Ні, він про 3,14здьож наших "потужних менеджерів" за пару днів до обстрілу, що є надлишок енергії і вони її будуть експортувати.
І це ж вже не перше таке "співпадіння".
До цього відзвітували, що відновили частину підстанцій і... Їх одразу пошкодили
Як змагання - дати підказку кацапні
Ну да русня ж на новини орієнтується. Сидять такі "он в українських новинах сказали, що вже будуть експортувати енергію, треба в-ть". І за два дні підготували один з наймасованіших ударів, це ж так просто ніякоїж підготовки для цього не потрібно
Ні, він про 3,14здьож наших "потужних менеджерів" за пару днів до обстрілу, що є надлишок енергії і вони її будуть експортувати.
Ну да русня ж на новини орієнтується. Сидять такі "он в українських новинах сказали, що вже будуть експортувати енергію, треба в-ть". І за два дні підготували один з наймасованіших ударів, це ж так просто ніякоїж підготовки для цього не потрібно
Думаю, що бере це до уваги. Це політична складова. Позитивний настрій в суспільстві треба якось погіршити. І тоді вони приймають рішення не витрачати ці ракети на військові цілі, а лупити по цивільним об'єктам.
Ну ти тут перший накинув би зраду, якби почали експорт, а про це не сповістили, залишивши попередній статус заяв "ми нічого не експортуємо з кінця 1 кварталу". Бабусі на лавках, таксисти-всезнайки і їм подібні відразу б згадали про тарифи. Тому окрім того, що малопрофесійні персоналії керують галуззю, так ще і ось так між двох вогнів мають діяти, що додатково посилює негативний ефект від їх постійних факапів.
Думаю, що бере це до уваги. Це політична складова. Позитивний настрій в суспільстві треба якось погіршити. І тоді вони приймають рішення не витрачати ці ракети на військові цілі, а лупити по цивільним об'єктам.
Максиму на що такі новини можуть впливати так це зміщення часу обстрілу на 1-2 тижні в одну чи іншу сторону. А сам обстріл і його цілі плануються сильно раніше. Я не ракетчик, але дуже сумніваюсь, що закладені маршути в ракети за пару днів можна замінити на нові.
З тієї ж опери: Голова правління "Укренерго" Володимир Кудрицький заявив, що компанія накопичила гігантський запас енергообладнання. За його словами, щомісяця від партнерів до України приїжджає набагато більше трансформаторів, ніж ми теоретично можемо втратити від російських атак.
Не на новини.. Є автоматизовані системи аналізу класичного та соц. медіа, як вже сказали вище - визначається психологічний стан суспільства і робляться чи не робляться певні дії.
Моніториться ефективність вкидів, обираються найефективніші напрямки, пробуються на інших країнах, ітд.
йой.... такий масований удар готувався не один тиждень, і наврядчи теревені наших "фахівців" впливали на визначення цілей.
А зважаючи на те, наскільки русня запустила щупальця в наш енергетичний сектор - від теплової до атомної, припускаю, що реальною ситуацією вони володіють з джерел в середині, а не з офіційних заяв.
Останній рік, вони в 95% випадках по цивільних об'єктах і цілять. Які воєнні цілі в Києві, чи Кривому Розі, або Харкові? ПС. А то вони без телевізора не бачать, що в Києві є світло. Це ж так важко скачати додаток. Чи додаток також був таємницею?
Z@B 29.08.2024 18:31 пишет: йой.... такий масований удар готувався не один тиждень, і наврядчи теревені наших "фахівців" впливали на визначення цілей.
А зважаючи на те, наскільки русня запустила щупальця в наш енергетичний сектор - від теплової до атомної, припускаю, що реальною ситуацією вони володіють з джерел в середині, а не з офіційних заяв.
alexkit 30.08.2024 12:31 пишет: Там же есть сайт, можно самостоятельно посмотреть
а пряме посилання не підкажеш? Бо я щось ніяк не знайду
А ти пробуй шукати у російськомовному інформаційному полі, тоді більше ймовірності знайти. Так часто трапляється, що гугл не видає англійською чи українською, але прекрасно знаходяться джерела, якщо шукати російською.
alexkit 30.08.2024 12:31 пишет: Там же есть сайт, можно самостоятельно посмотреть
А ти пробуй шукати у російськомовному інформаційному полі, тоді більше ймовірності знайти. Так часто трапляється, що гугл не видає англійською чи українською, але прекрасно знаходяться джерела, якщо шукати російською.
та я вже знайшов. Як і очікувалось, на 28.08 по експорту нули. Але почекаю, поки alexkit знайде пряме посилання з заявленими цифрами. Але щось є сумніви...
та я вже знайшов. Як і очікувалось, на 28.08 по експорту нули. Але почекаю, поки alexkit знайде пряме посилання з заявленими цифрами. Але щось є сумніви...
Отож. Поширює фейк, не перевіривши і сам посилає перевіряти.
drugg 30.08.2024 16:58 пишет: Отож. Поширює фейк, не перевіривши і сам посилає перевіряти.
Так саме через те і кажу, що варто йти читати джерела... Адже для людей, які живуть у російськомовному інформативному просторі «нєт нікакой разніци», бо їм так проЩе.
У 2020 році трохи вивчав тему, як працюють пошукові системи. Припускаю, що принципово нічого не змінилося й сьогодні. Хто хоче знайти рашистське лайно - тому пошукові системи радо запропонують.
Там якщо погортати, то цей процес постійний і одночасно відбувається і імпорт і експорт в різні країни. І навіть тоді коли якби його нема завсім. А балоболи можуть балаболити далі.
Пояснювати чому почали різко більше екпортувати 26.08 думаю ж не потрібно?