Дякую за поточнення! Але "знайомий" такий тупий, що спирається на інформацію від "кума" (чи "свата-брата"), але точно не читатиме першоджерело. Такого гріх не "кинути" професійному шахраю. Далеко піде ("знайомий").
vladd 04.12.2023 18:54 пишет: Дякую за поточнення! Але "знайомий" такий тупий, що спирається на інформацію від "кума" (чи "свата-брата"), але точно не читатиме першоджерело. Такого гріх не "кинути" професійному шахраю. Далеко піде ("знайомий").
Ти читати вмієш уважно, що люди пишуть, чи тобі аби своє вонюче іпало в кожну тему треба встромити, особливо якщо ТЕБЕ конкретно про це не питають?
Читаю дуже уважно. Особливо смакують історії "безруких" бовдурів, яким відключили гугЕль і ті чогось так і просяться вскочити на граблі різних "ускорітєлєй","консультантів" та "адвокатів" (в інтернеті, звісно). А потім плачуться про те, як розіслали мільйон резюме та на роботу ніяк не беруть (в Макдональдс, до якого можна пішки ніжками пройтися, розкрити рот та спитати). Якщо поділяти за активністю, то люди поділяються на активних ("пробивних") та "овочів", "ні риба ні мнясо". Раніше чи пізніше рожеві окуляри спадають і "голодний-холодний овоч" піднімає власну дупу, бере ноги в руки та починає ходити побиратися по фудбанкам шукати роботу, спілкуючись з потенційними роботодавцями наживо.
Пишу це не так для тебе, як для інших людей, що мають клепку в голові і зазвичай більше читають ніж дописують. Тому корону поправ, аби голова не боліла, ймовірно тобі воно не треба.
P.S. З останніх історій: у Північній Кароліні полює свою американську мрію хлопчина, але поки що "душить свині газом" на якійсь фермі.
Абрвалг 19.10.2023 16:20 пишет: или искать сердобольных американцев ( да, такие встречаются) , или же искать 3-5 тыс дол. и тогда наши ( из бывшего ссср) подпишу бумаги.
а за выезд сколько надо откашлять? еще за 5 можно? иди уже 7-10+? Кто недавно выезжал, Подскажите?
Абрвалг 19.10.2023 16:20 пишет: или искать сердобольных американцев ( да, такие встречаются) , или же искать 3-5 тыс дол. и тогда наши ( из бывшего ссср) подпишу бумаги.
а за выезд сколько надо откашлять? еще за 5 можно? иди уже 7-10+? Кто недавно выезжал, Подскажите?
у нас тут есть автоуашники-мега патриоты, один вовка-человек говно, ну и еще один перец, который знает все и обо всем. спроси у них, они сдрыснули. мож подскажут
Маю компетенцію щось радити виключно стосовно роботи автоматичної трансмісії (не кожної). Щодо крокодилів - то до орнітологів, вони Жар-птицями мрії займаються.
Mangust 05.12.2023 22:26 пишет: а за выезд сколько надо откашлять?
Варіант одружитися на крокодилі готовий розглянути? Якщо так, зможеш кататися туди-сюди як самі просунуті автоуашники секти свідків зеленої роси.
Вот, это я дал ... Читал с телефона, не заметил весь контекст, думал, что жениться на крокодиле надо, что бы в США заехать, а оказывается, это что бы с Украины выехать? У меня с этим проблем нет, я в системе "Шлях". Я хочу в США заехать и жить там и работать официально. Вот сейчас женили бы меня на крокодиле, и в США не попал бы.
Искать среди друзей/знакомых в Штатах, кто там находится легально и с определенным официальным уровнем дохода. Либо соцсети или специализированные сайты по поиску спонсоров.
Либо соцсети или специализированные сайты по поиску спонсоров.
Спасибо. А Вы не дадите ссылки таких групп и сайтов, а то я в этом всем пока еще не шарю. И еще такой вопрос, может Вы подскажите? Если я имею защиту в одной из европейских стран, но выплаты не получал и не работал в этой стране, просто сделал BRP (в конце 2024 заканчивается срок годности), что бы ездить туда без виз. Может ли эта защита как-то повлиять на решение о предоставлении мне гуманитарного пароля для въезда в США? Или надо в начале отказаться от этой защиты, а потом подавать на гуманитарный пароль?
-Martian- 22.12.2023 12:25 пишет: Если я имею защиту в одной из европейских стран, но выплаты не получал и не работал в этой стране, просто сделал BRP (в конце 2024 заканчивается срок годности), что бы ездить туда без виз.
Типова історія. Зазвичай або росіяни з українськими паспортами, або малороси класичні. Вони радіють, що перемогли українців в Україні, здєлалі іх разом, а тепер "лижі взули", їдуть любити росію десь з США чи Канади. Таких повно в усі часи було і є.