Вітаю учасників спільноти! Тема не нова, але все ж спитаю поради, хто замовляв авто зі США через кого ви це робили? і де кращі умови? цікавлять відгуки реальних людей, дякую!
Тримайся подалі від Caucasus Auto Import (головний офіс Грузія, у Києві філія) та тими, хто з ними працює. Переважна частина відгуків буде мабуть позитивною у будь-якій компанії, але у разі косяків можеш або отримати машину з ...скажімо додатково проламаним дахом чи іншими пошкодженнями і не отримати компенсації. Або взагалі "кидок" на всі гроші та і все (залишишся без грошей і авто). Що далі? Далі подумай, чи будеш ти судитися з ними і у який спосіб.
Вся ця тема з "бітками" - досить стрьомна за своєю будовою, тому радив би розглядати щось на місці в Україні (якщо у цьому для тебе є сенс і дуже хочеться саме "бітка"). По грошах, якщо робити майже все з оригіналу або з некривого "тайваню", то дешевше не вигадаєш. Часто навіть по "верху ринка" виходить або більше на декілька тисяч (зато отримаєш машину "під себе" за якістю).
Ти запізнився трохи, років так на п'ять, економічно не доцільно вести биток із штатів, нормальний биток там коштує не дешево і відновлення з оригінальних з/ч, та компетентних майстрів тут теж не мало коштує, ну і бонусом головняк і кіт в мішку тобі стопудово гарантовано, а ''вишенька на тортик'' кидок на всю суму покупки. Якщо зірки ''благосклонно к тебе расположатся' то ти отримаєш нормально відновлене б/у авто по верху ринку, кошти за яке потім не відіб'єш ніколи.
vladd 10.04.2024 13:38 пишет: Ну може він хоче щось красиве, нестандартне і сума грошей справа десята. Бувають же й фанати. На кшталт чогось такого, ретро.
vladd 10.04.2024 13:38 пишет: Ну може він хоче щось красиве, нестандартне і сума грошей справа десята. Бувають же й фанати. На кшталт чогось такого, ретро.
Не сертифікуються в нас такі авто. Навіть за великі гроші.
а як раритет? музейний експонат?... щось має бути.
1. Завозиш, розмитнюєш, ставиш на якір - законний шлях. 2. Завозиш, розмитнюєш, оформлюєш цивілку на закордонні доки, експлуатуєш так. Наразі мені ніхто не може відповісти чи це законно, чи не дуже)) Я 1,5 місяці соваюсь по другому варіанту, але в мене з собою є й сертифікат, який копи жодного разу не питали. А от декларацію й цивілку - так.
Bodion 10.04.2024 17:36 пишет: У мене категорично позитивний досвід з нашим...
Ймовірно ти не зрозумів, про що мовилося. Умовний Вася нормальний хлоп як і Сірьожа. Але оці всі маленькі пішаки грають з великими компаніями, які надають послуги. Зокрема послуги з доставки зі США до портів Європи. І хай твій Вася буде порядним хоч сто разів, але якщо його "кинуть" ті грузини, про яких я писав вище, то Вася тобі навряд чи поверне твої гроші.
Міша Carman 10.04.2024 10:20 пишет: Вітаю учасників спільноти! Тема не нова, але все ж спитаю поради, хто замовляв авто зі США через кого ви це робили? і де кращі умови? цікавлять відгуки реальних людей, дякую!
В рекламе 2 структуры помогающие. Можешь посчитать и у той, и у той почем бы вышел "определённый лот похожий на то , что хочешь ты", ну и кто больше понравится в разговоре. Обязательно договорись, что если не выберете то, что ищешь ты, то вернут залоговые деньги. Мое имхо это важно.
То, что могут кинуть, особенно нынешние нюансы перевода денег "туда" конечно исключать не стоить, но это мега форс мажор, я не слышал, что б кого то кидали.
По поводу того, что тут дешевле, чем притянуть оттуда, мое имхо, это не так ( хотя смотря какая машина, может речь идет о какой то джете, тогда может и так).
Но надо понимать риски и уметь чинить авто ( не лично, а организовать)
Міша Carman 10.04.2024 10:20 пишет: Вітаю учасників спільноти! Тема не нова, але все ж спитаю поради, хто замовляв авто зі США через кого ви це робили? і де кращі умови? цікавлять відгуки реальних людей, дякую!
Авто із США потрібно купляти щоб тат вийшло від 18-20 і максимально молоде, від 18 року хоча би, тоді вигідно. Якщо купляти щось 10 річне+, то вигоди не буде, єдине де буде вигідно, це зрозумілий ремонт. Хоча, якщо бюджет 10-15 то краще шукати тут.
Я доповнив, розширив ситуацію, щоб у автора теми було загальне бачення, як воно працює. Добре коли добре. А як "граблі", то збити 10-15 грошей з виконавця ой як не просто,особливо в українському "суді".
1. Завозиш, розмитнюєш, ставиш на якір - законний шлях. 2. Завозиш, розмитнюєш, оформлюєш цивілку на закордонні доки, експлуатуєш так. Наразі мені ніхто не може відповісти чи це законно, чи не дуже)) Я 1,5 місяці соваюсь по другому варіанту, але в мене з собою є й сертифікат, який копи жодного разу не питали. А от декларацію й цивілку - так.
Крах буде вже на пункті 1, митне оформлення не проведуть, тому що авто нижче за Евро2 по вихлопу.
Щойно, отакий експонат побачив...по-перше, це красіво)
Bodion 10.04.2024 17:36 пишет: У мене категорично позитивний досвід з нашим...
Ймовірно ти не зрозумів, про що мовилося. Умовний Вася нормальний хлоп як і Сірьожа. Але оці всі маленькі пішаки грають з великими компаніями, які надають послуги. Зокрема послуги з доставки зі США до портів Європи. І хай твій Вася буде порядним хоч сто разів, але якщо його "кинуть" ті грузини, про яких я писав вище, то Вася тобі навряд чи поверне твої гроші.
ну я наприклад зробив прямий договір з алантік експрес. і ніяких проблем)