NID 25.05.2024 17:12 пишет: Я не знаю, як ви там собі вибираєте авто, але якщо мені потрібен хетч В класу я вибираю хетч В класу, а не те, що поміститься в бюджет,
До-до,і на ціну б не дивився? Зовсім би не дивився на ціну. Пішов би в салон мерса оглядати
А тут ТС може наприклад глянути Лексус, Мерс, БМВ, Ауді. Навіщо на ціни дивитись, просто С-SUV
В більшості випадків авто порівнюють по ціні, так було і буде. Маючи 30 тис, то і вибраєш ти в цій ніші +- 10-20%. І дивишся в першу чергу, що тут влазить і обираєш, що подобається саме тобі, а не дяді Петі з гаража. Якщо більшість поїздок по місту, то велике авто не завжди кращий вибір. Я би з превеликим задоволенням пересів на ГольфСпорстван, або щось типу такого. Саме короткий і високий багажник більш зручний, чим довгий і низький.
У більшості випадків порівнюють авто з приблизно однаковим типом кузова, приводу та габаритами. Якщо керуватися насамперед ціною то можна порівняти Бентлі з якимось тягачем МАН. А що - ціна ж то однакова.
NID 25.05.2024 17:12 пишет: Я не знаю, як ви там собі вибираєте авто, але якщо мені потрібен хетч В класу я вибираю хетч В класу, а не те, що поміститься в бюджет,
До-до,і на ціну б не дивився? Зовсім би не дивився на ціну. Пішов би в салон мерса оглядати
А тут ТС може наприклад глянути Лексус, Мерс, БМВ, Ауді. Навіщо на ціни дивитись, просто С-SUV
Зовсім не в тєму. При чому тут мерс А, якщо він, ні по розімірам, ні по бюджету не лізе? Аби ляпнути?
Ок, для тихто не зовсім зрозумів поясню, якщо теоретично я маю 10 кілобаксів, і хочу хетч Б класу, то я точчно не буду дивись, ні мерс А за 40 штук, ні битий нісан рог, бо перший не влізе вбюджет, а другтитй в клас. Так само, якби я вибирав новий карок, то точно не дивився б ні всратий мерс А, лєксус, бмв чи навіть колеос. А вибирав би щось з подібного по розімрам і грошам в розумних відхиленнях, сорян, що відразу не уточнив останне, не думав, що елементарне потрібно пояснювати.
Ти усім тут довів що добре вмієш десь якусь статистику знаходити - типова ознака "диванного експерта". З іншим щось не дуже. Мабуть просто не їздив у колеосі. І взагалі до чого тут статистика продажів коли обговорюється зовнішній дизайн та комфорт салону і їзди?
harald67 25.05.2024 18:07 пишет: І взагалі до чого тут статистика продажів коли обговорюється зовнішній дизайн та комфорт салону і їзди?
Не знав, що існують люди, які не розуміють, що статистика продаж - це резальтат зовнішнього дизайну, комфорту салону, того як авто їде і ціни. В колеоса з ціною все прекрасно, а от зі статистикою не дуже...
harald67 25.05.2024 18:07 пишет: І взагалі до чого тут статистика продажів коли обговорюється зовнішній дизайн та комфорт салону і їзди?
Не знав, що існують люди, які не розуміють, що статистика продаж - це резальтат зовнішнього дизайну, комфорту салону, того як авто їде і ціни. В колеоса з ціною все прекрасно, а от зі статистикою не дуже...
Статистика продажів сьогодні це насамперед результат роботи маркетологів і їм подібних працівників автоконцерну по просуванню бренду або конкретної моделі на конкретному ринку. Нажаль дехто цього не розуміє і шукає десь якусь статистику, не усвідомлюючи що за нею стоїть.
NID 25.05.2024 17:58 пишет: А вибирав би щось з подібного по розімрам і грошам в розумних відхиленнях,
Таким чином - різниця 30% між колєосом і кодіяком - це розумне відхилення і їх можна порівнювати?
Якщо людині лише кліренс треба, привід і певні габарити, то ось таке порівняння доцільне і лише дасть змогу відкинути дорожчий варіант і залишити в розгляді дешевший. Якщо ж на габарити байдуже, то ще менші автівки дозволять ще більше зекономити. А якщо в списку бажань чи мастхева будуть ті плюшки, що є у дорожчої машини, а немає у дешевшої, то тут вже розмова зі своєю жабою чи ж погляд на ринок вживаних.
В ответ на: Зовсім не в тєму. При чому тут мерс А, якщо він, ні по розімірам, ні по бюджету не лізе?
Щось в тебе не ліпиться. Ти ж на ціну не дивишся при виборі.
Я ще жодного разу не чув таких дивних сентенцій, що на ціну не дивиться хтось (якщо не мільйонер).
Завжди - оцінюють свій бюджет і вже в цьому бюджеті розглядають варіанти. Знайомі, які взяли Кащкай - не їздили в салон Лексуса розглядати їх аналогічний за розміром мікрожип.
У більшості випадків порівнюють авто з приблизно однаковим типом кузова, приводу та габаритами. Якщо керуватися насамперед ціною то можна порівняти Бентлі з якимось тягачем МАН. А що - ціна ж то однакова.
Так тс і порівнює, тільки набігли експерДи, і почали фукати, бо не той розмір порівнюють. Ніхто Карок з Елантрою не порівнює, не переживай.
От я ще один, якому 55+ і який вважає що колеос набагато комфортніший за карок.
Він може бути чимось гірше, чимось краще. При тому, що для різних людей це гірше і краще, буде різним. А саме ТИ написав, що Карок і рядом не стояв з Колесом, але це чистої води " отсебятина".
В ответ на: Зовсім не в тєму. При чому тут мерс А, якщо він, ні по розімірам, ні по бюджету не лізе?
Щось в тебе не ліпиться. Ти ж на ціну не дивишся при виборі.
Я ще жодного разу не чув таких дивних сентенцій, що на ціну не дивиться хтось (якщо не мільйонер).
Завжди - оцінюють свій бюджет і вже в цьому бюджеті розглядають варіанти. Знайомі, які взяли Кащкай - не їздили в салон Лексуса розглядати їх аналогічний за розміром мікрожип.
Що ти ліпиш??? Поясню простіш, якщо я вибираю авто, то вибираю між подібних і їх порівнюю, а ціна це вже другорядне, і як один з параметрів у виборі. Якщо вже хочеш подробиць, то місяць тому я купив х-трейла, і вибирав між ним, колесом, кодіяком, ну ще був варіант рав4, але він мені здається меншим,і невиправдано дорожчим, ні карок, ні спортедж, ні грандленд я не розглядав. Бо мені потрібен був сімений паркетник нормального розміру. Але я навіть не міг подумати, що можу в тому ж бюджеті ще дивитись мерс А класа, шкоду скалу бо вони мені і нафіг не впали, так само, як і карок, і спортедж. Так зрозуміло?
ТС просив поради у виборі невеличкого паркетніка, нахрін йому шкода скала чи мерс А? А йому спочатку нарадили на розмір більший БУ хтрйел і колеос, а потім ще почали порівнювати карок з колесом і пояснювати чим карок краще, і що він краще продається.
ТС просив поради у виборі невеличкого паркетніка! А йому спочатку нарадили на розмір більший БУ хтрйел і колеос
Бажано спочатку читати, що пише ТС і взагалі слідкувати за темою, потім робити висновки і починати писати, а не навпаки. Тобі також 45+? Щоб не було факапа.
В ответ на: Що ти ліпиш???
ratnay 24.05.2024 09:52 пишет:
juiT 24.05.2024 00:52 пишет:
ratnay 23.05.2024 12:38 пишет: або максимум 3 роки (23-25К)
NID 26.05.2024 08:43 пишет: Так в бюджет ТСа влазит ще харлей девідсон і однушка на троєщині, можете ще їх порівняти з кароком, думаю у кожного будуть свої плюси.
Всьо, взяв однушку на Троєщині, тему можна закривати.
А якщо серйозно - та не треба сваритись, буду дивитись вживу Карока і Грандленда, але заодно гляну на Колеос, щоб порівняти що і до чого.
NID 26.05.2024 08:43 пишет: Так в бюджет ТСа влазит ще харлей девідсон і однушка на троєщині, можете ще їх порівняти з кароком, думаю у кожного будуть свої плюси.
Всьо, взяв однушку на Троєщині, тему можна закривати.
А якщо серйозно - та не треба сваритись, буду дивитись вживу Карока і Грандленда, але заодно гляну на Колеос, щоб порівняти що і до чого.
Ніхто і не сваритися, людина вже декілька сторінок не може зрозуміти, що вибирають, що влазить в ціну, а не розмір авто.
Теж в свій час думав в майбутньому пересісти на Grandland 1,5hdi, але глянувши оце відео трохи задумався через даний двигун Хоча зараз їзджу на 1,6hdi Peugeot і знаю що таке дизель і навряд чи хотів би повертатись назад на бензин, проте з такими проблемами би задумався над іншими варіантами (2.0 TDI/HDI чи якийсь турбований TSI)