Тю, а навіщо тобі відео - дивись, там вказані речі, які хвалить власник.
Але це не стосується сенсорного керування. Аналогічно він критикує сенсор в мерсі електричній.
Сенсор повороту - шляпа, скоріш за все під тиском відгуків повернуть перемикач, так само як і йок кермо прибрали з трійки.
таки наверное да. странное решение и я понимаю, что ITшники люди специфические + Маск 3.14дор еще тот , но все же ХЗ кто это ( руль и поворотники) туда втулил и зачем...:)
Краще не скажеш Поціновувачі тесли можуть замислитися
Nofate 16.05.2024 16:40 пишет: Свіже відео від carwow: аналіз того, наскільки знецінюються електрички за 1 рік експлуатації, 10 моделей https://www.youtube.com/watch?v=eGS34ENu4S4
Nofate 16.05.2024 16:40 пишет: Свіже відео від carwow: аналіз того, наскільки знецінюються електрички за 1 рік експлуатації, 10 моделей https://www.youtube.com/watch?v=eGS34ENu4S4
А ето хорошо? Ілі плохо? На європейскому (німецькому) ринку є повно популярних 1-2 річних автівок з пробігом 10 або 20 тис км. Звісно, після лізингу. Щітай, майже нових. Ці авто повторно не здаш у лізинг через те, що вони б/у, і вони можуть бути продані або у кредит, або за кеш. Ну і тут наступає простір для ринкового ціноутворення. Моя річна Купра с пробігом 1576 км вийшла на 1/3 дешевше, ніж прайсова ціна нового авто. Хіба я був би проти?
На європейскому (німецькому) ринку є повно популярних 1-2 річних автівок з пробігом 10 або 20 тис км. Звісно, після лізингу. Щітай, майже нових. Ці авто повторно не здаш у лізинг через те, що вони б/у, і вони можуть бути продані або у кредит, або за кеш. Ну і тут наступає простір для ринкового ціноутворення. Моя річна Купра с пробігом 1576 км вийшла на 1/3 дешевше, ніж прайсова ціна нового авто. Хіба я був би проти?
Нам би таку халяву... Те, що ми тут повертаємо з лізингу, на вторинний ринок в країні не потрапляє, а відразу йде на експорт - воно навіть завозиться на якихось спеціальних податкових умовах - відповідно на ре-лізінг (лізінг другого терміну) залишається якийсь мізерний %, і коштує воно майже стільки ж, як і нове.
nope 16.05.2024 17:35 пишет: Моя річна Купра с пробігом 1576 км вийшла на 1/3 дешевше, ніж прайсова ціна нового авто. Хіба я був би проти?
Ось це і ще одна з вагомих причин популярності дещо вживаних закордонних електромобілів у нас. Окрім низької вартості домашньої зарядки та відсутності митних платежів.
Нам би таку халяву... Те, що ми тут повертаємо з лізингу, на вторинний ринок в країні не потрапляє, а відразу йде на експорт - воно навіть завозиться на якихось спеціальних податкових умовах - відповідно на ре-лізінг (лізінг другого терміну) залишається якийсь мізерний %, і коштує воно майже стільки ж, як і нове.
У вас там взагалі складно з автомобілізмом, може через це такі спецефекти
Traveler 19.05.2024 10:01 пишет: Вчора поїздив містом - не побачив жодної, яка б робила врум-врум. Обходив їх навіть на світлофорах у дуже розслабленому режимі
Тобто динаміка є, але мало хто її використовує
Оце бісить, самі туплящі на світлофорах, водії на динамічних авто.
Paulskit 21.05.2024 12:17 пишет: Дуже цікаве відео про новий тайкан і його підвіску.
прикольне відео, цікаво тільки чи будуть гібриди з такою технологією легше, ніж чисті електрички. Ще трохи, офф, але чомусь вчора на дорозі траплялось багато гібридів і в мене виникло питання, як швидко в них виходять з ладу батареї по кількості циклів, вони ж там досить малообємні?
Paulskit 21.05.2024 12:17 пишет: Дуже цікаве відео про новий тайкан і його підвіску.
прикольне відео, цікаво тільки чи будуть гібриди з такою технологією легше, ніж чисті електрички. Ще трохи, офф, але чомусь вчора на дорозі траплялось багато гібридів і в мене виникло питання, як швидко в них виходять з ладу батареї по кількості циклів, вони ж там досить малообємні?
а чим малооб'ємні в кількості циклів відрізняються від "багатообє'мних"? судячи з того, що гарантія на батарею 8-10 років, включаючи деградацію ємності менше 70% мало хто цим переймається
а чим малооб'ємні в кількості циклів відрізняються від "багатообє'мних"? судячи з того, що гарантія на батарею 8-10 років, включаючи деградацію ємності менше 70% мало хто цим переймається
я чисто теоретизую: кількість циклів десь 2000, якщо візьмемо гібрид з умовною батареєю у 5 квтг та електричку з 50 квтг, то при витраті 20квтг/100км електричка ці цикли виїздить за 500 тис.км, а гібрид за 50 тис. (ну нехай там ще якась буде частина чисто на бензі, де це можливо), максимум 100 тис. Але можливо я щось упустив
Ну шо, трохи персонального досвіду, як саме електрички не ламаються. На тому тижні зранечку сів у корча, він зовсім як живий (світить екраном, дує кондеєм, показує камери, крутить кермом), але курва тупо не їде. Ні вперед ні назад. Просто без коментарів, хіба що світить помилку фронт асіста. Був трохи в а&^%ї якщо чесно Викликав підтримку за допомогою чарівної кнопочки. Приїхав дядько на жовтому евакуаторі, подивися, так само трохи прифігів. Зрештою затягнули на Фольксваген, далі підмінного корча до виправлення. Діагноз - незрозуміла помилка у софтвері, після перепрошивки все стало саме собою добре. Схиляюся до думки відключити безпровідні апдейти софта на корчеві, бо нуйона такі приколи. Ну і напевно подовжити гарантію
nope 30.05.2024 14:11 пишет: Схиляюся до думки відключити безпровідні апдейти софта на корчеві, бо нуйона такі приколи.
ггг, я навіть на телефоні апдейти вручну роблю тільки після того, як почитаю про баги, а ти з авто так сміливо довірився якимось дупоруким кодерам поважній німецькій компанії
nope 30.05.2024 14:11 пишет: Схиляюся до думки відключити безпровідні апдейти софта на корчеві, бо нуйона такі приколи.
ггг, я навіть на телефоні апдейти вручну роблю тільки після того, як почитаю про баги, а ти з авто так сміливо довірився якимось дупоруким кодерам поважній німецькій компанії
Та я на телефоні так само роблю, і не раніше апдейту поточної версії до хх.1 Але бляха