harald67 13.04.2024 11:13 пишет: французький квартал 2. Усі одинички в діапазоні 25-28.
може залежить від комплектації фк я особисто заселив дівчину за 30к+ ком
Все може бути. Зараз бачу є цілком укомплектовані одиничкі в нових жк по Міхновського (також не справжній Печерськ ще й місце з точки зору безпеки не набагато краще за файна таун), є у фк за 29. Тих що бачив місяць тому вже і немає. Просто "подруга моєї знайомої) здавала студію 50+ метрів після повного капремонту з повним фаршем на справжньому Печерську, але у брєжнєвці спецпроєкті, то я допомагав ціну визначити і порівнював з названими адресами. У підсумку вона виставили за 27 і здала за тиждень з другого перегляду. Перший клієнт пропонував навіть 28 і подвійний завдаток, але хотів жити з чихуахуа. Я сам здивувався коли за таку ціну (це була на той час максимальна ціна) так швидко пішла квартира.
nosatiy 13.04.2024 12:17 пишет: только что звонили делали встречное предложение по верхнему печерску-28к я отказался. буду ждать своего клиента.
реалии арендного рынка на сегодня
Дай боже щоб у тебе все складося з файна тауном. Якщо не секрет то де саме пропонували Верхній Печерськ, бо там також є невитребувані локації або погані будинки.
всего 1000 грн на добу наче і дешево враховуючи що з квартирою ще все майно здається також
А в нас волають що у Польщі наприклад оренда дико дорога :-)
А тут вартість як двушка у Варшаві.
Повноцінна двушка у Варшаві (дві окремі кімнати і окрема кухня, плюс сумісний санвузол без ванної) у нормальній локації починається з 4 тис злотих (39500 грн.) + комуналка ще буде мінімум 700 злотих на місяць, і сюди може не входити інтернет. Родичі дальні мої зараз щось таке підбирають там, на місці.
в фана таун за 30к грн + коммуналка заинтересует? без комиссии
Хм, недорого... А что за квартира?
30К за однокімнатну у глибокій ? В новобудовах на Печерську дешевше можна знайти.
Це стандартна ціна за нормальні умови життя в Києві. Знайома знімає двушку в комфорт-тауні за 35к, правда з терасою, але ж це навіть лівий берег. Ще один знайомий за 30к однушку в республіці. В файні, як на мене, краще ). Забудовник взагалі ломить 60к за 100м оренду, от це занадто )
30К за однокімнатну у глибокій ? В новобудовах на Печерську дешевше можна знайти.
Це стандартна ціна за нормальні умови життя в Києві. Знайома знімає двушку в комфорт-тауні за 35к, правда з терасою, але ж це навіть лівий берег. Ще один знайомий за 30к однушку в республіці. В файні, як на мене, краще ). Забудовник взагалі ломить 60к за 100м оренду, от це занадто )
Мабуть за два місяці я вже відстав від цін на Київську нерухомість. Мені особисто не подобається французький квартал 2, де на минулому тижні пропонували однушку з ремонтом і повним оздобленням за 30. Але ж у порівнянні навіть з цим кварталом усякі республіки, комфорт і файна тауни це вже і не Київ а передмістя, з усіма недоліками проживання на такій відстані від центру міста. Тоді виходить що мало просять за квартири у наближених до центру районах?
Кстати двушка на оболони 5 минут от метро Оболонь 5/9. до нескольких магазинов тоже 3-5 минут. Новая газплита, есть стиралка, телик, холодильник. Бойлера нет. Мебель советская , посуда есть, газ-вода на счетчиках. Лифт новый и работает. Для спать новые матрацы. 10-11к дорого?
kkk_GAZ240 21.04.2024 16:40 пишет: Кстати двушка на оболони 5 минут от метро Оболонь 5/9. до нескольких магазинов тоже 3-5 минут. Новая газплита, есть стиралка, телик, холодильник. Бойлера нет. Мебель советская , посуда есть, газ-вода на счетчиках. Лифт новый и работает. Для спать новые матрацы. 10-11к дорого?
Не знаю. Можу навіть задешево. Я не цікавився цінами на квартири без ремонту на Оболоні.