Доброго вечора. За неправильне паркування отримав штраф-попередження в Німеччині, 20 євро. Просто касовий чек під двірник лобового скла. Машина на українських номерах. В чеку є тільки Ібан і сфівт, але вони німецькі, а всі мої карти українські. Можна спробувати при поверненні в Україну сплатити через банк, але щось я не впевнений, що це спрацює. Може хтось стикався з таким.
Roksimama 19.08.2024 21:03 пишет: Знайти знайомих з §24 і німецькою карткою і сплатити. Ти йому гроші, він тобі штраф. Чула що українці штрафи не платять і ок. Ми платили.
Дякую. Вот і я не розумію, в чеку тільки номер машини і все,
Cremator 19.08.2024 21:07 пишет: Дякую. Вот і я не розумію, в чеку тільки номер машини і все,
Штрафи за парковки виписуються громадою. Зазвичай на автомобілі лишають просто папірчик-повідомлення про штраф, і треба чекати листа з реквізитами і номером справи. Іноді взагалі нічого не лишають, штраф приходить без попередження
У випадку з машиною на укр. номерах, вони не знають куди слати штраф. Разом з тим, не впевнений, чи завжди вони можуть оформити все правильно на місці.
Залежно, що саме вам лишили і що там написано може бути кілька варіантів: - ви не можете сплатити штраф, бо його не було оформлено правильно - його оформили, в повідомленні є банківські реквізити і номер справи (призначення платежу, зазвичай це набір цифр розділених крапками) - його оформили, але на повідомленні не вистачає даних.
В ідеальному світі, якщо на повідомлення не вистачає даних (тобто IBAN, сума та призначення платежу), ви надсилаєте e-mail громаді, де вас оштрафували, щоб вам надали всі дані для оплати штрафу. І після цього шукаєте спосіб його сплатити.
В неідеальному світі таке повідомлення залишене на авто з укр. реєстрацією найчастіше просто губиться.