ivatuning 26.08.2024 20:21 пишет: почни з моделі авто.
Думаю, ТС таку секретну інфо тут не здасть))...вже ж двічі тут запитували
У цьому розділі я помітив два старожила: Фіат Добло і Ніссан Тіана. Ставлю на ступічний підшипник, мої так само (з різницею в 1,5 роки) перші ознаки починали подавати.
Думаю, ТС таку секретну інфо тут не здасть))...вже ж двічі тут запитували
У цьому розділі я помітив два старожила: Фіат Добло і Ніссан Тіана. Ставлю на ступічний підшипник, мої так само (з різницею в 1,5 роки) перші ознаки починали подавати.
Мої ж ви бусінки) Так, Тіана. Скоро вже на дорозі мене почнуть пізнавати
ivatuning 27.08.2024 22:36 пишет: Біля АКБ є прямокутний блок запобіжників, центральний на 50а вимикає блок abs, на базі якого працює стабілізація VDC (esp).
Також можна відключити датчик ABS, VDC теж перестане працювати. Також можна скинуть головой роз'єм з блоку ABS.
За що "люблю" автоуа- як поржати незрозуміло з чого,то усі тут як тут. Як справа про серйозніші речі-мовчок На різних поверхнях і швидкостях пробую експериментувати, але стабільного результату досягти не зміг. На сто сказали,що підшипник гудів би на всіх швидкостях. І що "скоріше вой,ніж гул", але я в таких лексичних тонкощах не розбираюсь
А проїхати з механіком в авто, для діагностики? Вже радили, пробували? На будь-якому притомному СТО - в салон сяде майстер-приймальник, чи просто вільний майстер, і послухає в ходу.
на форді було щось схоже. правда гуділо на 95-100. важко було відтворити. катав ходовиків та майстра по коробкам. грішили на гуму. так і не знайшов. намагався з тією швидкістю не їздити))
DimonDSV 02.09.2024 22:51 пишет: на форді було щось схоже. правда гуділо на 95-100. важко було відтворити. катав ходовиків та майстра по коробкам. грішили на гуму. так і не знайшов. намагався з тією швидкістю не їздити))
гарний звук вийде сам.
Просто 60-70 - як раз "крейсерська швидкість". Та і буває на більших я чую. На вихідних їздив по Берестейському, то там гуділо-вило так, що хотілось вийти у вікно. Але маю підозру, що там таки асфальт після техніки такий.
Про гуму - я вже думав може зараз знайти якусь пристойну пару б/у, щоб доїздити до зими,але по Києву зараз або таке саме,як в мене, або за прайс 90% нової. А на нову зараз бюджета нема Як варіант -поставити зиму, але там комплект гарний, і його вбивати зараз відверто шкода.