто такого аби 100% на морді - не буває.
Там Haldex, про нього все відомо. По дефолту передньопривідний, зад підключається через муфту коли електроніка вирішить, що пора. До 50% в теорії може закинути назад.
Paulskit 30.11.2023 09:39 пишет: Там Haldex, про нього все відомо. По дефолту передньопривідний, зад підключається через муфту коли електроніка вирішить, що пора. До 50% в теорії може закинути назад.
на Форменторі постійно 10 чи 20 відсотків на зад підключено. Як мінімум так стверджують сервісники і дилер
Paulskit 30.11.2023 09:39 пишет: Там Haldex, про нього все відомо. По дефолту передньопривідний, зад підключається через муфту коли електроніка вирішить, що пора. До 50% в теорії може закинути назад.
Я и не знал и не вникал, теперь и я специалист:).
Да, если едешь мега спокойно, то картинка показывает перед. Если чуть резче на газ, то уже зад подрисовывает.
Я и не знал и не вникал, теперь и я специалист:).
Да, если едешь мега спокойно, то картинка показывает перед. Если чуть резче на газ, то уже зад подрисовывает.
Таксон так само малює. І також на передніх в основному момент.