Squash 29.05.2024 11:14 пишет: У Румунії є взагалі перехрестя з "віртуальним" колом. Це коли на перехресті круговий рух, хоча кола як такого фізичного немає. Приклади: тут , і тут
Тому просто пропускаємо тих хто зліва і їдемо.
по первой ссылке - грузовик же по кругу поехал, правда?
по первой ссылке - грузовик же по кругу поехал, правда?
Саме так. Ота червона клякса в центрі - просто для візуалізації що то типу коло. Тобто акцент саме на тому у кого пріорітет проїзду перехрестя. А те що фізична траекторія проїзду перехрестя така сама, якби там кола і не було - то що тут такого ?
Squash 29.05.2024 11:14 пишет: У Румунії є взагалі перехрестя з "віртуальним" колом. Це коли на перехресті круговий рух, хоча кола як такого фізичного немає. Приклади: тут , і тут
Тому просто пропускаємо тих хто зліва і їдемо.
Тобто "перешкода справа" перетворюється на "перешкода зліва". Причому, різко змінюється пріоритет від того, хто перший стрибнув на недоколо.
harald67 13.11.2023 17:30 пишет: На тих перехрестях біля ботсаду, що я наві,в ні аварій не фіксувалося ні перевищень швидкості особливих.
Там воно вирішило проблему з паркуванцями "мені на 5 хвилин, в ботсад заскочити" посеред дороги, на місці кола.
Особливо багато паркуванців було на перехресті Звіринецької та Вільшанської. Звідти до входу в ботсад ну зовсім не близько. Та і на перехресті Звіринецької та Садово ботанічної нікому ті паркуванці особливо не заважали.
Я ще не бачив саму реалізацію, але це одне з найконченіших перехресть, і впорядкування траєкторії руху саме там я вітаю. ЗІ задовбали їздуни по діагоналям і в кілька рядів автівок в одну смугу.
Я ще не бачив саму реалізацію, але це одне з найконченіших перехресть, і впорядкування траєкторії руху саме там я вітаю. ЗІ задовбали їздуни по діагоналям і в кілька рядів автівок в одну смугу.
Це не впорядкування, це остаточно паралізує можливість проїзду в будь-якому напрямку там...
codex 29.05.2024 15:37 пишет: гугл ще пам'ятає. Наприклад мені направо треба звідси: карти
І у чому проблема? Трафіку немає, поворот направо вільний. Ну пропустити одну автівку і проїхати. А головне - що заважає пракуванцям запаркувати прозди навколо мінікола?
На фото поворот праворуч запаркований до тротуару. Хіба що через газон і пішохідний перехід їхати. Там щоб повернути, треба було їхати ліворуч і протискуючись між запаркованими, викручувати направо і їхати ще по зустрічній вздовж них. Їздив там саме в такій ситуації - приємного було мало. Зараз ідеально.
На Виноградарі ноги у дворах можна поламати, а вони кола роблять. При тому логіка не зрозуміла. Пересічний оцінить у дворі, бо ноги не ламає і авто по ямах не скаче. А коло?
juiT 02.06.2024 09:56 пишет: На Виноградарі ноги у дворах можна поламати, а вони кола роблять. При тому логіка не зрозуміла. Пересічний оцінить у дворі, бо ноги не ламає і авто по ямах не скаче. А коло?
Вот ты со своими местечковыми интересами опять. А ты мостик на оболони видел? Сколько там народа радуется? Во то то же. В городе процентов 70 покрытия менять надо, на всех не настачишся, а зрительно выгоднее крупные проекты.
juiT 02.06.2024 18:59 пишет: Бачив, краще б Богатирську перестелили за ці кошти.
Богатырская, полярная, озерная, гайдай и рядом переименованные, и это только то что там рядом. Про состояние еще советских дорожек внутри кварталов отдельная песня.
Дивна ситуйовина. Як це не сумно, але наростає фізичний спротив мобілізації. Гнівні коментарі в соціальних мережах щодо фактів нахабної корупції під час війни. Обурення і освоюванням таких необхідних коштів в інших місцях на клумбочки, містки, сковорідки. Не можна "хитати" владу - війна. Але ж і жодних фактів фізичного впливу на будівельників "покращень".
Це не впорядкування, це остаточно паралізує можливість проїзду в будь-якому напрямку там...
+ много, шо вначале зодчих з бордюрами посеред дороги , шо на Апреле, просто жесть
LeonBuhgalter 04.06.2024 07:52 пишет: Дивна ситуйовина. Як це не сумно, але наростає фізичний спротив мобілізації. Гнівні коментарі в соціальних мережах щодо фактів нахабної корупції під час війни.
То тобі так видається. Жабу варили поволі і варять далі. В принципі логічна прогнозована послідовність у кращих традиціях КГБ. Та й пенсіонери (яких сила силенна), усілякі ЛОМ "одобрям-с". Відповідно, клумби, бордюри є і будуть будуватися, в цьому плані без змін.
+ много, шо вначале зодчих з бордюрами посеред дороги , шо на Апреле, просто жесть
Тепер там на мост в сторону Академа виїхать ще той квест, проїзд блокує черга на заїзд в макдак, це просто ппц.