Вже більше місяця назад оголосили що можна буде брати нульовий кредит в тому числі на сонячні панелі. Хтось бачив їх в реалі? Я питався у Райфі, бо я там клієнт, сказали що поки нема, на питання, а чи планується, сказалим слідкуйте за рекламою. Судячи з наявної інфи для такого кредитування банки мають підписати договір із Фондом розвитку підприємництва. І судячи з того що ніхто не поспішає це робити, то є якісь підводні камені що банкам це не цікаво.
Я колись дивилася умови подібних кредитів на твердопаливні котли. Там треба було купувати котел виключно у "партнерів програми", і коштувало воно дорожче приблизно на той відсоток за кредитом. Мало сенс кілька років тому, коли купівля частинами не була так розповсюджена.
А де можна купляти ці панелі щоб в цю програму кредитну попасти? Це ж не в будь-якому магазині купити? Ніколи в житті не користувався кредитами, але стало цікаво.
Мені в 19му році, коли ставив станцію, сам інсталятор запропонував кредит під 0.01% і якусь невелику комісію банку при сплаті 50% вартості. При цьому на сайті банку такого варіанту не було. Думаю зараз теж простіше знайти якусь нормальну компанію, яка має договір з банками на льготні кредити.
Товарищ на той неделе ходил в Приват Сказали с твоим оборотом Фоп (5 млн) макс что можем дать 90 тыс грн И покупка только в опред компаниях (где ценник сущ завышен)
max_k 22.07.2024 14:16 пишет: Товарищ на той неделе ходил в Приват Сказали с твоим оборотом Фоп (5 млн) макс что можем дать 90 тыс грн И покупка только в опред компаниях (где ценник сущ завышен)
Как то так
Це мабуть не про цю програму тут мінімум 100 тисяч. І я так розумію це для фізичних осіб.
max_k 22.07.2024 14:16 пишет: Товарищ на той неделе ходил в Приват Сказали с твоим оборотом Фоп (5 млн) макс что можем дать 90 тыс грн И покупка только в опред компаниях (где ценник сущ завышен)
Как то так
Це мабуть не про цю програму тут мінімум 100 тисяч. І я так розумію це для фізичних осіб.
Mutant 16.07.2024 21:48 пишет: Вже більше місяця назад оголосили що можна буде брати нульовий кредит в тому числі на сонячні панелі. Хтось бачив їх в реалі? Я питався у Райфі, бо я там клієнт, сказали що поки нема, на питання, а чи планується, сказалим слідкуйте за рекламою. Судячи з наявної інфи для такого кредитування банки мають підписати договір із Фондом розвитку підприємництва. І судячи з того що ніхто не поспішає це робити, то є якісь підводні камені що банкам це не цікаво.
побігав в 20 році за нульовий кредит від ЕБРР на заміну вікон.. купив ще кращі вікна але за сплату частинами (0%) з демонтажем-монтажем.. Скоріш за все ісі ці програми ще на етапі створення настільки обростають відкатами, що виробнику вже просто стрьомно по ним щось продавати тому фіг що купиш.