І що, ти не увімкнув камеру на телефоні і не вимагав копів назвати причину зупинки, і показали документи?
В такой стране как США ( думаю и Канада не далеко ушла) полицейский прав всегда.
Такой устрой страны, сброда же много едет, надо в узде держать.
Будешь быковать в лучшем случае тумаков надают, могут пристрелить. И скорее всего им за это ничего не будет. Да, да, да, можно попробовать потягаться в суде. Но если полицейский будет настаивать на своей правоте ( может же быть и везение, он не явится в суд)то суд это будет или мега дорого и не перспективно, ну или выиграешь, но денег потратишь, уйму. А "мой" полицейский поймал то меня за нарушение, но ловил он меня "советским методом", спрятавшись за стеной и выглядывая быстро едущего:).
Не памятаю такого. Останній раз заїжджав у шенген минулого тижня в аеропорту. У 4 кабінках були спільні черги, штампів не ставили (у мене картка).
Черги різні (а тим більше там, де впроваджено автоматизований контроль - власники місцевих паспортів просто йдуть через вєртушку із сканером, доки понаїхавші стоять у фізичній ковбасі до вікна прикордонника), штамп ставлять майже завжди.
Як той казав, два міра - два Шапіро Я за останні два роки шенгенський кордон перетинав аж чотири рази. Можливо залежить від аеропорту. Можливо штампують, якщо перетинаєш кордон шенгену не в тій країні, де в тебе є дозвіл. Але було б на що заморачуватися.
То це результат виховання в якому і ти брав участь.
А скільки чужих синів/доньок виховав особисто ти? З якого віку і до якого віку виховував? Скільки тим дітям зараз, як склалася доля у них після твого виховання, чи не стали деградантами? Хотілося б розуміти ти теоретик чи практик у процесах виховання нерідних дітей. Дякую заздалегідь за відповідь, коментар, якщо такі будуть (а не як минулого разу, коли ти "не почув, не побачив").
В такой стране как США ( думаю и Канада не далеко ушла) полицейский прав всегда.
Будешь быковать в лучшем случае тумаков надают, могут пристрелить. И скорее всего им за это ничего не будет. Да, да, да, можно попробовать потягаться в суде. Но если полицейский будет настаивать на своей правоте ( может же быть и везение, он не явится в суд)то суд это будет или мега дорого и не перспективно, ну или выиграешь, но денег потратишь, уйму. А "мой" полицейский поймал то меня за нарушение, но ловил он меня "советским методом", спрятавшись за стеной и выглядывая быстро едущего:).
То був сарказм. Зрозуміло, що рипатись в здоровому глузді проти копів в США ніхто не буде. То у нас так модно було в свій час.
Vovius 28.06.2024 14:38 пишет: але після отримання паспорту Канади український паспорт може навіть бути певним гемороєм
Воно в принципі в обидві сторони працює. Знаю деяку кількість понаєхів, що не беруть місцеве громадянство, хоча мають на то право. Може є що втрачати в Україні, може не хочуть особливої уваги зі сторони податкових органів іншої країни. Напевне щось знають.
І що, ти не увімкнув камеру на телефоні і не вимагав копів назвати причину зупинки, і показали документи?
справи проти копів цілком собі виграються, не треба тут совок розводити. і коштує це фігню, якщо це оскаржити штраф, то це у small claims court, в районі ста баксів, які здається тобі компенсує інша сторона, якщо ти виграв. хіба що можуть бути затримки із призначенням дати слухання. і компенсації копи виплачують аж бігом. але ж він тебе зловив на порушенні - ось через це я й підтримую їх статус із багато влади, бо я знаю, що вони завжди захищатимуть закон. і що він наступного разу може ризикувати життям, роблячи це
Vovius 28.06.2024 14:38 пишет: але після отримання паспорту Канади український паспорт може навіть бути певним гемороєм
Воно в принципі в обидві сторони працює. Знаю деяку кількість понаєхів, що не беруть місцеве громадянство, хоча мають на то право. Може є що втрачати в Україні, може не хочуть особливої уваги зі сторони податкових органів іншої країни. Напевне щось знають.
чесно кажучі, не зовсім розумію обидва кейси. як відомо, громадянства України позбутись майже не можна, навіть коли отримуєш інший паспорт. податкові органи також матимуть до тебе питання по ознаці резидентства - тільки за нею ти платиш податки
В ответ на: Виходить, що ваші діти (діти «найрівніших з рівних, найуспішніших українських громадян») виросли у затишній, справедливій країні. А моя донька та пасинок росли у іншій. У тій, де одного вечора батько прийшов з роботи без машини, бо лишилася на території, на яку «наїхали маски-шоу» десь у 2011 році.
У тій самій хорошій країні не менш хороші ДАЇшники після звичайної перевірки документів підробили підпис у протоколі, про що дізнався за два місяці після зупинки, коли відкрили виконавче провадження. Чому підробили? А просто тому, що у ментів був «план». Згодом довелося бігати по судах впродовж півтора років, витрачаючи час на виборювання справедливості.
У тій же країні Омельченко, Костянтин Меладзе, купа інших (часто «синіх») збивали людей і виходили сухими з води (та хіба тільки вони!?). У тій самій країні відбувалися протести проти свавілля міліції (зокрема у Врадіївці). Сергій Демішкан, Віталій Файнгольд, Сергій Калиновський, Дмитро Кравець, Роман Ландик: хтось може памятає прізвища?
Але, якось криво-косо тоді можна було тягатися з ментами, судитися, вигризати своє у прокуратурі. Зрештою закінчилося Майданом, коли «мовчання ягнят» добігло кінця. І хай то не була ідеальна країна, але навіть після «кримнашу» світло наприкінці тунелю якось жевріло, щонайменше до моменту, поки недоумки не вирішили «зламати систему» (життєзабезпечення країни). І навіть тоді то ще була Україна, а не «УРСР 2.0»
От просто Реально ти тут чужий. Цікаво через скільки років ти будеш поносити Канаду.
Думаю до закінчення терміну ворк перміту все буде ясно, якщо не раніше.
slavik13 28.06.2024 20:35 пишет: Думаю до закінчення терміну ворк перміту все буде ясно, якщо не раніше.
Припускаєш, що впродовж 2024/2025/2026/2027 років навколо зявиться купа «дронових та зайцевих» за кермом, невідомі в балаклавах почнуть рейдерити бізнеси, поліціянти зупиняти та опротоколювати «від балди»?
Які саме передумови для таких змін ти бачиш? Дякую!
slavik13 28.06.2024 20:35 пишет: Думаю до закінчення терміну ворк перміту все буде ясно, якщо не раніше.
Припускаєш, що впродовж 2024/2025/2026/2027 років навколо зявиться купа «дронових та зайцевих» за кермом, невідомі в балаклавах почнуть рейдерити бізнеси, поліціянти зупиняти та опротоколювати «від балди»?
Які саме передумови для таких змін ти бачиш? Дякую!
Нічого такого, живи, працюй і насолоджуйся життям( ага і не забувай про ПР вже сьогодні). Я розумію:вперше за кордоном, перша іміграція( не рахую мордор і Монголію), то так певна різниця з Україною чи іншим цивілізованим світом відчувається в яких би ти окулярах не був.
ПС. Хоче повернутися і хлопчик теж. Але я не даю такої можливості. Тим паче що дівчинка нормально здала нмт і їде вчитися у вузі. А в хлопчика вітер в голові, хоч нмт і здав.
Так куди ж хлопця ввозити в країну, з якої потім може його років десять нікуди не вивезеш? Ясна справа, що всі, хто мав можливість вивезти хлопців до 18 років, в здоровому глузді їх не повернуть в Україну до кінця дії військового стану.
Aniachka 28.06.2024 21:40 пишет: Так куди ж хлопця ввозити в країну, з якої потім може його років десять нікуди не вивезеш? Ясна справа, що всі, хто мав можливість вивезти хлопців до 18 років, в здоровому глузді їх не повернуть в Україну до кінця дії військового стану.
Така позиція дуже схожа на ось це визначення:
Roksimama 27.06.2024 22:17 пишет: Ти, що гівниш Україну і українців...
Або! Або це зайвий раз вказує на те, що люди не бажають себе повязувати з де-факто «УРСР 2.0», щонайменше найближчі 10 років (може бути й 20-30-40)
Називати речі своїми іменами просто , якщо не гратися у лицемірство (часів піонерсько/комсомольського минулого).
Aniachka 28.06.2024 21:40 пишет: Так куди ж хлопця ввозити в країну, з якої потім може його років десять нікуди не вивезеш? Ясна справа, що всі, хто мав можливість вивезти хлопців до 18 років, в здоровому глузді їх не повернуть в Україну до кінця дії військового стану.
Така позиція дуже схожа на ось це визначення:
Roksimama 27.06.2024 22:17 пишет: Ти, що гівниш Україну і українців...
Або! Або це зайвий раз вказує на те, що люди не бажають себе повязувати з де-факто «УРСР 2.0», щонайменше найближчі 10 років (може бути й 20-30-40)
Називати речі своїми іменами просто , якщо не гратися у лицемірство (часів піонерсько/комсомольського минулого).
Не натягуй сову на глобус. Аня написала що можливо найближчі 10 років дитина не зможе виїхати з України, якщо зараз повернеться. Більше там нема нічого.
А ти не розумієш різницю? Можна написати «я не підтримую дійсного президента» Це просто позиція. А можна вилити потік літер про президента, країну, виборців, всі підараси один я дартаньян. Це помиї.