Склалося враження, що якраз той випадок, де був «тєкст нємного по дИбільному напісан», коли видавалося технічне завдання виконавцям на облаштування ділянки дороги у тому місці. Чи правильно я розумію, з правої смуги там можна їхати і прямо, і повернути направо (направо ще й одразу у три смуги)? Велосипедистка їхала прямо, напрямок руху не змінювала.
vladd 10.07.2024 04:32 пишет: Склалося враження, що якраз той випадок, де був «тєкст нємного по дИбільному напісан», коли видавалося технічне завдання виконавцям на облаштування ділянки дороги у тому місці. Чи правильно я розумію, з правої смуги там можна їхати і прямо, і повернути направо (направо ще й одразу у три смуги)? Велосипедистка їхала прямо, напрямок руху не змінювала.
Slavik-d 10.07.2024 10:09 пишет: Я так розумію претензія до руху на велосипеді по дорогам, що мають 2 і більше смуг?
Думаю претензія скоріш до того, що велосипедистка не попередила про свій маневр. Враховуючи, що в ому місці вистачає джигітів які в останній момент повертають праворуч з крайнього лівого, то бути збитим, шанси там дуже великі.
crazypet 10.07.2024 11:55 пишет: А как она должна была предупредить о своем маневре (ехала она прямо) ?
P.S.И я не совсем понял что именно не понравилось ТС ? Может он подробнее растолкует
По логіці, за відсутності доріжки для вело, перед розв'язкою вона мала б перелаштуватись в другий ряд, показавши свій намір витягнутою лівою рукою і продовжити вже свій рух прямо, виконавши вимоги знаку в тому місці.
crazypet 10.07.2024 11:55 пишет: А как она должна была предупредить о своем маневре (ехала она прямо) ?
P.S.И я не совсем понял что именно не понравилось ТС ? Может он подробнее растолкует
По логіці, за відсутності доріжки для вело, перед розв'язкою вона мала б перелаштуватись в другий ряд, показавши свій намір витягнутою лівою рукою і продовжити вже свій рух прямо, виконавши вимоги знаку в тому місці.
Саме так. А в результаті пересікла три полоси навіть не вдивляючись що позаду їде
Доречі багато велосипедистів вже так і роблять, вказують рукою вліво чи вліво-вниз-вперед. Може і нема такого в ПДР, але одразу ясно наміри велосипедиста, я ще таких намагаюся пропустити і трохи прикрити від потоку якщо є можливість. Але ж тут мабуть багіня, кому яке діло куда вона їде
Я почему спршиваю - я тоже на велике частенько езжу и бываю в похожих ситуациях.Единственное что я когда приближаюсь к сьезду - несколько раз смотрю назад не влетает ли кто-то в поворот.И поэтому хочу уточнить - как все-таки правильно проезжать такие съезды.
P.S. Пересмотрел еще раз видео - теперь стало понятно возмущение ТС.Получается велосипедистка таки пересекла одну полосу без сигнала рукой.Таки да - не права.
п 1.3 - Учасники дорожнього руху зобов'язані знати й неухильно виконувати вимоги цих Правил, а також бути взаємно ввічливими. Я сьогодні сигналив на велосипедиста, який браво по пішохідному їхав до готелю Либідь. Ще й обурювався і рокую мені на світлофор вказував. Олень Я вважаю, що треба сигналити, вчити, бо вони ж не розуміють, що не праві, а думають, що це ж такі водії на авто негарні, їх "ущемляють"
crazypet 10.07.2024 13:27 пишет: Я почему спршиваю - я тоже на велике частенько езжу и бываю в похожих ситуациях.Единственное что я когда приближаюсь к сьезду - несколько раз смотрю назад не влетает ли кто-то в поворот.И поэтому хочу уточнить - как все-таки правильно проезжать такие съезды.
P.S. Пересмотрел еще раз видео - теперь стало понятно возмущение ТС.Получается велосипедистка таки пересекла одну полосу без сигнала рукой.Таки да - не права.
Навіть аби вона подала сигнал рукою, то вона все одно вже була в смузі, що праворуч уходить. Тому завчасно треба було перелаштуватись. Так, погоджуюсь що це стрьомний маневр, але велосипедисти самі вибрали такий шлях,тому
WarFox 10.07.2024 14:17 пишет: занимал середину первой полосы
Я ее обычно и не освобождаю, так что и перестроиться туда-сюда не сильно сложно. А так руками не машу только если совсем некому(ЗЗВ в очках), что с нашим трафиком редко бывает. Сегодня по Берестейскому тоже показывал что вот прямо еду, никто вроде не наезжал и не матерился.
Без шлема уже клиника. Потом мамця за стертую проплешину или за титановую пластину все мозги проест. Хотя с таким стилем езды сразу в морг при первой возможности...
Tibor 11.07.2024 09:52 пишет: Шлемак, [*****]. Дура.
Без шлема уже клиника. Потом мамця за стертую проплешину или за титановую пластину все мозги проест. Хотя с таким стилем езды сразу в морг при первой возможности...
дослідження показали, що велошоломи не запобігає травмам. точніше - в шоломах люди вмикають режим безсмертя і ведуть себе більш необережно. тому наявність шолома ні на що не вказує. чисто вибір кожного.
Tibor 11.07.2024 09:52 пишет: Шлемак, [*****]. Дура.
дослідження показали, що велошоломи не запобігає травмам. точніше - в шоломах люди вмикають режим безсмертя і ведуть себе більш необережно. тому наявність шолома ні на що не вказує. чисто вибір кожного.
Від авторів дослідження "Пристебнувся в машині - згорів"?