в пошуку другого авто в сім"ю - паркетника або мінівена на автоматі. Вид палива не принциповий, головне гарний стан авто і адекватна ціна. Пропозиції в приватні повідомлення або одразу на 098339307один, всі меседжери працюють.
Після паркета не підійшла дружині, дуже низька вона для наших умов, тому і продаю… а ціна - це особисте рішення кожного власника. І продавати не тотожнє продати, хотіти можна і мільйон))) авторіа дало середню ціну під час публікації оголошення 8 500, от і все… а за скільки я її купив, це не ваша справа, при всій повазі. Вам ніхто не забороняв купити її. Гарного дня
baton82 01.08.2024 09:43 пишет: Після паркета не підійшла дружині, дуже низька вона для наших умов, тому і продаю… а ціна - це особисте рішення кожного власника. І продавати не тотожнє продати, хотіти можна і мільйон))) авторіа дало середню ціну під час публікації оголошення 8 500, от і все… а за скільки я її купив, це не ваша справа, при всій повазі. Вам ніхто не забороняв купити її. Гарного дня
А навіщо ці басні про "авто в сім'ю" "для дружини"? коли ви звичайний перекуп який постійно в пошуках авта для вигідної перепродажі
baton82 01.08.2024 09:43 пишет: Після паркета не підійшла дружині, дуже низька вона для наших умов, тому і продаю… а ціна - це особисте рішення кожного власника. І продавати не тотожнє продати, хотіти можна і мільйон))) авторіа дало середню ціну під час публікації оголошення 8 500, от і все… а за скільки я її купив, це не ваша справа, при всій повазі. Вам ніхто не забороняв купити її. Гарного дня
А навіщо ці басні про "авто в сім'ю" "для дружини"? коли ви звичайний перекуп який постійно в пошуках авта для вигідної перепродажі
это на моей памяти четвёртое авто с форума "для себя" и через месяц в продажу Рав4, Ситроен, Хонда и забыл какое четвёртое
это на моей памяти четвёртое авто с форума "для себя" и через месяц в продажу Рав4, Ситроен, Хонда и забыл какое четвёртое
Це говорить заздрість чи вам просто сумно)? Хто вам заважав купити Рав, сітроєн, Хонду і ще щось, чого ви не памʼятаєте?? До чого ці розмови взагалі… немає що запропонувати, то не засмічуйте торік. Чесне слово, як діти малі. Лінійку ще дістаньте щоб щось у мене ще поміряти
Lekster 01.08.2024 16:37 пишет: При чому тут заздрість? Просто не треба тримати людей за ідіотів, прикриваючи банальну шкурно-барижну діяльність якимись сімейними цінностями
вот в этой части:
В ответ на: Просто не треба тримати людей за ідіотів
- согласен
а вот с это называется субъективно-оценочное суждение с попыткой передать негативный оттенок:
В ответ на: шкурно-барижну діяльність
вся мировая экономика по сути построена на покупке и перепродаже. Но почему-то именно у постсовковых людей к этому пренебрежение, как к чему-то плохому.
В ответ на: а вот с это называется субъективно-оценочное суждение с попыткой передать негативный оттенок: В ответ на: шкурно-барижну діяльність
Я взагалі не розумію , як це може вплинути на ціну Чи мається на увазі , що приїде цей батон ... я такий класний чувак з автоюа , заберу за свою адекватну ціну , бо знов таки , такому класному чуваку треба машина для бабці , тещі і так далі ?
||AZAZELLO|| 03.08.2024 07:33 пишет: вся мировая экономика по сути построена на покупке и перепродаже. Но почему-то именно у постсовковых людей к этому пренебрежение, как к чему-то плохому.
Так шаріковщина зараз в моді, щоб сам не жив і ніхто не жив. Забрать і подєліть, тренд такий. Ну окрім недоторканих, тих що найрівніші з рівних. Прості люди такі і є. Зелена жаба душить, чого у сусіда корова не здохла, чого живе краще за тебе. Це - вічне. Далеко ходити не треба, у темі про відключення електроструму таких жабунів до десятка відзначилося.